Вихвалялки

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by mamatu, Dec 27, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

а ми сьогодні їли отакий смачнющий тортик з нагоди дня народження мами! Велике спасибі Ірині! Дуже-дуже смачно і недорого!
    на жаль не можу фото вистаити - дуже радикал глючить, якісь гігантські розмірим получаються, хоч я вже зменшую до 140 пікселів :sad:

Last edited: Feb 27, 2010
  2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Сьогодні,чи точніше вже вчора,гарно відсвяткували день народження куми (так,що вже яка година,а мене сон не бере :girl_crazy:).Що ,я тільки , сьогодні не куштувала:тигрові креветки,книдлики..,решту і не вимовлю ,а на десерт-тірамісу :girl_in_love:.

3. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

а я вчора з чоловіком купили йому весняне взуття.... побували в метро де мені постійної карточки не хочуть зробити:girl_cray: і я нарешті сьогодні успішно виспалась!!!
    А ще в понеділок в мене останній робочий день на цій роботі,після чого починається в мене нове і зовсім інше життя (робоче) :girl_spruce_up: :girl_curtsey:
    А ще вчора приготувала печену картопельку з печеною рибкою, яка моєму чоловіку дуууже сподобалась :girl_in_love:

Last edited: Feb 28, 2010
  4. Kasia

Kasia Well-Known Member

в мене МЕГА вихвалялка!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ми все таки виграли Чемпіонат з боулінгу!!!!!!:girl_claping:
    ми -це команда з моєї роботи, капітаном якої була я! як одна жінка в команді.
    на минулому турнірі - ми були лише четверті. цього разу були настроєні на гру за 3 місце.
    але видно так добре настроїлися - що отримали ПЕРШЕ МІСЦЕ!!!!
    надзвичайно були розстроєні на початку, оскільки всю розминку пропустили з-за поламаної доріжки, погано зіграли 1 гру кваліфікації, але згодом наша середньо-стабільна гра дала результат. ми трималися в заліку другими. у вирішальних 3- іграх ми зробили максимум:girl_claping: і перемогли чемпіона минулого турніру на 4 очки!
    звісно , це не багато але ви не уявляєте, як це радісно і приємно, що в цьому є і моя частка зусиль!
    моя команда НАЙКРАЩА!:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

5. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а мені.. а мені коліжанка подарувала справжнісінький щоденничок MOLESKINE!!!!!! а ще гаманець! я довооооольна!!:girl_claping:

6. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Мега вихваляла у мега 4444-му дописі. Оригінально!

У мене теж назбиралось вихвалялок.
    Вчора підключили наш домашній "червоний" телефон - прямий зв"язок із Гамерикою. На радощах, наспілкувалась із коліжанкою, яку доля закинула до Нью Йорку.
    Сьогодні, не зважаючи на вихідний, в телефонному режимі, залагодила багато важливих справ. А ще ми з батьками дуже гарно посиділи в одній чарівній кнайпі за смачнющим яблучним пирогом та чайочком, у пошуках гарного та гідного місця для святкування батькового ювілею. Мабуть таки знайшли.
    А ще мені муж щойно привіз смачнющих пампухів з маком, після поїздки на гру із страйкболу в Тернополі. А зараз певно повідмакаємо у теплій ванні.

7. Людок

Людок New Member

Були сьогодні в гостях в чоловіка батьків,отримали в презент набір гарних махрових рушників і гроші,за які маєм купити,що собі виберем з весняного гардеробу :girl_in_dreams:

8. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

А я сьогодні останній день цій на роботі! :girl_curtsey: :radist: Зовсім працювати не хочу... :girl_in_dreams:

9. mamatu

mamatu Well-Known Member

А ми вчора відсвяткували 13 річницю весілля. :girl_in_dreams: Отакі ми вже дорослі... підліткі. :girl_haha:
    Гучного свята не робили, прийшли лиш одні друзі з донечкою (ми їх підло підманули й просто на чайок запросили :girl_haha: ). А чоловік мені приніс посто бомбезну троянду до стелі висотою, величезну, але ще майже в бутоні. :girl_in_love:

10. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

А я вирішила повихвалятись - я ДУЖЕ щаслива, - бо нині - мій останній день на роботі!, а завтра - декрет!!! :clapping::clapping::clapping:
    Буду мати тепер багато часу для себе і дитинки!!! :girl_claping:

і взагалі, нині - перший день весни, і таке враження, що мій чудовий настрій вже всюди в повітрі навколо...

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вітання! а чому в темці для майбутніх мам Вас не видно?;)

12. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

дякую, Квітко! :girl_in_love: відтепер часу, сподіваюсь, більше буде на усі гілки :)

13. Angel

Angel Well-Known Member

а ми сьогодні зробили фотосесію Терезі!!! :girl_in_love:

14. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Я нині ходила на перше своє заняття з йоги. Точніше друге. Перше було в п'ятницю - пробне. Що сказати - СУПЕРОВО! І цікаво, що там були навіть 50-річні кобіти :) Особливо мені сподобалася поза дерева - я так завжди на кухні стояла, коли мила посуд і не знала навіть, що то я в позі дерева стою :)

Last edited: Mar 1, 2010
  15. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

А ми з доцьою гарно погуляли і зустрілися з подружками,яких давно не бачили.Аще записалися в другий садочок(для підстраховки)

16. zaba

zaba Well-Known Member

А я в суботу купила собі класнючі кроссівки в Адідасі в Новому цумі!!! Тішусь страшно!!!!:girl_curtsey::girl_spruce_up:

17. natorella

natorella Well-Known Member

покажу все таки пару подарунків саші на 2 роки
    [​IMG] - розбирав коробку
    [​IMG] - куртка від тані-гуталінчик, на спині аплікація-крокодил (ше колись окремо покажу)
    [​IMG] - чоловік мій і сестра дивляться альбом (мегаальбомище) выд марічки-ніки
    [​IMG] [​IMG]- тулупчик-фуфайка))) теж від тані. пошитий з куска слінга, з якого ми маємо слінг-кишеню

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

здала аналізи! попили з мене крові. але чоловік завіз в світ кави і я відновила сили смачнющою шарлоткою з яблуками...ммм:)
    нарешті попала в магазин Продукти з Італії, закупились (оливкова олія, макарончики, помідорчики в банці, чичевиця(нащо? ще не знаю:girl_crazy:), маскарпоне-буде скоро в хаті тірамісу:girl_claping:)
    а ще я вже вишила обриси одного "чопіка" , а сьогодні йду на курси для вагітних і в фотошколу:girl_claping:
    одним словом , ВЕСНА ПРИЙШЛА і я вилажу з сплячки:radist:

19. TASJA

TASJA Well-Known Member

А я в неділю малому речей накупила багацько!!! Їздила на Південний собі щось купити, а купила дитині, але тішуся страшенно. Вже по дорозі додому побачила на нього такі класні черевички і не витримала, ще і їх купила. Прийшла додому, приміряли все на синочка - такий файненький - балдію!!!

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Який чудовий день :girl_in_love: Надворі така гарне тепле сонечко, я п'ю кавусю з печивом з різних горішків і насіння,я ке мені передала моя люба сестричка :girl_in_love: Смаки вона мої знає , так приємно відчувати увагу рідних людей,хоч вони і далеко...:girl_in_dreams:

Thread Status:
Not open for further replies.