Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Вихвалялки

Може, iPhone? іPod не має мікрофона, ані камери-об'єктива. :girl_wink:
    І щодо нетбука би посперечалася. Вже довший час маю, а друкувати на тому так і не полюбила. Волію для нету й писанини iBook.
    І ще в мене претензії до еплівської 4ої системи. Одні проблеми з нею. Маєте можливість, ставте 3-тю.

От для музики, забавок він супер. І як будильник... і як маленький нотатник також.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

я власне теж здивувалася.бо маю ipod і цікаво стало,де ж то такий модний ipod взяли? :)

3. IndigoChild

IndigoChild New Member

то 4та генерація))
    вже з камерою і мікрофоном:girl_yes2:

4. Liliyah Romanova

То вони вже є в Україні? Незле...

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

і в мене завтра зарплата, тілько я свою зразу віддаю мужу в руки а потім він мені по доллару видає на мої потреби. :girl_wink:

6. IndigoChild

IndigoChild New Member

ще офіційно немає((
    то напевно замовили за кордоном

7. Mavra

Mavra New Member

Це новий, iPod touch, має камеру ззаду, для фотографування і спереді, для розмов по Скайпу і FaceTime. Та звісно друкувати на ньому важкувато, але коли на сайт терміново треба закинути якусь новину, чи щось виправити, згодиться.
    З самої Гамерики :girl_wink:

---------- Додано в 10:39 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ----------

8. Olliana

Olliana Member

Замовила коханому чоловіку на день народження два тренажери - лавку для пресу та велотринажер. Через 2 тижні мають привезти. Ох, буде тішитися!!! Адже навіть не здогадується, що це буде за подарунок :)

9. Siania

Siania Love Life

І у мене вихвалялка!
    на англійській успішно перейшла в вищий рівень, стало набагато цікавіше, і графік там такий, що зможу поєднувати з сальсою!
    Сальсочка, з квітня я не танцювала, як же я скучила:girl_tender:

10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ну і я сьогодні, після більш як піврічної перерви, почну помаленько заробляти грошики репетиторством:girl_curtsey: (а як все добре піде,то сподіваюсь,що наступного тижня таки вже вийду на роботу після 2,5 річного декрету+1,5 місячного лікарняного)))

11. Liliyah Romanova

Ну, то вітаю! Файна забавка!

12. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

сьогодні по телевізору побачила рекламу КЮЗ "дорогоцінні моменти життя", а в мене ця вихвалялка вже більше року є.во:girl_dance:

15. Відповідь: Вихвалялки

А, мені сьогодні повернули мобільний телефон, який, я вже більше тижня тому загубила в Планеті СХ! Думала такого зараз не буває!

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ну по-перше, сьогодні п"ятниця!!!:girl_dance:
    По-друге, піша сьогодні в перукарню, дуже класно мене підстригли:girl_spruce_up: ніби, так як завжди, але трохи коротше біля лиця... кароче... я сібє нравлюсь:)
    А ще одна знайома приїхала з Італії і привезла купу ульотних шмоток. Я собі купила туніку і светрик, ще відклала собі дещо до кращих часів... :)
    Ну і завтра будемо святкувати річницю одруження з купою гостей (хоча в нас 10.10, але перенесли, бо чоловік йде на зустріч однокласників:) ). Меню вже склала. Щеб хтось то все зробив...

17. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А Ми завтра летимо в Париж :)

18. zetta

zetta Well-Known Member

супер)) Бажаю вам гарноi подорожi )
    а нам свекруха подарувала гарну постiль )

19. popelushka

popelushka Well-Known Member

Мрії продовжують збуватись: Я МАЮ РОБОТУ:girl_tender: Тепер я буду не просто заступником гол.бухгалтера, а самим настоящим головним бухгалтером:girl_cool: З вільним графіком роботи і достойною зарплатнею. Дякую усім, хто мене підтримував:kiss:

20. natka75

natka75 Well-Known Member

ах Париж....гарно Вам провести там час:girl_bye::girl_wink:

Статус теми:
Закрита.