Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Відповідь: Вихвалялки

Ура!!!До вечері все готове,запаковане(їдемо до доньки вечеряти)Можна трохи відпочити після тяжкої праці!!!!От що значить вчорашній вихідний!!!Дай,Боже,здоров*я шефові!!!Всім веселого Різдва!!!!:girl_in_love::girl_haha::girl_curtsey::girl_spruce_up::girl_haha:

2. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

Занудко, вітаю, я вже свого мужа налаштувала на покупку, правда він планує то приурочити до мого ДН, і хоч я таких подарунків не люблю, але вже тішусь і хвалюся.

3. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

А я шойно ходила на обід з роботи, прикупила собі лосінки, довольна, як слон)))
    Тепер є шо новеньке вдягнути на свята, ура)))

4. Chereshka

Chereshka New Member

а ми поколядували вдома повечеряли і тепер віддихаємо

5. Pazunika

Pazunika New Member

А у нас тьопи від комбеза знайшлись. Ураааа!!! А то ми гуляти не ходили і думали іти на базарі чуньки купувати. А тепер не треба, от:girl_crazy:

6. Vona

Vona Member

А я вже прийшла з Різдвяної Літургії! Повна радості від народження Ісуса!

Христос народився!!!

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я перший раз додала на ютуб відео!! :girl_curtsey: То під час вистави трубачі трохи змінили спеціалізацію і пограли на перкусіях. Так мені то відео подобається!!
    http://www.youtube.com/watch?v=UXTYVNL--yA

8. sofcja

sofcja Member

а я, а я, а я сьогодні отримала розкішний презент від хресного в посилці!
    таку кучугуру косметики! самої-самої різноманітної!
    і зверху це все приправлялось улюбленими цукерками, сушеним манго, найсмачнішою кавою і молочком, посипалось шоколадками і горішками!
    так що я в екстазі!:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

9. Vittoriya

10. Olma

Olma Well-Known Member

А я вчора нарешті птримала свій iPhone - така файна забавка!!!:girl_claping::girl_in_love:
    Бавилась аж до ночі, поки не розрядився...

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ох, який я файний була чортик!!! Мені аж комплімент зробили, що з такими файними чортиками і в пекло не шкода!! ))))

12. skarlet

skarlet Well-Known Member

А я собі отаку вихвалялку до свят зв"язала!!! Довольна, як слон!

13. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

чудово провела час...гарно наколядувалися вчора,та сьогодні в центрі:)
    походила в гості...обїлася...:girl_cray::girl_in_dreams:
    а ще сьогодні отримала 2 чудові веееликі коробки з подарунками...ах...там стільки всього є!:girl_claping: настрій чудовий,святковий!

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А до мене нарешті прийшов Миколай, точніше знайшов мій розмір :girl_smile:
    А ще моя дитина вивчила дві великі коляди і за два дні свят наколядувала пів моєї зарплати:girl_smile:

15. Vittoriya

З тою всьою біганинею у грудні я не замітила, що в Garou вийшов новий альбом!!!!:clapping::radist::radist::radist::radist::radist:

16. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Я така рада - нашому синочку вже 2-ва рочки сьогодні!!! Як швидко плине час :)

17. zetta

zetta Well-Known Member

Лебідка )) Здоровячка вам і синочку)) ростіть щасливі. А я дивлюсь на вечірній ЛЬвів і тішуся шо маю колекцію Ангеликів з різних куточків світу )

18. Жемчужинка

Жемчужинка Well-Known Member

А я найщасливіша людина на світі!!!!!!!!!!Я сьогодні помирилася з подружкою,з якою перестала спілкуватися 8 років тому через дурницю.А потім,після сварки, вона виїхала в Польщу.Ми не бачилися і не чулися.Найкраща подружка ще з дитинства.Я така щаслива!!!Сьогодні вже розмовляла з нею по телефону.Як позгадували все-нареготалися!!!Таке враження,що повернулася в ті далекі часи,коли нічого не турбувало...)Напевно-таки,на Різдво стаються дива...

19. тигрица

тигрица Well-Known Member

А мені мішок цукру принесли до хати безплатно.:girl_haha:

20. Vittoriya

ой як класно, мені б так... А я вже третій день забуваю купити цукор... Іду в магазин, беру все,що не планувала купити, а цукор забуваю взяти...халепа.

Статус теми:
Закрита.