Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Вихвалялки

А я сьогодні собі пофарбувала брови :) ще завтра зроблю скраб з кави, і ще різні дрібнички... і буду чічка :)

2. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

а я вчора ходила на тренування-так добре позаймалась...:girl_in_love:
    що сьогодні всі м"язи болять...:girl_crazy: а це вже мабуть до жилєтки відноситься...:o

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

суконка куплена, коралі куплені, меню придумала і наполовину приготувала. свято наближається...

4. kati

kati Well-Known Member

ого ну ти даєш, ЗВЄЗДА!!!
    А я іменини зазвичай тихо святкую .... чоловік та батьки привітають та й все....Святкувати з розмахом з різницею в два тижні немає просто сил.

А я сьогодні нарешті виспалась, цілий тиждень який знервований, от сьогодні нарешті почуваюсь людиною, привела в порядок думки і так мені добре:)

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

просто в тебе 2 тижні різниці, а в мене пів року. і в мене -це завжди святково.

6. Натуся

Натуся Well-Known Member

Я сьогодні нарешті зістригла свою хімію і тепер вперше в житті маю досить коротку стрижку :) Спершу було трохи незвично,але вже навіть подобається,особливо після того,як помалювала хною і вклала сама,а укладка далася надиво легко-витратила до 10 хвилин часу-як з непривички-то дуже мало для мене,бо я дуже дотошна до кожної волосини :)
    Тепер ходжу довольна як слон,а чоловік каже,що нарешті йому ті "дроти" не будуть в носа лізти :)

7. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

В нас суперський день:і закупились на зиму і на футбік сходили,і КАРПАТИ перемогли:),і в гостях у всіх в кого не лінь побували ..ще й малий нині в свекрів ночую.Маємо романтику:)

8. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А я щойно з концерту "Пікардійської терції" :girl_claping::girl_claping::girl_claping: - море емоцій і всі позитивні :radist::radist::radist:

Останнє редагування: 5 Грудень 2009
  9. Hruska

Hruska Well-Known Member

А я сьогодні мала нарешті вихідний...:girl_claping:
    То зранку встала, всю хату поприбирала, зробила салатик "олівє", картопельку з крижалками, повипирала все...ще й попрасувала...
    А вихвалялка в тому, що коханий замітив мої старання, напевно вперше...обняв і сказав - "Золотце в тебе в по*і часом шилко не сховане, як ти то все встигаєш???":girl_crazy:
    Так приємно...:girl_in_love:
    П.С.: kati, kitka, usmishka, Олюська, вам привіт....:)

Останнє редагування: 5 Грудень 2009
  10. Зануда

Зануда Well-Known Member

Сьогодні вдалося те, що вчора не вийшло і трошки мені настрій підпсувало: купила собі класнюче платтячко, модні колготки і бомбезний шалик. Така задоволена!!!!
    Обновила все це побувавши з дітьми на святі Святого Миколая (діти просто в захваті) і вгостях на ДН улюбленої племіннички.
    День вдався. :)

11. Knopka

Knopka Well-Known Member

Нарешті замовила своїй Ганнусі маленький столик і стілець в зелено-жовтих кольорах... Тішуся як слон, чекаю. :girl_in_dreams:Правда привезуть аж за місяць, до Миколая не встигнуть. А ще мовчу як риба і нікому з родини не кажу скільки то все коштує :shutup:

12. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Я декілька годин тому приїхала звідси:

Культурний шок. )

Мрії збуваються. )

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Урррраааа!!!![​IMG]Ми записали все!!!Більше не буде таких шалених ночей!А то так вимахувало, капець....[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Лягаю спати,вставати рано, але я мрію тільки про те, щоб якось відбути день на навчанні, а потім додому і [​IMG]

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

моїй бабусі Каті сьогодні 81.
    дуже її люблю :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

думаю,букет яких квітів їй подарувати??? :girl_in_love:
    найлекше Настуні, намалювала якісь каляки-маляки і врочисто вручить після садочку :girl_smile:

15. poputochka

poputochka Well-Known Member

А в мене сьогодні зацвів різдвяник. Якось так непомітно - майже за одну ніч і практично весь - такий собі букетик. Свято наближається:girl_claping:

16. enigma

enigma Well-Known Member

Ой, а мене хтось поцьомав. Здається, вперше на форумі. Сижу і тішуся як слоненя :girl_claping:

Пи.Си. Дякую (комусь) за цьомик :)

17. mamatu

mamatu Well-Known Member

А до мене татусь приїзджав, якого я не бачила 2 роки! Оце щойно проводили на поїзд. Три дні майже без сну - спочатку уродини Маргаринчика, а потім із татком "ля-ля-фа-фа" до ранку. Тепер знову не побачимось мінімум рік, та то таке.
    А ще ми з батьком потрапили на виступ квартету, де грає моя сестричка. Я навіть не очікувала, що зможу отримати стільки задоволення від живої класичної музики. Все моє дитинство пройшло під музику і відверто кажучи, тоді мені мало що насправді подобалось (а тим більше концерти у філармонії, де боїшся поворухнутись та після двох годин безперервного сидіння починаєш ненавидіти композиторів за те, що стільки понаписували :D ). Але це було щось! Я розчулилась буквально до сліз.
    За тиждень цей квартет бере участь у конкурсі, тож буду за них "тримати кулаки".

І ще вихвалялочка - я зробила собі сережки із "цукерочок" Абрайри. Але похвастаюсь фотом, коли висплюсь і не соромно буде в об"єктив дивитись. :)

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

19. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я в бабці нарила аж три сумочки! 1. коричнева, шкіряна, ще моєї прабабці - така ретро! 2. лайкова сіра 3. коричнева лайкова :girl_claping: тішуся!:girl_claping:

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Хі-хі, не джазова, позволю собі відповісти. Вона моя однокурсниця. Але наскільки я знаю, концерт,в якому приймав участь цей квартет був не в філармонії.
    І я буду тримати,на відстані правда:girl_smile:, бо з вашою сестрою ще моя дуже добра колєжанка грає!!:girl_claping:
    В мене сьогодні самі вихвалялки!! Здала один іспит і один залік, на відмінно. І гора з плеч.....[​IMG] ,хоч це ще не кінець та все ж набагто легше!А ще, стою сьогодні в приймальні, чекаю в черзі на якийсь калс, щоб позайматися. Підходить до мене декан мого факультету і каже таке- "Я хотів у вас ще на коридорі спитати, але не посмів, то у вас природній колір волосся, чи то ви так підібрали колір вдало?"[​IMG]Якось так дивно було від декана таке почути,але він ще сказав, що дууже гарно, то якось і приємно стало[​IMG]

Останнє редагування: 8 Грудень 2009
Статус теми:
Закрита.