Вихвалялки

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by mamatu, Dec 27, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Olma

Olma Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

Хвалюся:)
    На наступному тижні до мене приіде отака забавка:

І найголовніше!!!! - я її не купила, не отримала в подарунок, а виграла!!! На роботі був конкурс по найкращій статистиці за останні 4 місяці. Так приємно, шеф моє ім"я урочисто оголосив на Різдвяній вечірці...
    І як то за за Посиденьками так добре працювати встигаю... Аж самій дивно:girl_wink::girl_crazy:

2. Відповідь: Вихвалялки

Тортик гарний!!А тарілочка знайома...Мені якраз до комплекту одної бракує...

3. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Вже трохи давніша вихлялка, але все ж напишу. У мене доня п"є з "дорослого" горнятка. Якось не дуже надавала тому значення, думала, що не час їй ще пити з нормального горнятка, і давала їй пити з дитячого з носиком (чи як воно там називається). Завдяки Хомчиному Олексійкові тепер п"ємо лише з дорослого. Заходила до нас Хомка з Олексійком, і Христинка побачила, що її ровесник вже п"є з горнятка нормального.. Після того візиту навідріз відмовилася від дитячого горнятка і вимагає нормальне :)
    P.S. Хомко, заходьте ще :)

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

я нині в скрині найшла в Репортері шапочку, яка як не дивно мені подобається і пасує до спортивно-суботніх моїх зимових речей!
    в шапці ще в школі ходила-не люблю їх. а то така фана і не кусюча. я рада як слон.

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а в мене чоловік їсти наварив - то я так об"їлась! Смачно....Частіше б так....

6. La esposa

La esposa Moderator

А ми були сьогодні в мами. Передав через маму нам Миколай подаруночки))) а ще сестра "додаровувала" за день народження :) посиділи на славу)))

7. Peri

Peri New Member

знайшла фотки співробітниці,які в неї не вийшли на її фотоапараті,і вона вважала їх безнадійно втраченими.Хочу їй зробити такого Миколая:girl_smile:

8. Katrine

Katrine Member

я прибігла зраненька на роботу, щоб покласти нашим дівчатам "миколайки". немала подарункових пакетів, то повикладала мандаринки-апельсинки-ківі пірамідкою, а зверху цукерочки, так гарно вийшло, сиджу і тішусь:girl_smile:. ще приніс їм Миколайко різдвяні свічечки, цікаво чи сподобаються:girl_in_dreams:?

9. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Моя КАТРУСЯ зайняла ПЕРШЕ МІСЦЕ на конкурсі ДИТЯЧОГО малюнку, що проводив якийсь банк (ніби Приват, але точно не скажу)!!! Вони збирали дитячі роботи у садочку, але поінформували тільки старшу і середню групи, а Катря з Ясею "за компанію" намалювала.
    Завтра ще стане відомо, хто посів 2-ге і 3-тє місця, ми тепер за Ясю вболіваємо.

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А в нас вдома горить Вифлеємський вогонь, привезений пластунами.

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

Моя перша вихвалялка - завтра їдемо на Буковель :girl_curtsey:.
    А,друга -ось,кексик (фото для Зануди :girl_bye:)
    [​IMG] [​IMG]
    чоловік сьогодні спік.Певно, треба його на посиденьках реєструвати,буде приймати участь у кулінарних конкурсах :girl_wink: .

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А ми сьогодні ходили в кіно з чоловіком, отак ні з того ні зсього запропонував-класно відпочили, хоч і фільм був не найкращий :)

13. карапуз

карапуз Well-Known Member

Беремо лише Юстю .

14. natka75

natka75 Well-Known Member

а я щойно з колегою ходили на сніданок в готель Леополіс :girl_haha:(шв.стіл) - це нам такий подарунок зробили ще весною у вигляді подарункових сертифікатів:girl_curtsey:, які треба було використати до 31.12, а ми тільки сьогодні ним скористалися!:girl_haha:

15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

16. Анута

Анута Well-Known Member

хе-хе, а я вам апетиту наганяти!!! :girl_blum:

Ось такий чарівний тортик зготувала сьогодні на іменини :)

[​IMG] [​IMG]

---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

17. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я купила собі за 1 грн. в Касабланці манюююсіньку жабку до волосся, червону, у формі вишеньки....

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ми з УЗД - ХЛОПЧИК!!!!!
    а ще ми прогулялись центром і поїли смажених ковбасок на вулиці!
    отакі в мене вихвалялки!

19. LILY

LILY Well-Known Member

а мій карапузік вже сидить ураааааааааааааа:girl_claping:

20. Leila

Leila Well-Known Member

А скільки вже вашому карапузіку?

Thread Status:
Not open for further replies.