Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

100% а я сьогодні! кайфффф

2. La esposa

La esposa Moderator

А я щойно приїхала додому, а мене сюрприз чекає - отака штукенція :girl_claping:

Йду, буду зараз випробовувати, деруни терти :girl_crazy:

3. Людок

Людок New Member

La esposa ,

4. La esposa

La esposa Moderator

ой, смачна була проба :rolleyes: за три секунди все перетерло, але найголовніше, що я все робила с а м а, без такого мандражу, як з комбайном свекрів, де боюся щось не так зробити, бо поломлю :)

Потім я мариновані огірочки порубала і додала до майонезу, зробила такий соус до піци :cool: а ще, вже майже вночі, закалатала в міксері масу на бісквіт - перемастила згущеним, сиджу, жую якраз :p

А ще найбільша перевага того комбайна, що він майже не гуде, а якось так басовито вібрує - мені подобається :)

5. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я їду в Австрію, в Альпи на лижі - муж віришив зробити мені сюрприз до дня народження, святкувати будемо вже там.

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

супер! але то вже файний муж:) з підйомника фоткати будеш?;) ой, забула ти ж не бачила тої фотки..

7. ola-lyola

А фоткати буду обовязково!!! Шкода що пропущу три заняття в фотостудії, то як мінімум.

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

9. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

10. ola-lyola

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

12. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

сьогодні трошки оновила свій гардероб:girl_claping: (купила спідницю і сарафан разом за 350грн,і комплект білизни "ATLANTIC")

13. natka75

natka75 Well-Known Member

ще приймаєш списки ????:girl_in_dreams:а коли їдете і чим?:girl_in_dreams:

14. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Я теж хочу похвалитися- відремонтувала 2 зубчики, тепер ще маю домовитися за коронки... А ще старшій доці купила гарненьку сукню на Пасху, і досить недорого- за 95 грн. (в маг. Домар на Городоцькій біля Оперного), я як на вітрині її вгледіла, просто не змогла не купити- і колір, і розмір все нам підійшло, а на доці як гарно виглядає! Шкода, що погода "нельотна", але все одно, ще буде привід в ній покрасуватися. Ось би ще і собі щось прикупити до гардеробу....:girl_in_dreams:

15. тигрица

тигрица Well-Known Member

А в мене сьогодні аж три вихвалялки: В чоловіка день народження, в малого сьогодні 9 місяців, і сьогодні прорізався перший зубчик!:girl_curtsey:

16. Христка

Христка Well-Known Member

Ха! А мені, а мені на уродини чоловік і мама подарували ХЛІБОПІЧКУ!!!!!
    :radist:

17. Машуня Д

Машуня Д Well-Known Member

Сьогодні з Києва приїде коханий чоловік- вже взяв квиточки. :girl_in_love:10 днів без нього це вже багато. І я спекла йому тортик!!! А ще перед вікнами позрізали старі дерева, то буде в хаті більше сонечка!!!:girl_smile:

18. TASJA

TASJA Well-Known Member

А в мене найкраща вихвалялка! (матусі мене зрозуміють). Сьогодні водила малого на УЗД черевної порожнини плюс нирки (на нирки були певні підозри) і ВСЕ НОРМАЛЬНО!!! І аналізи сечі добрі!!! Така щаслива, що аж реву...

19. LILY

LILY Well-Known Member

а в мене сьогодні абалдєнний настрій, цілий день літаю, співаю,танцюю)))прикупила кофтинки (як мало для гарного настрою потрібно);)

20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Дівчата!! це сталося!! в мене сьогодні грандіозний переїзд!!!!!!

Статус теми:
Закрита.