Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

А ми з чоловіком сьогодні в спальні зробили перестановку:girl_haha: Так багато місця зразу стало в кімнаті.. Мені подобається:girl_dance::girl_dance:

2. Seppy

Seppy Active Member

А ми сьогодні відвідали шоу "Вар*ятів" з Притулою, супер!!! Тільки шкода, що по поверненню додому все у "жилєтку"...

3. Virginia

Virginia Well-Known Member

А мені дали премію в розмірі посадового окладу і +зарплата:girl_dance: моя зарплатна карточка ще таких бабосів не бачила:girl_cool: А ще запізнілий Миколай прийшов по вестерн юніон:) Кароче, ніц не трачу, а буду тримати то всього до Нового року, і в 00:00 (як хтось писав в темі про НР) буду триматись за гроші:lol:
    ... але то НЕРЕАЛЬНО!!!

4. allja

allja Well-Known Member

А я вчора ялинку прикрасила і вікна розмалювала, а ще горішків напекла(перший раз пекла їх) такі смачнющі!!!:girl_in_love:
    Тішусь з того, як дитя:girl_dance:

5. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

А ми нарешті всією сім"єю перший раз вибрались в театр на виставу. Спочатку переживала за менших. але все було чудово! Надіюсь від нашого татка на продовження.

6. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Коханий нині заніс "миколайчиків", які приготувала я, своїм батькам. Телефонувала майбутня свекруха, дякувала так, що аж слів нема!!! ще й каже, що хотіла НР разом зустрічати, добре, що Коханий відмазався. але то так приємно! сиджу сіяю!!!!!!

7. Gajka

Gajka Well-Known Member

Сьогодні з коханим придбали корисну прикрасу для нашої новооблаштованої ванни.

Останнє редагування: 26 Грудень 2010
  8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Ура:radist: ("шманяний" шоппінг вдався:yes:) купили мужу черевики steve madden, я їх дааавно хотіла:girl_tender:, такі класнючі ще й з хорошою знижкою:girl_dance: нарешті знайшли для синочка шапочку і шалик (я не розуміла чому дівчата на ДП ще задовго до зими активно обговорювали-купували зимові дитячі речі, наступного року буду мудріша:girl_haha:) і ще ми з чоловіком тепер "джинсоукомплектовані", купили 3 пари джинсів Levi's (2 йому) і мені класнючий ремінь, отримали картку на знижку і флешку в нагрузку:girl_dance:довольнюща, як слон:connie_pull-pigtail

9. Virginia

10. kvVItKA

11. Virginia

12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

13. kvVItKA

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

15. kati

kati Well-Known Member

в мене цілий багажник і пів машини вихвалялок:girl_haha:- 5 каструль, три сковорідки, два сотейники, форми для випічки( все рондель), набір тескомівських ножів, ще пару дрібничок до хати( ваза, свічки, серветочка), ще маєм файнезні подушки і ковдри, а я собі прикупила верхній одяг( шубку)! і чим я найбільше тішусь? каструлями:girl_haha:то вже діагноз:girl_haha:

16. veronka

veronka зла друзя

купила пухнасту ялинку-красуню, сьогодні з Маргошкою наряджали - емоції бомба, бігає - тішиться:girl_curtsey:

17. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

18. natorella

natorella Well-Known Member

ооооооооооооооооо- форумівка?

19. veronka

veronka зла друзя

20. La esposa

La esposa Moderator

А я собі нині зовсім спонтанно купила отакі файні речі:

[​IMG] [​IMG]

ще й дали мені знижку, 5 і 10% — акція у них)))) Так смішно було, я виходила з Арсену, в кишені 231 гривня залишилась, а за ті прибамбаси зі знижками треба було заплатити 233... я так розстроїлась.. по всіх кишенях перешукала... вже було вирішила, що візьму тільки ніж для картоплі, аж раптом згадала, що в мене копійки є)))) ми з продавце реготали на весь магазин))) ще мене спитав, чим я додому заїду (добре, що я живу поряд)... насміялися, і я задоволена потупцяла додому :)

вже насмажила бульбочки, і, скажу я вам, то є досить класна штука, ота для картоплі :) така важка, масивна, леза гострі... їх можна знімати, гострити і назад закладати :)

Статус теми:
Закрита.