Вихвалялки

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by mamatu, Dec 27, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sofcja

sofcja Member

Відповідь: Вихвалялки

теж похвалюсь трошка :
    відсвяткували з коханим сьогодні 4 роки зустрічань!:girl_blush2:
    зробили мені сирнне задоволення - я шалений сироман! а я спекла вперше лазанью і вона вдалась чудова!
    і незважаючи на те, що досить сильно я застуджена, романтичний вечір вдався на славу!
    а ще моїх майстрів до понеділка не буде - нарешті висплюся!!!!!!!!!!!:girl_dance:

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

в мене теж вихвалянка...
    Пішли з чоловіком до церкви ввечері, дуже приємно і спокійно на душі стало...
    А потім поїхали в Старий Тифліс.... аааааа.... який кайф! Вже й забула, як там класно і затишно... Я два місяці була безвилазна! А тут тааак класно посиділи з шашличком, улюбленими крижавками і ще, і ще... бракувало хіба винця:) Ще дядько з гітарою (музикант, всмислі) присвятив мені (чарівній дамі) три пісеньки, після чого мене чоловік називає Суліко:)
    Кароче, так мені добре, що аж мушу похвалитись:)

3. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Ой, як класно!!!!Вітаю!!!!!
    Та...рецептів є безліч, є де фантазії розгулятися:girl_dance:
    Смачної Вам випічки!;);)
    Вітаю!!!!!!!!!!!!Хай у Вас все вдається і ведеться (грош;))!!!!!

4. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Поясніть, будь ласка, мені, темній, що це таке? Дякую!

5. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ресторан такий ;).

6. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

А в мене про доцьку вихвалялка - вона в мене першоклашка. Вчителька "зацінила", як вона читає. Сказала: "Діти слухайте, як Соломійка гарно читає! Аж любо слухати!" :) :) :)

7. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Ай Кольорова, Ай Соломійка, ну ви прямо бАгіні!)))
    візьму її репетітором, а то буде моя Со репетІтор казати))))

---------- Додано в 04:25 ---------- Попередній допис був написаний в 04:24 ----------

хм, і де той хліб???:girl_mad:

---------- Додано в 04:27 ---------- Попередній допис був написаний в 04:25 ----------

і на фіга ти його показала? ото не сплю, нерви..., а отакого чуда не маю. А Со спить, мужа теж, кого б то послати, та хай би потім вже і на пиво в трі часа ночі))))))))))):girl_cray:

8. sofcja

sofcja Member

я нині виспалась!!!!!!!!!!!
    :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
    нарешті я нормапльно виспана! аж настрій хороший зробився, ато цілий тиждень як побита ходила
    і очка мої не такі червоні, бо продуло мені ще в середу - не печуть і не болять!
    :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

9. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

А я в Лото забаву аж 184грн виграла))))

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ola-lyola, я мстю і мстя моя страшшна ггг, вчора як побачила ту красу обрила всю хату і ніц солодкого не знайшла, але сьогодні-
    :girl_dance::nyam2:
    а ще були з сьогодні з кумом на піцці в Скіфії, я з"їла 2 шматки і така вона мені смачна була (вже більше пів року піцци не їла)

11. natorella

natorella Well-Known Member

шо ти шо олька - дві кози
    вот вам сир козиний за то

12. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

У мене теж сьогодні дуже позитивний день.Вчора зустрілась з подружкою і відкрила для себе новий бар("10-ка "називається)настільки все смачно і з душею приготовано.Сьогодні потягнула туда коханого чоловіка і кума за компанію.Погамуськали,наговорились-я давно уже так приємно не відпочивала.Сьогодні попробувала їхній яблучний штрудель(хоч уже і не було куди)з кавусею латте,дотепер приємне відчуття.Так,що дівчатка,хто буде у нас в гостях -всім раджу!(в центрі міста,смачно і ціни помірні)

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а ми там були :girl_cool: ще літом.і не раз. теж дуже сподобалося.Класні стейки і пиво :)

14. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

та от власне,що я його тільки тепер для себе відкрила і то завдяки подружці

15. Stella

Stella New Member

а то отримала такий подарунок :girl_in_love:
    і що ще жінці треба для "щастя"...:girl_haha::girl_spruce_up:

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Мушу нахвалитись,рідко в цю гілку дописую. Вчора проіела супер день в компанії Зорянівоньки, відпочивала одним словом, сьогодні зранку САМА пішла по справах,муж з дітьом сидів,потім приїхала моя кумася з Рівного з сестрою, я знову відпочивала, муж далі з малим ходив гуляти. Плюс стала власницею файної серії косметики Мері Кей, тепер буду омолоджуватись. Ще моя талія троха зменшилась. але відчуваю до понеділка знов розростеться. Плюс отримала від Ейвона(фірми) туалетну воду в подарунок за 200 грн. також подарунки на Миколая,Новий рік,всякі дні народження вже є,лишилось тіки для мужа піти купити.
    А ще.будете сміятись,вперше за 31 рік я взнала,що таке масаж. Мені його зробила куми сестра....Повірте,масаж - це краще ніж секс))))))
    Завтра будем куму провожати, але нажаль муж з малим вже не посидить))))справи має.
    От скільки мало жінці треба для щастя - просто відпочити трохи.

17. mysha

mysha New Member

А мої карапузи сьогодні відкрили лижний сезон на Кайзервальді!!! :clapping:
    А ми з чоловіком, напевно, в середу відкриєм на Буковелі...

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

19. Kofein

Kofein New Member

Оййй....... маю похвалитись. Мені подарували браслет в етнічному стилі:girl_spruce_up: Таааааак подобається!!!!
    А ще купила подарунки подругам на Миколая. І своїй похресниці купила подаруночок-книжеку з дитячими новорічними віршиками і малюночками ну і цукерочки. Який же Миколайко без цукерків?

20. natorella

natorella Well-Known Member

Thread Status:
Not open for further replies.