Вихвалялки

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by mamatu, Dec 27, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

А я вчора перший раз зафарширувала курячі ляшки(для коханого чоловіка сюрприз)і запекла картопельку з ними,дуже смачні получились.Тішуся,а чоловік як тішився(як мала дитина).

2. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

в нас менша доця навчилась казати "Дякую!" Тепер така вихована дитина ... тільки і чути "Дядіку" (це вона так вимовляє :) )

3. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

наша Вікторія вже другий день, тримаючись за мої руки, ліжко, тумбочки...встає і робить пару кроків сама і бігає (швидко ходить), ставши на ручки і ножки (на чотирьох лапках) :girl_in_love:

4. Яруська

Яруська Well-Known Member

Wi-Fi це вєєєєщь!!!! Аж тепер дійшло до мене. Смажу налисники і в ДП сиджу. Красата:girl_claping:

5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

то не вєщьььь то супер прогрес. сама так тусуюсь.
    У мене мега вихвалявка як для мене. Ножки малого,які мене турбували абсолютно здорові. Ніякої кривоклишоногості нема і взагалі нічого нема. Урррра.
    А ще отримала подарунок від Оріфлейм. Якась моя поджруга дала мій мобільний і він виграв у розіграші. Плюс дали картку на файну і постійну знижку. Але я Оріфлеймом не користуюсь.

6. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

в мене теж вихвалялка є)) Буду один екзамен з трьох мати автоматом!!!! звісно 5)))) (з двох інших автомати взагалі не дають...)

7. Муська

Муська Well-Known Member

Купила собі туніку,яку дуууже хотіла і сукеночку:girl_claping:.А ще маленькі горщики з кришечками для запікання в духовці(я ними марила)...а малому купили ще один м"ячик(він довольний як слон):girl_crazy:,а ще дитячий надувний басейн на літо. Во....ну і ще купу дрібничок(тобто харчів) для чоловіка(ще тепер залишилось то все приготувати)

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

100%

а я не можу не похвалитися сьогоднішніми мегапозитивними посиденьками і смачнющим сирником, що спекла одна файнюща форумчанка (цукру якраз добре, і ще такий смачний, що ми з чоловіком подумали, мо щось підсипано?:girl_haha:)
    величезне дякую

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я собі купила ось таке чудо, називається величезний кексик

Це така силіконова форма і вона мені сподобалась бо можна використати як для кекстика так і для паски. Правда трошки з запізненням аби випробувати паску але кекстика якого можна.

10. LILY

LILY Well-Known Member

а в мене супер вихвалялка - приъхала моя сестричка, привезла купу подаркыв, а сама основна вихвалялка тепер я маю плаття до п"яток юхууууууууууууууууууууу

ы ше мый синулька тыльки шо перевернувся на животик попу догори ы солодко спить, то так класно виглядаэ

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене дві вихвалялки : 1) відпочинок у Єгипті вдався на 100%, ми засмагли, відпочили і набрались моря нових вражень!!!Готель перевершив всі наші сподівання. море надзвичайне і тепло....:girl_in_love:
    2) коханий подарував нові парфуми від Ніни Річі :radist:

12. Hruska

Hruska Well-Known Member

Сьогодні маю свято....День народження в мене :girl_cool:
    НЕ дивлячись на те, що вперше не хотілося цього дня, бо вчора просто препаскудно себе почувала, нині просто суперський настрій і це через ту всю увагу, ті всі щирі слова....це так приємно. Чесно навіть не очікувала такого БУМУ....ну думала собі - день, як день пройде, а ще в суботу відсвяткую з родичами та й по-всьому.....наспрпавді, дуже і дуже корисні такі собі дні :girl_crazy:, так піднімає носа і зразу всі болячки "відстають" і позитивніше на світ дивишся :girl_haha:
    Ой, щось я занадто розхвалилася :)
    П.С.: і ще одна міні-вихвалялка - день розпочато з прекрасного сніданку зробленого руками коханого ( в 6-ій год ранку ).

13. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:35 ----------

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

То ми з вами в один день святкуємо!:girl_cool: Сьогодні вночі приїжджає мій коханий.то є шанс ,що все-таки день народження змарновано не буде!!!:girl_in_love::girl_claping:
    Ну і ще здала сьогодні перший держ.іспит!! :girl_claping: 99 балів,зі 100(так незвично, у нас перший рік отаке ввели).

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:29 ----------

Урррааа!Скоро я буду не сама! Їдуть наші голандці,вже на українському кордоні!!!!!!!!![​IMG]

16. Alonka

Alonka New Member

Не знаю де писати тому пишу тут. Всі знають вислів - "світ тісний!" А Львів який тісний!!! То нова знайома - родичка тої, і сестра ще одної, а то твої сусіди, з гуртожитку, тепер працюють в одній фірмі з нареченою однокласника, і т.д. і т.п...більшісь знайомих між собою теж знайомі :girl_cool: А веду я до того, що чисто випадково зустріла...ну як сказати зустріла... ідемо лісом з дівчатами з калясками і вже який раз піднімаємо тему двійнят, про те що мамам з такою каляскою пам'ятник ставити треба. І зачепили розмовою маму двох дівчаток, а виявляється вона мене впізнала! Ми вчились разом один рік в школі, ще у 8 класі, ще й у іншому місті!!! (ще в 1999 році, і від тоді не бачились!!!) Вона питається чи я ще малюю, бо якісь маї "шедеври " має, уявляєте??? Так незвично приємно стало:o

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А в нас з мужом сьогодні 10-та річниця з дня першого побачення!:girl_in_love:
    От які ми древні...:girl_crazy:

18. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

та йой () :girl_crazy: - в нас в неділю 12 річниця шлюбу :girl_in_love:

і трохи похвалитися - на книжковому форумі накупила малому книжок - ледве донесла домів :) (так що тепер тиждень - гречка і вишивання ). сиджу - читаю сама.

19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Вітаююю!!!:girl_claping:

Значить, ми ще не зовсім мохові:girl_crazy:

І теж трохи похвалюся - малу мій брат навчив післявчора в шашки грати. Так вона тепер всіх обігрує!:girl_in_dreams:

20. Oriana

Oriana Well-Known Member

Ухти, і в мене в неділю свято - 2 роки знайомства:girl_in_love:

Thread Status:
Not open for further replies.