Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Олюська

Олюська Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

Виявилося, що це таки "а може...":):):)

2. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

ВІТАЮ!!!!!!!!:girl_claping:

3. La esposa

La esposa Moderator

А мені сьогодні дали мою першу "державну" зарплату))))) і ще принесла додому стипендію)))) а ще одногрупники подарунок зробили... з запізненням в тиждень :girl_devil::girl_devil::girl_devil: але то певно в жилєтку

а ще бачила нині багато хороших людей, яких давно не бачила, і ще взнала, що мій співробітник - добрий друг доброго друга мого чоловіка :girl_crazy: отаке той Львів село)))

4. La esposa

La esposa Moderator

У продовження вчорашніх вихвалялок - вчора був день сюрпризів :) мало того, що знайшла одного спільного знайомого, то ще й іншого знайшла! Ввечірі забіг в гості хлопчина з чоловікової родини, і на одній з весільних знимок впізнав свого друга (він там був за дружбу)!!! ото був сюрприз!

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Оце так подарунок" під ялинку" для всієї сім ї! вітаю!

6. Златка

Златка Well-Known Member

Суперово :girl_claping: Ти так цього уже чекала :girl_smile:

7. Myrka

Myrka Well-Known Member

Хочу похвалитися, що можу з любої малої ідеї і справи роздути глобану, міжконентальну і супер цікаву, аж потім мозги від того завертає, а фантазія іде далі, далі в часи і простори

А ще я завжди придумиваю чим чоловіку займатися , так неназойливо ;-)

8. SPRING

SPRING New Member

Переконалась,що мрії інколи збуваються! Дуже тішуся,зустріла людину,яку чотири роки не бачила,і все мріяла випадково на вулиці зустріти:girl_in_love: . Так і сталось, випадково зустрілись...:girl_in_love: не забувайте мріяти,це так прекрасно!

9. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

а ми вчора ввечері повісили ось таку красу на вікно в кухні::girl_in_love:

правда серденько більше пасує до дня Св. Валентина...а мені подобається саме серденько,і саме на Новорічні свята-цього року вдалося на славу!!!:girl_in_love: я балдю,от як мало треба людині для щастя-повісити гірлянду на вікно...:shy::)

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Нарешті з"явились ДП, бо вчоар весь вечір без них був важким. УРААААА!!!!!!

11. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а ми вчора купили живу ялинку, таку гарнюню, і дуже дешево! правда пішечки несли її з привокзального...
    а ще мама Коханого передала гостинців з Італії - ммм, така смакота :girl_in_love:, плюс мені ще перепали файнюні шкарпеточки і 3 пари трусиків моєї улюбленої фірми :girl_claping:
    а ще я автоматом маю 2 заліки і третій теж по ідеї буде автоматом, і маю один екзамен майже автоматом (з тех.перекладу, треба тіки один текстик доздати) :girl_claping::girl_cool:

12. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

А унас вчора з"явилась КИЦЯ!!! (завдяки Скарлет)
    Маленьке сіреньке дитинчатко. Так гарно освоювалося весь вечір.
    А вночі з 3 до 6 поплакувало, так легесенько. Як з дитиною пробавилися. То на ручки брали, то гладили. Завершилось все тим, що вона нагулявшись по кімнаті вмостилась на подушці біля чоловіка і тихесенько спала.
    А зараз вже така смілива по хаті скаче. А доня від радості аж світиться!

А ще, я так тішусь, що купила вчора для товаришки класний подарунок! Вона молодий, талановитий та перспективний художник. Отож, ми з чоловіком давно хотіли подарувати їй культовий нотес Moleskine для ескізів та начерків. Таким нотесом користувалися Пікассо та Хемінгуей. І от нарешті вчора придбала його разом з вуглевими олівцями та хлібною гумкою. Я вже так тим тішусь, що не можу не похвалитись.
    Взагалі, я дуже люблю шукати відповідні подарунки, а як люблю їх дарувати :girl_in_love:.

13. popelushka

popelushka Well-Known Member

Ой, в мене стільки вихвалялок: вчора нам підключили оплання в наших майбутніх кімнатах... Чоловік вже почав кухню з їдальнею робити, нарешті:) А потім батьки нас покликали на "нараду", де всі одноголосно проголосували, що нам буде не зручно поєднувати кухню і вітальню, тому нам виділили ще одну величезну кімнату:girl_claping: ( це вже буде наша вітальня для гостей). Тепер собі голову ламаємо, який там дизайн придумати, але то вже приємні дрібнички.

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

чоловік поставив ялинку і пішов на роботу, а я її прибрала! (ввечері фото у відповідну тему закину) так святково в хаті стало!!! а ще я перебрала старі речі, поприбирала і аж дихати стало легше:) свято наближається-свято наближається! і ще вихвалялка-бере мене чоловік з собою на обід!!!

15. Gala

Gala Well-Known Member

Моя вихвалялка

16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я прийшла з флюрографії-легені чисті, то моя найбільша вихвалялка бо я після хвороби дуже за це переживала. А ще в мене гемоглобін нормалізувався то теж супер-бо завжди чомуся був низьким...

17. Koketka

Koketka New Member

Вчора ніяк не могла зайти в "Посиденьки", а мені так хотілось похвалитись :girl_smile: - ми вчора з братом прикрасили вхід до нашого будинку гірляндами, що світяться (щось типу таких як на супермаркетах вішають) То такий довгий процес був - спочатку шукали гірлянди потрібного розміру і ціни, потім думали як то так ті гірлянди підключити до розетки, що в хаті і як їх прикріпити на дашок, потім їх вішали на тому холоді. Але коли то все зробили то така красота вийшла, ми з братом раділи як малі діти :girl_claping: І всі хто вчора приходив до хати так нас хвалили і сусідам то така ідея сподобалась, чую, що скоро не тільки в нас буде так святково світитись :girl_smile: А сьогодні ще ялинку будемо ставити - то напевно взагалі я буду літати! :girl_in_dreams:

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я тільки що з перукарні! так мене підстригли класно !!!

19. Муська

Муська Well-Known Member

І в нас ялинка вже є .Така класна. А запах який...уххх.

20. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Мій синочок дуже активна дитина і коли вперше пішли з ним на виставу про Св. Миколая, то надовго його не вистарчило. А сьогодні ходили в ляльковий на виставу "Про жирафу і носорога" і майже висидів до кінця. Це направду для мене величезна радість :girl_crazy:. А ще в мого синочка сьогодні іменини, і в мене настрій цілий день святковий. :girl_bye2:

Статус теми:
Закрита.