Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. veronka

veronka зла друзя

Відповідь: Вихвалялки

нам з донею сьогодні подарували слінгобуси)) радощів було огого (у Марго)))))

2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А в мене вихвалялище, три години шукали Кольоровій файний аватар, аж змучились і таки найшли . Ура!!!!! І шеф пішов скоріше з роботи мо і ми повтікаємо за ним

3. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

А я вчора поки доця спала,помила вікна на балконі.Смішно,бо настроювала себе довго.А вчора подивилась на нього,і потащила стіл на балкон,бо високо досягати,і ще всякої роботи переробила.Тішуся:girl_crazy:

---------- Додано в 14:36 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

О, ще вчора нарешті вдалось лінієчку виставити

4. Відповідь: Вихвалялки

А у мене супер-пупер-вихвалялка!За вікном співають соловейки!!!Вони на нашій вишні живуть!:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love::girl_haha::girl_haha::girl_haha:

5. карапуз

карапуз Well-Known Member

Похвалюся пляцком ,який я тільки,що спекла і котрий ми вже давно з"їли:girl_haha:.
    Пи.Си.Хвігурою я вже давно не можу похвалитись :girl_cray:.Більше пляцків не печу :girl_sad:.

6. дашулька

дашулька Well-Known Member

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Кольоровий? [​IMG]

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

9. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Маю таку класну вихвалялку: нині вночі наша друга невістка(бо я перша по рахунку) народила дівчинку (3100 і 51см)! так ся тішу!:girl_claping: а чоловік буде хресним!

10. levandivka

levandivka З яйцями...

11. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

На вихідних святкуємо 30 річницю одруження моїх свекрів:girl_claping: Вже замовила їм класну подушку з їх весільною фоткою і привітанням на другій стороні. Думаю будуть раді))) Ще спечу тортик, хочу ту зефірну мастику ще зробити:girl_claping:
    А ще в мене манюська вихваляночка, мої цуценятка сьогодні відкрили очка, а то бідосі такі смшні сліпенькі були. Так зранку їх обцьомувала з радості:girl_in_love:
    Ну і нарешті оприділились коли і куди їдемо на море....тепер шукаю класний купальник:girl_curtsey:

12. Megan

Megan Well-Known Member

В мене маленька вихвалялка: купила синулі моднячу лляну кепку.. такий він гарний в ній:girl_in_love:... як то мало треба для щастя:girl_in_dreams:

13. Harmony

Harmony Member

А я сьогодні в басейн ходила і гарно поплавала, відчула прилив сил і позитиву!

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А в мене супер-мега вихвалялище!!! Я тепер дипломований магістр!!![​IMG] правда диплому на руках ще нема :girl_in_dreams:,але захистила сьогодні магістерську на 99 балів!І то був останній державний іспит!!![​IMG]прощаюся з консою!!![​IMG][​IMG]

15. olevitska

olevitska New Member

і у мене вихвалялка...пів дня пролежала на дивані а решту дня провисіла на форумі:girl_curtsey:(а чоловік парився з дітьми, посудою, пранням...) ах ото виходной взялааа!!!!!!!!!!!:girl_crazy:

16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а я нині побувала на форумівці, де отримала море позитиву, потім з коліжанкою пішли на аргентинське кіно, нам сподобалось, масі в її животику не дуже, і закінчили вечір смачнющою порцією вершків в "Золотому вепрі"

17. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Сьогодні вперше за майже 2,5 р. сіла за кермо-відчуття незабутні....останній раз я таке відчуття свободи від швидкості мала ще на 7міс. вагітності...хочу ще.)))..

18. Milady

Milady Well-Known Member

в мене сьогодні супер-пупер день:girl_tender:Нарешті моя мрія збулась: сьогодні відбулась моя фотосесія,для реклами магазину з одягом,вражень і емоцій просто море,давно себе так не відчувала:)вже хочу глянути світлини:girl_crazy:

19. Neitiri

Neitiri New Member

І я маю величезну ВИХВАЛЯЛКУ: їду на море через 5 днів!!!:radist: Нарешті засмагну-ура! і буду дефілювати в речах, куплених в Gucuyankи. Бо наразі не можу - ноги біло-сині:sad:

20. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

А ми в суботу були цілий день на дачі,гарно відпочили(святкували ДН чоловікового брата)дитя набігалось,вдома зразу відрубалось.А вчора теж ходили в гості,так і вихідні пройшли.

Статус теми:
Закрита.