Вихвалялки

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by mamatu, Dec 27, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Натуся

Натуся Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

Не знала,в яку темку то писати,то певне буде вихвалялка:) Були ми в неділю в мого похресничка на 2 рочки і отакий я йому спекла тортик:)На замовлення то мав бути обов'язково торт з метеликом, а так як прикрашала я його вже після першої години ночі,то наскільки хватило фантазії:)Не всі побачили,що там є метелик,думали,що то так просто цукерок багато:)продуктами кума забезпечила(бо то не був подарунок малому,подарунок-окремо:)) і чим прикрашати-теж,то виходила з того,що було,трохи мені не імпонує там рожевий паровозик з голубими свічечками,але вже як було:)
    [​IMG][​IMG]
    але тортик вийшов смачним і дуже великим(кілограма на 2,5-3),але вже вчора до чаю залишилось пару шматочків:)Так приємно було,бо я стільки над ним просиділа:)Спершу хотіли в Ірини торт замовити,а вона нам сказала,що то вже запізно(тепер будем наперед думати:)),кума розстроїлась,а я вирішила її втішити і спекти тортика з метеликом:) (малий від них просто фанатіє),тільки не думала що він займе так багато часу і сил.Але кінцевий результат мене задовільнив,як на перший раз-навіть мені самокритичній сподобалось:) :) :)То називається "Хваліть мене мої губоньки за мою безмежну скромність":) :) :)

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в Світі кави вже столики на вулиці стоять:radist:
    так класно пити гарячі каву-чай на свіжому повітрі, при бажані загорнувшись в коцик і спостерігати як повз проходять люди...

3. Натуся

Натуся Well-Known Member

4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Нарешті....:girl_claping:

Цілком нормально...на закутаних в коциках людей, які смакують з кавою ніхто не витріщається...
    Мені ось згадалися посиденьки з Багіркою, влітку біля фонтану в центрі, вечір, кава і ми в центрі міста в коциках замотані...ляпота:girl_in_dreams:

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та то вже давно не дивина! Це ж так романтичо! Надворі вже весна,але ще віє вітерець, а вже можна сидіти надворі, дихати повітрям і грітися в коцику,классс!!

6. Натуся

Натуся Well-Known Member

7. kvVItKA

8. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я нині взула перший раз нові мештики! краса! правда трошки змучилась, бо за зиму на високому відвикла ходити - та все-рівно! :girl_tender:
    а ще я маю мячика для вправ! дякую Зорянці :girl_tender:

9. natorella

natorella Well-Known Member

а ми колись хвалились кофтинкою, яку нам таня-гуталінчик подарувала на ДН. на спині є аплікація - крокодил. і зявилась можливість її показати. він мені ну дууууже подобається. хто його побачить - підходіть знайомитись. такий - тільки в нас

10. Натуся

Натуся Well-Known Member

При першій же можливості:) Мене тіки що просвітили,що то вже так давно є,і що коцики не тре з собою через пів Львова тягнути:),а там же ж і видають:)Отак я ДАВНО не була поміж людей...Але то не в вихвалялки,а в жилетку:sad: :)

11. natorella

natorella Well-Known Member

треба зробити КОЦИКОВУ форумівку десь в неділю до обіду. коли людей мало і коциків на всіх стане

12. kvVItKA

Last edited: Mar 24, 2010
  13. Vittoriya

ааа, от у чому було питання. Та ні,коцики у них є :) А я то думаю, чому ви так дивуєтеся..

14. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Staff Member

Уряяяя!!Люблю їхнє латте:girl_tender:

:girl_cray::girl_cray:і без мене....
    Ех,весна - красна..
    Вже-м не памятаю,коли я востаннє на каву ходила..

15. Натуся

Натуся Well-Known Member

А я вчора таки вирвалася з подружками на каву:)Правда без коциків,бо в нашому районі такого нема:):):)Але всі були дуже здивовані,що ми таки вибрались з дому ввечері,і що мама погодилась з малою посидіти,і що коханий не кіпішував(дивно...може він щось задумав:girl_haha:),і що без малої,і що аж 40 хвилин ніхто не скакав по колінах,не тягнув мене нікуди інакше,а я собі спокійно випила 100грам свого улюбленого білого вина,закусила чорним чоколядом і запила смачненьким гарячим капучіно:)І з подругами полялякали...Як мені того бракувало...Хочу ще...Але то вже певно буде не скоро...:no:

16. kvVItKA

а ми ще вчора вибрались в кінотеатр на вечірній сеанс "Про що говорять чоловіки" , посміялись, а сьогодні такий гарний ранок, в нас пропав нет і чоловік пішов до батьків перезагрузити раутер і о щастя, мама на сніданок татові зробила смачнющих сирничків то і нам перепало:) ммм

17. Олька

Олька Well-Known Member

А я сьогодні купила туфлі :radist:

18. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

19. Vittoriya

А я нарешті у вихвалялки! Прийшла додому,а в нас газ є!!!:radist::radist::radist: Отак іноді тішать ніби такі звичні для нас речі...

20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

Thread Status:
Not open for further replies.