Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

Купила Сашці моднявий спортивний костюм в адідасі, сподобався і мені один, але ж " все лучшее детям":girl_curtsey:

2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а я отримала в подарунок апарат для манікюру та педикюру, про який давно мріяла, величезний букет ромашок, купу привітань, а ще сьогодні вперше за сто літ побачу кузенку яка приїхала з Італії і не саму а з гіталіським женихом во.

3. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А ся забула троха повихвалятися :girl_blush2: Вже два тижні насолоджуюся от такою штукою :girl_dance:

4. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Моєму синочку, моєму золотцю сьогодні 2 роки уже. Господи, як час летить... Такий великий і такий зовсім маленький:d25:

5. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

А я готуюсь до ремонту і переїзду в свою квартиру десь на вересень:) бо до того винаймали. Хоч роботи багато і квартира невелика, але свій куток- це свій. Ммм, кльово, зроблю там все гарнюньо!:)

6. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Вчора чоловік купив малому килимок Ікеа з доріжками ,різними спорудами :girl_dance:

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я вчора чудово відсвяткуваал свій випускний!!!Які в мене кльові одногрупники все таки! І ще, я поцілувала декана :kiss: , Грильяжко, не сміятись! :)

8. Mirabellka

Mirabellka New Member

І я сюди...так нагло хочеться похвалитись, що мене аж розпирає:))) 84 день дієти і спорту - мінусь 11,5 кілограм:haha:):girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: Вже майже можна йти купувати новий купальник.:girl_dance:

9. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Ранок почався суперово :girl_dance:, хоча й на трішки але заглянула в гості моя кумася irushka з Катрусиком, привезла із відпочинку подаруночки:girl_curtsey: , я така була рада нашій зустрічі :radist:, маю надію що і весь день пройде під знаком +.

10. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

А я, а я, вчора в кіоску побачила журнал дитячий з фото однієї шестимісячної панєнки що я знимкувала! Та ще й на обкладинці ееееех, прємноооо!

Останнє редагування: 9 Липень 2010
  11. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

І я у вихвалялочки :)
    Купили квиточки на море :) Ура, нарешті я побачу море, пляж, пісок і відпочинок (я вже забула, коли була вихідна). Тепер залишається дочекатися 18 серпня :)

12. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Panadolka, а куди ви їдете? (також вибираю зараз місце відпочинку)

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

І я похвалюся трошки. :girl_blush2:
    Учора з Романовою мамою відірвалися на манікюрі й педикюрі. :d23::d23::dance2: 1,5 години кайфу з масажем, гідромасажем, поки тобі то одну нозю, то другу роблять. Тоді ще руці...
    А я потім ще й до всього вперше зважилася на депіляцію воском. Навіть не боліло, тому я даремно переживала.
    Ну, і нині їдемо нарешті на канікули. Дочекалася я тижня відпочинку!!! :yahoo:
    Та ще й де - в гостях у Марусі-мами. :girl_in_love: :girl_dance::girl_dance::girl_dance:

14. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

А ми, а ми... А ми їдемо в Україну.

А там з кобітами їдемо на СлавськеРок. Тішусь, як мала дитина. )

15. Olliana

Olliana Member

Ура!!!!! Мені вже пошили весільну сукню і вона вже висить в мене вдома :))) Сьогодні весь день провела в кравчині, і вона вже на мені доробляла, дошивала, бо манекена такого худенького немає :) А суконочка дуже гарна!!! Я задоволена на всі 100%. Ух, наречена практично готова :)

Останнє редагування: 9 Липень 2010
  16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я скоро стану хрещеною одного дуже солоденького хлопчика))))

17. anka

anka Well-Known Member

а мені чоловік розморозив і помив холодильник! ходила я навколо нього-намерзлого (мається на увазі навколо холодильника) і зацяпаного-давно треба було до нього добратися, але все ніяк не було часу і, правду кажучи, ненавиджу цю процедуру. А сьогодні прокидаюся ранком, а чоловік вже на кухні. Мало того- після розморожування так мені все ідеально прибрав! Навіть чай випити рука не піднімається, аби красу не зіпсувати.
    Але ж молодець! не натішуся!

18. Alonka

Alonka New Member

19. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А ми нарешті купили автокріселко, про яке я давно мріяла! Ото рада!!!!!

20. Gajka

Gajka Well-Known Member

Вчора зробили першу покупку до нашої майбутньої квартири - лічильник на світло.
    Так сказати "заклали перший камінець у фундамент". Але радості було, бо нарешті процес пішов. Скоро переоформемо і візьмемося за капітальний ремонт, бо на все провсе маємо не більше місяця-два.

Статус теми:
Закрита.