Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

А я буду хресна мама одного гарного маляточка. Це вже буде третій мій похресник - але вперше дівчинка.:girl_tender:

2. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Сіяю, як літнє сонечко...Переробила "купу" роботи, в хаті прибрано, їсти наварено, білизна попрасована і поскладенна, з дитиною побавилася, себе "в порядок" привела...сиджу втомлена, але втома приємна...ех, настрій класнючий :girl_curtsey:. Попиваю кавусю, в кімнаті тепленько, провітрено, за вінком морозець і багато снігу. Мій сьогоднішній лозунг - "Життя - прекрасне".:girl_wink:

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Треба такий лозунг на кожен день!!!!!Урря!!! як ви мені настрій піднесли!!!

4. Arctica

5. kati

kati Well-Known Member

в мене вчора глюкнув ноут...думала то вже надовго, але ж нє сьогодні забрали зранку а вже віддали!!! Головна моя вихвалялка!
    А з матеріального- вчора купила столові прибори рондел, я вже так давно на них задивлялась, а зараз класно в деко знижка 25% а це досить відчутно!!!
    А сьогодні оновила косметику- туш, тональний , пудру і румяна!!!!

6. cleonata

cleonata Well-Known Member

А я змінила аватарку!!! хі хі, )))

7. Oriana

Oriana Well-Known Member

8. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

А мене сьогодні привітав ТАК ФАЙНО чоловік.

Приніс мені тюльпани! уявляєте!
    Ще вєнчик "Бергофф" сіліконовий, бо зранку жалілась що вилкою рука болить яйко взбивати, та классний чайничок з двома горнятками.. так як я зара чаї гоняюююю

Така довльна! Справжнє свято.

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а я сьогодні вперше сама приготувала роли, вечеряли з батьками, файно посиділи і всі мене похвалили:)тішусь. Olena, для вас приготую наступний захід:)
    ось таке було
    http://address.com.ua/photos/original/3387194/0.jpg

Останнє редагування модератором: 26 Січень 2010
  10. La esposa

La esposa Moderator

А я сьогодні здала на 5 третій іспит (а ще два олишилось(((((( ) і роботу на залік, отримала велике дєкую від шефа, свіже замовлення на роботу, пофарбувалась, підстриглась, і сиджу отака приємно втомлена і хвалюся на всі боки))))))))))))))

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ото мене завтра таке чекає.. Йду в перукарню. Буду стригтися, малюватися і ще вкладати зачіску так, щоб трималося ще в середу до вечора, так як хочу на концерті в Києві виглядати гарно, тоді і настрій відповідний..:girl_spruce_up:

12. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

я вчора була в захваті, так приємно мені було! вчора з Італії мама Коханого передала Йому 4 светри і... мені подарунок на ДН... так приємно! подарувала чорний шалик з натурального крілика, чорний, ну дуже гарний, і маленький гарнюній браслетик, дуже акуратний.

13. Bonita

Bonita Member

І я похвалюся, нарешті зібралася і здійснила свою мрію :girl_curtsey::girl_claping: подала документи на другу вищу освіту, сьогодні все проплатила і нарешті я студентка економічного. Радості немає меж:girl_crazy:

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Я помила нарешті холодильник!!!!!!!!!!!!!! УРА!!!!!!!!
    п.с. тепер я, як вижатий лимон

15. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

А мій синочок виграв олімпіаду з математики сьогодні!!!!:girl_claping:

16. popelushka

popelushka Well-Known Member

А в нас з чоловіком вчора була річниця знайомства... Не згадував про це цілий день, мовчав:girl_devil: Я аж здивувалася, бо він пам'ятає кожну дрібничку! Приїхала я з пар, а мене вдома чекала романтична вечеря і новий монітор:) і розмови про те, як йому пощастило минулого року і на все життя.

17. Arctica

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а я їду вже їду!1 Хочу вже по-швидше завтрішнього вечора!!! Надіюся і вірю, що цей концерт мені запам'ятаэться на довго... Головне не замерзнути завтра в Києві....:girl_smile:

19. La esposa

La esposa Moderator

А я сьогодні була на відборі "Україна має талант" :) але не показувала нічого, лиш дивилась :) ми заледве попали туди, виявилося, що наші квитки вже продали іншим, бо наша організація була написана російською((((( так що сиділи на східцях на балконі, але й то добре :) було дуже цікаво, купа фото, вражень, емоцій...

20. Barbie

Barbie Well-Known Member

А мені вчора екзамен поставили автоматом:girl_claping:Залишився ще один і я їду до коханого!!!!!!!!!!!
    Бажаю всім вдалого закінчення дня!!!!!!

Статус теми:
Закрита.