Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Melisa

Melisa Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

А я сьогодеі купила собі плаття. Ми в суботу йдемо на весілля і треба було щось купити таке щоб можна було легко погодувати синочка. Я трохи помурдувала Наталю- Натореллу на рахунок одягу для годування але трохи запізно я спохватилася. Прийшлось шастати по базарах і сьогодні повезло. Ох яка я буду гарнюня.

2. LILY

LILY Well-Known Member

ааааааааааааааа......урааааааа...юхууууууууууу мiй синуля сам топаэ весь коридор протопав (а коридор у нас довженький аж 7 метрыв ):girl_claping:

3. Kecan

Kecan New Member

Я хочу прокричати на весь світ - накінець я на роботі. Я так давно чекала цієї події (7 років в декреті - двоє діток). Радію - просто нема слів, головне, щоб ейфорія скоро не пройшла

4. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Молодчинка,вітаю!

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А в мене дома є вже інтернет!!!ура!!!

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

АААААААА!!!!!!!!!!!!!!! Мій чоловік помив посуду, поприбирав на кухні, зробив мені чайок, рзстелив ліжко!!! САМ!!!!! (без моїх прохань, нарікань, скарг) Знаючи його, я в шоці... приємному. От хоч би раз в тиждень таке:girl_in_dreams:

7. amurka

amurka New Member

8. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Карпати перемогли!!!!!ми найкращіііііііі:girl_dance:

9. Savchenko

Savchenko Member

Вийшла заміж)))А тепер в очікуванні медового місяця) І купила сьогодні кухонний куток який я хотіла завтра в очікуванні покупки холодильника та модема на інтернет ого, завтра вже матиму 2 Мбт за 60 грн))А ще маємо чудовий блендер і балую себе молочними коктейлями)

10. amurka

amurka New Member

а моїй донечці сьогодні рочок!!!!!!!:girl_in_love::girl_dance::girl_dance:

11. Siania

Siania Love Life

А в мене теж є вихвалялка!
    Я сьогодні лечу додомцю, дуже скучила за рідним Львовом!:girl_tender:
    Почуємось в Україні:girl_bye:

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А у мене сьогодні іменини!!!! посвяткуємо сьогодні)))

13. Лія

Лія Well-Known Member

Вчора привезли довгоочікуваний мякий куток! Ура!

14. Vendy

Vendy Active Member

Мій похресник нарешті почав мене хоть якось називати,
    тільки замість Муся каже Нуня:lol:

15. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

я тримала від вас у секреті, що цього тижня мала вступні іспити в магістратуру :girl_blush2::girl_haha:
    АЛЕ окрім того, що я самостійно, без найменшої підготовки :girl_blush2: вступила, я отримала рекомендацію до вступу на стаціонар!:girl_in_love::girl_cool::girl_dance:

це стало шаленою несподіванкою для мене, але я рада, бо робота щось останній час задоволення перестала приносити, хоч і до зп скількись там днів:girl_haha: Але вчитись я люблю, ну коротше - РАДА, та що брехати я - щаслива як слоньо!!!))

16. Андріана

Андріана Well-Known Member

УРА!!! Ми їдем на море, вдалося взяти квитки:girl_dance:.Їдем знову до родичів в Кароліно-Бугаз.

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Люди, а я завтра перший раз у своєму житті побачу КАРПАТИ!!!!!:radist: Їду на всі вихідні, байдуже, що дощ, я так про це мріяла!!!всім гарних вихідних!!!!!!!!!!:girl_bye2:

18. veronka

veronka зла друзя

у нас в садочку зацвіла яблуня, точніше одна її гілляка і на ній є яблука:girl_claping: я такої чудасії ще не бачила:girl_in_dreams:

19. simona

simona Well-Known Member

Наршеті зробила собі подарунок на, який так довго збирала і чекала - фотоапарат, крім того записалась на курси фотографа.

20. veronka

veronka зла друзя

уууууух, а сьогодні зірки правильно стали:girl_haha: і Маргошка була бездоганна і все заплановане вспіли і тому, о щастя, нам вдалося прийти до Ратуші і приєднатися до святкування тижня ГВ:girl_bye: а ще в мене взяли інтев*ю))) приєєєєєєєємнооооооо

Статус теми:
Закрита.