Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

а я чула про це весілля,одні музиканти весільні хвалилися, що будуть грати на весіллі,де буде ТІК.:girl_haha: не треба було їм так хвалитися..

2. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

3. Milady

Milady Well-Known Member

а я сьогодні купила собі супер-пупер сарафанчик від Jennyfer. От тепер чекаю коли то вже нарешті буде літо:girl_in_love:

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А мені подарували набір з ложок, вилок , ножів, а то в хаті дві вилки, одна ложка велика і одна маленька!!

5. тигрица

тигрица Well-Known Member

А нашому синочку сьогодні вже 10 місяців, ще недавно з пузіком ходила, а тут вже до рочка не далеко.

6. Люша

Люша Well-Known Member

Ну як вже я тут, то похвалюся - вже тиждень маю посвідчення водія :girl_cool:, та за цей тиждень наїздила на машині вже 400 км. :girl_spruce_up: ось така у мене радість)))

7. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

На вихідних святкували ДН чоловіка:girl_in_love: Відкрили "сезон шашликів на природі"...Так вже гарно стає:все розквітає, травичка зелена, пташки співають....Ех, так хочеться тепла....так вже того сонечка хочеться....:girl_in_dreams:

А ще приїхали мої з Ізраїлю. Передати словами ,все те, що побачили, що відвідали і тд. вони не змогли. Кажуть, що настільки сильний, в розумінні духовному, відпочинок.....в багатьох місцях дуже сильна енергетика, тому стояли і плакали як діти. Шкода, що за тих пару днів, не все можна побачити. не всюди побувати. Отримала цілу купу презентів, Ієрусалимсяке благословення і обіцянку від чоловіка, що цього року поїдемо ми, з чого я дуже тішусь)))

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ну то вже і я похвалюсь відкриттям сезону на дачі і от такою смакотою:
    щоправда тут вони ще не досмажені
    тато так ввійшов в азарт, що на нас 8-х (2-е з яких дітки:6 і 1,5рочки) замаринував 4,5 кг мяска:girl_haha: шашлик був смачнющий, але його було так багацько, що ще вчора доїдали
    от така суботня вихвалялка, а в неділю я стала власницею туніки і дисконтної картки Мотор в Кінг Кросі,а ще 2-пар легінсів, чоловіку перепали білібрр кросівки
    сьогоднішня вихвалялка-замісила тісто на піццу за рецептом Марусі-мами,яке вже гарненько підійшло:girl_claping:

9. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

10. Darcy

Darcy Well-Known Member

І я вчора відкрила сезон шашликів, святкували в лісі день народження друга! :girl_claping:

11. Virginia

Virginia Well-Known Member

То вчора був шашличний день))))
    Вчора були на дачі, так відпочили... супер. Красота неймовірна, а магнолії.... то вапше..."слезы мешают мне говорить".

12. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я нині собі олівчики до малювання нові купила... отакі цікаві, один олівець складається з двох різних кольорів... така манююююнька вихвалялка, яка приносить ВЕЛИКУ радість :girl_claping: люблю всякі канцтовари і такі штучки, і як приємно тішитися дрібничкам :girl_claping:

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А ти малюєш????????????????

14. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

15. LILY

LILY Well-Known Member

а я сьогодні постриглась))),кумася подарувала гарні тьопи для Вітальки))),зранку була така красива погода),а після обіду фе але то в жилєтку(

16. IvannaSS

IvannaSS New Member

а я нині смачних налисників з м"ясом насмажил:girl_bye:а!!!

17. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

нарешті купила собі мешти, бо щось підібрати мені дуже важко(все неподобається))))

18. Kalina

Kalina Active Member

Купила собі сьогодні такий гарненький синьо-голубий сарафан:girl_tender:....і де ж то літо:girl_in_dreams:

19. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Почався день класно. Мій синуля вперше зробив пі-пі на горщик. Добре погуляли з ним на вулиці в першій половину дня. А ще я купила собі мешти:girl_claping:
    День вдався.

20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А я схудла в талії на 8 см! Джинси, які не сходилися взагалі, зійшлися без проблем, і замок защіпнувся до кінця!:girl_claping:

Статус теми:
Закрита.