Вихвалялки

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by mamatu, Dec 27, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

А до нас сьогодні приїхав Миколай з Канади. Прислав нам всім Діснеєвські піжамки!!!Такі класні!!!!Особливо Лілечкіна!Ну моя теж класна-така м"якенька з популярними феями.:girl_blush2:А ще купу канадських цукорок.Хлопцям спортивні штани-теж м"якенькі. І мені косметику-ту що я замовляла. А , ще забула - Ведмедика Лілі, пупса, Русліку- МП3.Всі зараз такі довольні сидимо і жуєм смачнющі цукорки!:girl_in_love:
    Ми теж відправили нашого "Миколая" до Канади. Щоб вони там теж тішились. Сьогодні-завтра мають доставити посилку:girl_in_love:

2. Музик

Музик Мартуська

уря, уря, уря, уря
    я нині марципани готувала і в мене вийшло!
    уря, уря, уря, уря

3. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

А я недавно в Метро по знижці купила собі ноутбук (за чоловікові гроші на Миколая)))).
    Довольна, як слон! Навіть в інтернет магазинах він дорожчий. А у мене вийшов мінімум на 500-800 грн дешевший(залежно в якому магазині коштує). Тішуся, не можу просто!!!
    Правда прийшлося їхати туди в 12 ночі щоб ще знижка 10% була, але воно того варте.

4. viltis

viltis Well-Known Member

В мене сьогодні така чудова вихвалялка: мої "дітки" ( танцювальні) сьогодні зайняли перші місця на змаганнях:))) І це при тому, що 2 хлопчиків займаються всього по 1,5 і 2 місяці:)))

Вони такі молодчинки:) Сподіваюсь, що це лише початок їх досягнень:)

П.С. Шкода, що деякі пари захворіли, а то б теж мали перші місця....і ще, так мені бракує 2 партнерів для надзвичайно здібних партнерок ..але, то вже в іншу тему:)

5. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Дівчата, я так тішуся! Сьогодні зранку двоє дуже хороших людей, стали вперше татом і мамою. Я така рада за них, така щаслива! Враження ніби народила я!

6. Іруня

Іруня Well-Known Member

А ми сьогодні прилетіли з Єгипту. Вражень - купа! Зимою кращого місця для відпочинку не придумаєш ( ну, не люблю я морозів ). Так класно загоріли! Краще, ніж в Криму за 2,5 тижні.

7. IndigoChild

IndigoChild New Member

а яка в мене вихвалялка!!! я з кухньою не дуже дружу, а вчора вперше в житті спекла пряники!!! ням ням!))
    ось фотодоказ!)))

8. allja

allja Well-Known Member

А мені Миколайчик приніс такого плюшового зайчика-копілку, коли в нього кидаєш монетки він говорить: "Я коплю-коплю монетки, чтобы ты купил конфетки". Тішилась як мале дитя:girl_cool:, такий смішний!Казала діткам на майбутнє буде забавка:)

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І знову я маю чим похвалитись - отримала від однієї чарівної форумлянки ось такий чудовий подарунок. Ану відгадайте - хто створив таку красу?

10. allja

allja Well-Known Member

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

12. Liona

Liona Well-Known Member

І я маю вихвалялку ))
    Позавчора вночі мене повідомили, що всю неділю маю присвятити гостеві нашої фірми - нашому партнеру з США. Я дуже боялася неділі, бо востаннє англійською розмовляла ще на перших курсах універу :girl_impossible: Але в результаті - фірми не осоромила :girl_claping:, розважала гостя весь день ) Він чудово розумів усе, що я йому там лепетала )) Хвалив мою англійську (хоча підозрюю, що то просто він так вихований )
    Найбільш приємним моментом було те, що ввечері чоловік захоплено сказав: "Ніколи не знав, що ти так знаєш англійську. Вражений, що ти не розгубилася" :girl_yes2:
    О! Вихвалилсь ))

13. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

НАРЕШТІ ми вже не жуємо соски-дурника , а також вже ялиночку прибрали гарненько і мала так тішиться:girl_dance::girl_claping::girl_tender:

14. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

А моя донечка навчилась вимовляти Р-тепер вона Вікторрія, Скоррро Новий РРІК, знову подаррррунки, тррреба ставити вдома ялинку і пррррикрашати ігрррррашками.:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

15. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А до мене вчора ще Миколай прийшов від подружки:radist::radist: Приніс шарфик літній фіолетового кольору і цукерочки:girl_dance:

16. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

до мене нині Миколай ще доніс 2 словники - французький та іспанський, блиск для губ у формі кексика вірми Н&M з приємним запахом, потім ще мама Коханого передала бальзамчик для губ дуже крутий якийсь))) і ще два керамчні зволожувачі симпатичні такі! і ще мус для обличчя... я спочатку подумала, що то вершки такі, як мус... бо там написано йогурт і трускавка... а ні, таки почитала, знання іспанської+французької дали змогу зрозуміти італійську))) то таки мусик для лиця - вже навіть апробувала і мені сподобався, файна шкіра після нього - мяка, чиста, гладенька і не пересушена. Щось стіки емоцій! гарний був вечір)))

17. La esposa

La esposa Moderator

І в мене нині продовження свята - гляньте, скільки мені всього надарували :girl_tender: так тішуся, як дитиняка :)

18. altari

altari New Member

я щойно в неті віднайшла свою давню подругу.Ми погубилися 15 років тому..І ось тепер-УРА!!Я така рада!:girl_tender::radist::dance2:

19. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

А наш молодшенький перший раз в ночі спав без підгузника:girl_claping: і проснувся сухенький! Ми такі раді!

20. Melinda

Melinda Active Member

І я маю чим похвалитися - купила собі флешечку на 8 GB))) таку червоненьку(попередня загубилася), та ще і по знижці)))

о я така рада, бо без неї як без рук)))

Thread Status:
Not open for further replies.