Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bonita

Bonita Member

Відповідь: Вихвалялки

Пройшла курс медового масажу в Яруськи, радості немає меж:girl_tender: Перші сеанси було боляче, а потім все менше боліло, а вчора взагалі відчувала насолоду. Така шкіра ніжна і приємна на дотик, підтягнулася шкіра, практично стала ідеальною. Через певний проміжок закріплю ефект і буде супер.
    Ще попереду 3 дні вихідних, сьогодні буде чудовий вечір, а в неділю отримаю довгоочікувані подаруночки. Ех ляпота :girl_claping:

2. kati

kati Well-Known Member

А я сьогодні зробила собі маленький шопінг-придбала файненькі тоненькі джинсики з сорочечкою, модяву футболку
    А ще гарненьку білизну, отаку...щкода тільки груди на додачу не продавали:haha:)

3. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я давала одній вчительці з маминої школи почитати свої журнали про здоров"я, вона сьогодні мені їх віддала і подяку передала мені набір чаїв, 30 видів:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: Я так обожнюю чаї, а тут таке щастя привалило до мене! Я така рада:radist::radist::radist:

4. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Я теж шалена чаєманка.Цікаво,де такий наборчик дірвати можна?:girl_in_dreams:

5. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

В Ашані бачила такий.

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

7. Knopka

Knopka Well-Known Member

А я сьогодні нарешті посадила на балконі два ящички різних квіточок. Тішуся собою і красою)))

8. natka75

natka75 Well-Known Member

Побували в Кінг кросі на святі для дітей, дитина чекала щоб їй розмалювали писочок, але радості було коли побачив себе у дзеркалі..а ще за малюнок отримав крейду в подарунок, а я купила собі в Зарі джинсові легінси, і смачно поїли вареників там же:girl_curtsey:

9. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

10. natka75

natka75 Well-Known Member

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я вчора в Метро знайшла білизну Клео за смішними цінами і був мій розмір (!) Придбала собі аж два набори!

12. veronka

veronka зла друзя

а ми вчора були на зльоті))) мала вперше на мотику сиділа - радощііііів))) там же ж стільки всього цікавого - є купа кнопочок, цяцьок, усе блищить....))) і поводилася увесь вечір чемно))) кльово погуляли))))

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а я вранці (як майбутня мама) отримала таку красу
    ніяк не могла той букет нормально сфоткати, бо він величезззний, але такий мені гарррний:)

14. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

А я у цей день матері чуть не впала "без сознанія" (від радості, звичайно), бо почула від чоловіка не звичне "зі святом!", а ще й побажання щастя та здоров*я:girl_claping: і здійснення задуманого!!!! Щасливішої людини в той момент ви б не найшли!:girl_in_love: І ще вранці приніс красиві троянди!!!:girl_claping:

15. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

А я нарешті наважилась і виконала прохання своєї донечки "злобити куйки"- тобто проколоти вушка. Моя доця лише пікнула, а я чуть не посивіла......чоловік як стіна був. Тепер моя Квіточка всім показує ,яка вона "касуня"(це красуня).:girl_in_love:

16. Savchenko

Savchenko Member

17. Пундик

Пундик Well-Known Member

І в мене радість,купили мені електричну мясорубку і соковижималку :)

18. пандочка

пандочка Well-Known Member

а нашій донечці сьогодні рочок:clapping::clapping::clapping:так скоро час летить

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ура!! Man Sound скоро знову будуть у нас!!:girl_claping:
    ну правда фраза
    то трохи не правда! На концерті восени в філармонії аншлагу далеко не було...Який ж тоді це улюбленець?!:confused:

20. пандочка

пандочка Well-Known Member

ми нашій квіточці сьогодні вушка прокололи,така вона гарнюня:girl_spruce_up:

Статус теми:
Закрита.