Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Відповідь: Вихвалялки

продовжу рекламувати Клепку))
    подруга мені подарувала брилок [​IMG]. Там жива рослинка-у мене маленьке типу Алоє. (знає мою слабкість у любові до квіточок) її треба один раз у тиждень ставити у мисочку з водою, а якщо виросте-пересадити :girl_claping:

2. talja

talja Member

Відповідь: Вихвалялки

Ось і мені є чим похвалитись, приїхала до мене сьогодні посилка з Іспанії,:girl_tender: малому дві пари взуття, (завелике правда:girl_impossible: трохи розстроїлась та потім подумала що краще велике аніж мале) чоловіку сорочка, мені класнюча кофтинка ну і ще цукерки, рибка, сир, оливкова олія, лісові горішки і .... ото буде радості у малого та правда він більше тішиться коробкою аніж тим що в ній!:xaxa:

---------- Додано в 17:33 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ----------

Моїй б хаті той блиск! :girl_in_dreams: Правда його мало видно хіба коли малий спить, а потім знову папір, клей, ножиці вже другий день творить, чи витворяє?

3. zetta

zetta Well-Known Member

а моя свекруха для внучки зв"язала отаку кофтинку, коротеньку пiд майбутню спiдничку )) а ще мае бути маечка :girl_claping: [​IMG]

4. Яруська

Яруська Well-Known Member

Клас!
    Ех, я так люблю вязати, а з своїми трьома хлопцями нема де розвернути свою фантазію. От буду колись свекрухою, то вже буду в"язати для дівчаток:girl_in_dreams:

5. Holly

Holly Moderator

Ну і вихваляюсь. Голос до мене повертається. Оленка навчилась повзати, правда поки що задом:connie_pull-pigtail

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

7. zetta

zetta Well-Known Member

8. talja

talja Member

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Моя сьогоднішня вихвалялка. Смакота. З"їла вже 7 штук. А я на дієті:ninja:

10. TUCR

TUCR Well-Known Member

А мені чоловік бульбучку смажить - пропала хфігура!!!!!!!!!!!!:girl_haha:

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А мій казку надобраніч Ярці читає, а я маю час тут повисіти :girl_in_dreams:

12. atma

atma New Member

А мій, мені ось цей банер подарував.:girl_in_dreams:
    http://posydenky.lvivport.com/bahhers/sak.gif

13. Fechka

Fechka Member

А мій спік супер "КЕКС" в хлібопічці!Він йому вдався!!! Клас! СМАЧНЕНЬКИЙ!! ВАВ!! Наче ПАСКА!!!До цього в нас був невдалі спроби-Одного разу мені не вдався.. Інший раз- йому! А сьогодні все вдалось.:girl_claping:. (Знайома дала свій рецепт( в нашій книзі(до хлібопічки) недобрі рецепти..

14. Michela

Michela New Member

а нам сьогодні вже зробили підвісні стелі....ми вже уявляєм, як в нас буде красіво:girl_tender:

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Ну якщо у всіх вихвалялки починаються з "а мій" то- мій муж дав мені в руки iPad ( і я нарешті на дп) а сам поїхав до столиці... Так ось,наш диванчик сьогодні тільки мій і синочка і я маю примарну надію виспатись (в малявки температура), і шанс прокинутись завтра і не відчувати себе англійською буквою "s" ггг

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я скоро буду змушена поїхати до столиці :girl_cray: А так не хочу сама,в мене мій чоловік замість карти :) Він всюди орієнтується добре,а в мене з тим великі проблеми...:girl_in_dreams: Та мушу,бо треба чим по-швидше.
    Але все-одно, у мене є одна вихвалялка-лишився один тиждень до приїзду коханого :girl_claping::girl_claping: урррааа!!!

17. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ая перший раз зварила домашню сгущенку-така смачнюща:)))

18. sofcja

sofcja Member

будете сміятись, але я вже третій день в піднесеному настрої і тішусь як дурна.... в середу ходила до своєї перукарші, просто все гарно відновила..... але настрій страшне!
    люблю добрих майстрів і гарне ставлення до роботи.... в мене наче все розквітає перед очима як до своєї Настуськи сходжу:yahoo::yahoo::yahoo:

19. Raven

Raven Мама малятка

В мене те саме, чоловік десь вчув термін топографічний кретинизм, так я його мало за то не забила.

Шоб не офтопити, чоловік купив моє улюблене живе пиво :girl_claping:, вчора душу відвела.

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.