Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

Теж маю маленьку вихвалялку :) 5 років тому на день св. Валентина, ми взнали, що наша сімейна пара перетвориться в сім'ю! :) Це найкраще, що було 14 лютого за всі роки!
    А взагалі я це свято не дуже люблю. Кожного року на 14 лютого я залишалася сама, чоловік/хлопець їхав на роботу, і ми були у різних куточках країни. Тільки от цього року відсвяткували по-повній :) Ресторан-дискотека-римська парна...свято цього року вдалося!

2. La esposa

La esposa Moderator

Ми повернулися :girl_claping:

дякуючи Цокотусі, я вперше стала на лижі!! стала і поїхала! і мені сподобалось :connie_pull-pigtail а мій чоловік видерся на саму гору і частину дороги йшов вниз з лижами в руках :girl_haha:

3. карапуз

карапуз Well-Known Member

Якось так вийшло, що останнім часом вихвалялок у мене дуже мало.
    Від учорашнього вечора ,у мене їх стало на три більше :girl_flirt:.
    Перша - це та, що чоловік вирішив зробити мені вчора свято і не купив мені продуктів на піцу, а привіз уже готову. Ще й одержав, у подарунок від закладу, солодке спечене серденько:girl_in_love:.

Друга - нас запросили друзі святкувати день народження на природу. На вулиці "не май месяц" і я сказала, що не поїду, бо дуже змерзлюх, а взуття відповідного не маю. Чоловік вирішив проблему по-чоловічому. Купив мені сьогодні ось такі симпатичні черевики.
    Певно буду в них спати :girl_cool:.

Третя- спекла надзвичайно смачні ватрушки,певно також буду з ними спати :girl_haha:.

4. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

нарешті і в мене вихвалялка - отримала в подарунок на валентина купальничок від Вікторії Сікретс - тішуся! дуже подобається, ще й розміром підійшов!

5. Virginia

Virginia Well-Known Member

6. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

7. iriwa

iriwa Особлива мама

Купила собі симпатичне платтячко, тішуся, душа співає!

8. In4a

In4a Well-Known Member

Хочу похвалитися одним з подарунків на мій вчорашній ДН, дуже-дуже йому радію:
    Книга рецептов Moleskine Passions (Recipe Journal)

9. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

10. enigma

enigma Well-Known Member

11. Herbera

Herbera New Member

Клас, і я таку хочу, де її можна придбати?

12. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А мені чоловік сьогодні посилочку забрав, де моє гарнюнє замовлення:girl_claping:. Чекала його місяць. Тішусь!!!!!:dance2::preved:
    Принесе покажу:girl_cool:

---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

Є!!!!!!:girl_claping::girl_claping:girl_tender:[​IMG][​IMG]

14. Neitiri

Neitiri New Member

Я купила сьогодні квитки на Ніно Катамадзе :girl_claping:(в неділю)! Ю-ху!! Обожнюю її:girl_in_love:

15. Іриска

Іриска Well-Known Member

і я можу похвалитись: повішали модні жалюзі вертикальні в кухню і нову лампу))))) красатіще)))

16. classic

classic New Member

А я сьогодні стала в декрет!!! :d25:

17. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

"мелочь, а приятно!", це сьогодні моя фраза :girl_haha: Подзвонила коліжанка, каже, що знайшла мою фотку в новому журналі Cosmopolitan за березень (на 209 стор. вроді, Надежда 24 года)... а я вже навіть забула про це, на їхньому сайті була Акція до 8 березня під назвою "Що я хочу на 8 березня" , от я і написала, і фотку відправила :girl_haha: завтра йду купляти журнал по дорозі на роботу )))):girl_tender: правда переклали мій текст на російську, в оригіналі було так: Чого б я хотіла на 8 березня?! хм... знаю!, ще рік тому хотіла це... гарненьке колечко на безіменний палець...і з маленьким діамантиком, в ідеалі:) хоча це, насправді, неважливо, важливі щирі почуття тієї людини, що дарує... аа і ще коробочку цукерок рафаелло, величезний букет білих троянд, і романтичну вечерю, приготовану коханим чоловіком... ех, романтика :)

18. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Маленька вихвалялка...:girl_wink: Сьогодні здала перший екзамен на курсах по оперному театру:girl_curtsey: Пощастило витягти білет, в якому на всі 10 питань знала відповіді:girl_smile: Тому відповіла,як то кажуть, на всі 100. Така довольна йшла додому!!!:girl_yes2:

19. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в нас МЕГАВИХВАЛЯЛИЩЕ!:radist::radist::radist: в нашій родині поповнення! :girl_tender:olena народила гарнюню дівчинку!!! :radist::radist::radist: я вже тричі тітка! в мого братика 3-е діток!!! тішусь:girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.