Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Вихвалялки

а мені муж подарував монополію-класнющю:girl_dance:
    а дякуючи нашій Еспозці, я йому настільний перекидний календар з нашими фейсиками і з моською нашого малючка. А ще Еспозка зробила мені класнючий подарунок , за який ми з мужем ледь не бились, брелочок файнюній-файнюній:girl_in_love:(фото на вернісажі потмі виставлю)

2. olena

olena New Member

А я від попередньої дописувачки і її мужа отримала класнючий набір для суші,
    ще й майстер клас обіцялись провести по приготуванню,
    так що тепер буду їсти сушки і домашнього приготування.

3. natorella

natorella Well-Known Member

тоді ми йдемо до вас (с)

4. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

А ми нині подивилися Шрека 4 всією сім'єю :)

5. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А ми з чоловіком сьогодні собі влаштували "диванний день" - цілий день валялись перед телевізором і доїдали новорічні страви:girl_dance: Так давно вже такого не було, бо в нього вічно купа роботи.. А тут він сказав, що цілий тиждень проведе зі мною і без роботи:kiss3::radist:

6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Люблю відпочивати :girl_claping: Були сьогодні біля моря.Вітер там страшенний,але якась така велич відчувається.
    Вчора ввечір були на концерті,наслухалися музики,я ще раз зрозуміла,яка все-таки в нас,українців душа велика.Поляки грають дуже добре-якісно,інтелегентно,але нема життя в тій музиці.В нас,при тих зарплатах малих і ще багато іншого(не добрі інструменти,умови) люди виходять на сцену і вкладають всю свою душу в ту музику.Всі емоції,серце.І воно живе,а тут такого нема... Не дарма наших людей тут так цінують!!Може в новому році у нас щось зміниться?Будем надіятися. А поки що я щаслива,відпочиваю,прилетіла наша мама,спілкуємось ,гуляємо ,а ще багато їмо смакоти всякої.....:wacko1: По приїзді додому буду інтенсивно позбавлятися зайвих калорій.

8. terezka

terezka котяка-вишивака

цілий рік була дуже чемна
    а 31 грудня довелось вилазити на стільчик і читати віршик, бо коханий подарував давно омріяний і бажаний фотоапарат :girl_dance::girl_dance:

люблю я свого чоловіка!:girl_in_love:

9. La esposa

La esposa Moderator

Клааааас, заходжу зраненька, а тут такі приємнощі про мене пишуть :girl_in_love: :girl_cool: дякую :girl_blush2:

А я нині отримала ПП від новенької форумлянки з трьома дописами, яка виявилася моєю однокурсницею, хорошою і доброю людиною — Марічкою - МakChervonyiURosi :girl_claping: прошу любити і шанувати :girl_flirt:

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

"Раз пішла така жара" і я хочу похвалитись :) Новий рік зустріли суперово! 30 катались на лижах, по тому поїхали в Берегово, де й провели решту часу: їздили на швейцарську сироварню, ходили на дегустацію вина у винний погреб готелю Жайворонок, а перед виїздом додому купались у термальному басейні. Не пердати словами як то класно, коли ти купаєшся у відкритому басейні, а на берегах лежить сніг і мороз -6. Круто одним словом!
    А сам НР зустріли у ресторані Ф"кока. Було просто супер! кухня там чудова (угорська і українська), діджей, співачка, танцюристки, неймовірний феєрверк, смачнющий тортик з зайчиками, танці-шманці до ранку, ну і звичайно чудова компанія! хочу ще!

11. talja

talja Member

Здала на новий закордонний паспорт за 15 хвилин з оформленням і фото...:girl_dance: Довольна як слон,:xaxa: а ще не оплачувала страховки, збиралась доказувати свої права а мені ні слова що не оплатила, ;)ще й фотку ще раз зробили щоб ладніша була, такі приємні панянки попались не то слово! Ще сказали що можна донести фото і все інше дитини щоб вписати зразу у паспорт, таки іноді не все так зле!

12. kvVItKA

вже третій день готую їсти-мегавихвалялка! готую для нас з чоловіком і окремо для моїх батьків (вони прихворіли:sad:)

13. Жемчужинка

Жемчужинка Well-Known Member

А я купила малій омріяного Жу-Жу хомяка...

14. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я їх бачила у "Будинку іграшок" на Південному

16. altari

altari New Member

Сьогодні прикупила собі чобітки до свят,два сведрики собі і чоловіку(COLIN"S)Радію,як мала дитина:girl_dance:

17. kvVItKA

18. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Хто такий?

І я! Вчора заскочила в Інтертоп і Плато і з розгону купила собі екківські чоботи. Мені просто пощастило - вибору не було практично ніякого, тому взяла просто те, що було (ну, свій розмір, правда). Але цілком задоволена, а був би вибір - прокумарилась би там з годину, як не більше, і не факт, що вибрала б шось))) А купити треба було обов"язково, бо лапи мерзли і мокли((, а часу придбати зимове взуття, коли це роблять всі нормальні люди, не було.
    Тепер мені буде тепло)) (сподіваюсь:girl_in_dreams:)

19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І як ми там не зустрілись???
    Вчора забирала знимки, йшла повз Плато, не стрималась, щоб не зайти і прикупила собі гарнющі чобітки Браска, 35 розміру!!!!

20. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А мені вчора приїхала нарешті палатка-замок від Хаггіс.Я вже її і не чекала,бо повинна була бути ще у серпні.Тепер у нас через кімнату треба перелітати,бо принцеса не дозволяють їх замок скласти

Статус теми:
Закрита.