Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. тигрица

тигрица Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

А мені сьогодні чоловік купив дуже гарні туфлі Екко. Так зручно, що хочеться танцювати.

2. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

І в мене є маленька вихвалялка: знайшла в нетрях інтернету,що про нашу перемогу написав Високий замок:girl_claping: http://www.wz.lviv.ua/pages.php?ac=arch&atid=81205

3. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Проста вихвалялка - сьогодні була в перукарні!!!!:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

4. stira

stira New Member

А я завтра йду!:girl_claping:Відірвуся...

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

І я сьогодні нарешті обстригла свої довгі коси. Тепер маю каре :girl_spruce_up:

6. veronka

veronka зла друзя

ми з Марго вчора в салон ходили)) нарешті мені манікюр зробили, доця була чемна-чемна і мої дівчата в неї закохалися))))

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ура!! Мені зремонтували хлібопічку!!!! Скоро буду знову випікати хлібчик!!

8. VampIrka

VampIrka New Member

А мені чоловік сьогодні подарував годинник на руку і карточку з 7% знижки в магазині касабланка.....Радію....:girl_spruce_up:

9. Viktorina

Viktorina New Member

Я дуже радію за вас, удачного Вам святкування Д.Н.:girl_claping:
    А я була і там ,і там- чудово,краєвиди Альпів то просто фантастика, а Венеція, я вже якось згадувала ,була моєю мрією і думала ,що нездійсненною, Хоча направду трошки грязнувато:girl_wink:, але сама аура , вода ,гондоли заворожують ,що цього не помічаєш, вузькі вулички, а ніхто нікого не штовхає ,як в нас при широких тротуарах, аж якось дивно чому так, якось все магічно... :radist:Особливо вечірня Венеція, з будинків відблиск світла на воду і пливучі гондоли, коли стоїш на мостику,то як в казці:girl_curtsey: :) :p

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я сьогодні стала щасливою власницею наступних кухоних прибамбасів : поваренок, форма для жиле "Диско" (нащо вона мені ще не знаю),
    миксер-квік ( завтра вранці буде або омлет або блінчики)
    , чаша і пельменниця (останній пункт найбільше сподобався чоловіку)
    (велике дякую Olenka)
    тепер я буду модна господинька:radist:

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ми щойно приїхали з ДН Віктора Скорпіонші. Так гарно посиділи, дітки побавилися. Супер!!!

12. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

донечці сьогодні 7 місяців (як швидко час летить)
    я знову блондинка з новою стрижкою (нарешті я знайшла хорошого нового перукаря)
    гардероб обновлений на 50%

13. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Сьогодні наша сім"я так класно провела день:girl_in_love:, спочатку я з мамою покуляли з Сашком. Потім ми з чоловіком вибрались гуляти в центр, а Сашко ще раз пішов на прогулянку з дідом і бабою.
    Ех, я сто років не була в місті, так скучила. Погуляли з друзями по центру, зайшли на ярмарок, випили пива, потім пішли в італійський дворик навиставку возкових фігур, а потім в кав"ярню на каву:girl_in_love: Кляс, хочу ще!

14. Darcy

Darcy Well-Known Member

15. Milady

Milady Well-Known Member

Маю велику вихвалялку: сьогодні 3 роки,як я познайомилась зі своїм коханим:girl_claping:ах,спогади:girl_in_love:

16. Natalya

Natalya Well-Known Member

А я до стелі скачу: дитина постійно проситься на гощик при потребі :girl_claping: Як я довго цього чекала :)

17. окса

окса Member

А в мене Мега Вихвалялка- я виграла 1 -ше місце в фотоконкурсі "Фотографія в приміщенні" і буду навчатись в фотошколі безкоштовно:girl_claping:

18. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Еххх, не все ж плакати- треба і хвалитися, вчора своїй Ірусі взяла на секонді за смішну ціну (9 грн.) весняні черевички, повністю шкіряні, ношені правда, але як для нашої пухлої ножки, може то і краще (ми в сестриччине взуття не влазимо- вузьке все, так прикро- стільки всього позалишалося, але я поки що не спішу роздавати, може за кілька років народимо ще і братика, як знайдеться :) )

19. natka75

natka75 Well-Known Member

а фотки є?

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я сьогодні погуляла по Опера Пасаж з подругою.Купила собі блузочку голубеньку, зайшла в магазин Lush,які ж там запахи!!:girl_in_love: Купила собі шампуньчик коксовий і кондиціонер,нарешті спробую, що ж то таке!:girl_claping: А ще поставила хлібчик,печеться.:girl_claping:

Статус теми:
Закрита.