Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

А куди ж ми без дiток :) З обидвома нашими чудами :)

2. puma

puma Well-Known Member

А у мене нова духовка. І ми вже її випробували. Спекли з Софійкою пляцок з яблуками.

3. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

І я такої думки!

Була сьогодні на "Південному" - приємно вражена вибором і цінами. Купила плаття і чоботи. Радостііііііі :radist:

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

6. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Ви мене буквально зрозуміли. не може бути на такому великому базарі в кожному магазинчику різний товар.
    Я не ходжу по Південному 3 чи більше годин. Маю пару магазинчиків вже провірених (завжди там купляю) І сьогодні там собі усе покупляла :girl_yes2:

7. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

в нашого татка завтра день народження 10.10.10! Ми вже купили з дітками подаруночки для татка, гарно поприбирали вдома і готуємо меню :) В нашій квартирі нарешті стало тепло - включили опалення. А ще купила дитині прогулянковий возик, який мені давно дуже подобався - Чікко сімпл сіті, не знаю хто більше тішився чи я чи дитина, але ми його вже гарно прогуляли і чекаємо наступної прогулянки. А ще, чоловік нарешті відремонтував машину, залишилось лише заїхати до майстра ходової і попідтягувати болти, залити свіженького масла, і замінити паливний фільтрик. Одним словом, суцільні вихвалялки.

8. zetta

zetta Well-Known Member

а в мене сьогоднi)) мала багато приемних вiтань, отримала смартфончик ) i квiти.[​IMG]вже собi накачала купу дiвчачих темок))

9. Virginia

Virginia Well-Known Member

З самого ранку букет троянд..ммммм..... знаючи, що мій чоловік антиромантик, це для нього просто подвиг!
    Сьогодні святкуємо першу річницю подружнього життя!:girl_tender:
    Вчора вже отримали купу подарунків (переважно скатертини і постільні набори, бо це ж ситцева річниця, добре, що хоч ті набори не ситцеві:)
    Хочу вже паперової річниці:girl_blum:

10. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

---------- Додано в 09:48 ---------- Попередній допис був написаний в 09:43 ----------

11. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

І у нас сьогодні річниця - 12 років подружнього життя-НІКЕЛЕВЕ ВЕСІЛЛЯ.Нікого не запросили , посиділи по-сімейному з чоловіком та дітьми , переглянули запис весілля:girl_flirt:.Увечері буде продовження лише для двох:girl_wink:Як давно це було..... а з іншого боку ніби вчора....

12. veronka

veronka зла друзя

а ми з Маргошкою пішли сьогодні на свято сиру і вина!:girl_tender: кльово - і столик біля сцени зайняли і Маргошці сподобалось, і сиру надегустувалися і вино виграли:girl_tender: Маргошка на клумбі курделики робила (про те, якого коліру набули штані після того - промовчу), настрій - бомба... вєчєр удался))

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А до мене нині приходила свекруха і зробила шубу!смакота!давно я її хотіла!і чоловік в мене чемний,весь день куховарить лиш би мені погано на кухні не було)))

14. amurka

amurka New Member

ой,в мене така вихвалялочка)) мій чоловік сьогодні вперше за 2 роки готував обід(смажив карточплю:girl_blum:),радості моїй небуло меж)),то напевне мені зробив подарунок до завтрішньої річниці нашого весілля)):girl_tender:

15. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

І я нарешті маю чим похвалитися - моя донечка сьогодні вперше ПІШЛА САМА!!
    Ми нарізали круги по хаті і я легенько відпустила її ... і Вона не впала ,а пішла!!!!!
    ЯК Я ПИШАЮСЯ!!!!:girl_tender::girl_tender::girl_tender:
    І розказую на ліво і на право!!!
    Я так довго чекала і ось воно!!!!НАРЕШТІ!!УРА:girl_in_love::girl_claping: :naci:

Останнє редагування: 11 Жовтень 2010
  16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Так воно вчора було чи давно?

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я нині купила сорочину на урочистість з ВЕЛИКОЮ знижкою. Тішусь як слон, бо вона не штучна а натуральна і ціна добра. Он тільки б те чудо не розгодували за кілька днів так що воно в ту сорочину не влізе, а то ми їх знаєм підсувають дитині дріжджа потроху.

18. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Сьогодні минає рік, як я разом з "Дівочими Посиденьками".
    Привела сюди мене одна тема, зацікававили та переконали залишитись багато інших.
    Були спалахи проведення з найкращим жіночим форумом мало не по 24 години на добу, та моменти вимушеної відсутності.
    На даний час тішусь із того, що ПОСИДЕНЬКИ привели в моє життя багато цікавих та неординарних особистостей.
    Спілкування тут надихає, збагачує та розвиває. Дякую Вам ПОСИДЕНЬКИ! :kiss:

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в нас мега вихвалялка-буде ще одна племінниця:girl_tender: а в Ромашки ще одна двоюрідна сестричка:girl_dance:
    а ще чоловік приходив на обід, потім пив каву і Домік,як завжди до неї потягнувся ( а я цього разу встигла впіймати), при тому треба було і горня з кавою і телевізор дивитись.капці:girl_haha:

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

а я дуже тішуся, що із 1 листопада починаються мої танці живота:yahoo::yahoo::dance2::dance2:
    вже не можу дочекатися :dance2::dance2:

Статус теми:
Закрита.