Вихвалялки (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем smilechyk, 10 Вересень 2014.

1. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А у мене супер-пупер-мега вихвалялище - сьогодні я стала тіткою, любима сестричка народила хлопчатко.Ураааааааааа!:girl_in_love::d25::girl_spruce_up::girl_dance:
    Так несподівано, ми його чекали на кінець січня, а маємо до Різдва такий подарунок

• Подобається Подобається x 25
    • Зе бест! Зе бест! x 11
    • мімімі мімімі x 3
  2. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я стала на двох діток багатшою тьотею:) Вчора в двоюрідного брата народився синочок, а щойно в сестри:girl_dance:

• Подобається Подобається x 25
    • Зе бест! Зе бест! x 13
    • мімімі мімімі x 1
  3. Ulianusia

Ulianusia Well-Known Member

Вітааааю,дівчатка!!!!То дійсно подарунки,які ні з чим не зрівняти))))

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

А наша сімейна скарбничка щастя поповнилась ще одною перлинкою - Марічкою! І так несподівано вона в нас поселилась і так легко в результаті прийшла! Я й досі літаю від ейфорії!

• Подобається Подобається x 19
    • Зе бест! Зе бест! x 17
    • мімімі мімімі x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Нє, ну я мушу тут похвалитись бо мене аж розпирає, хоч моя вихвалялка просто тряпочна собі вихвалялка:d23::
    Купила собі сьогодні за копійки 4 нові купальники!!! Два з них фірми Venus - колори про які давно мріяла - слива і рожева помада:girl_yes2:, а ще два пістрявенькі - в блакитних тонах, і чорно-оранжевих. З того всього за дитиною в школу спізнилась:girl_crazy:, так готуюсь до пляжного сезону:girl_cool:
    Що скажете?

Вкладення:

• Подобається Подобається x 26
    • Зе бест! Зе бест! x 6
  6. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Найбільша вихвалялка в моєму житті, в суботу о 15:30 наша родина поповнилась донечкою, Марією! Все більше і більше приходить усвідомлення нашого щастя, ми ще в пологовому і надіюсь завтра вже додому відпустять)

• Подобається Подобається x 28
    • Зе бест! Зе бест! x 22
    • мімімі мімімі x 9
  7. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

В мене не супер-мега вихвалялка, але я знов виграла безкоштовний обід. Так що буду я завтра Фея-обжорка :nyam2:

• Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  8. Ulianusia

Ulianusia Well-Known Member

А я з понеділка у відпуууууустці!!!!рада-капець!!!))))

• Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  9. Demetra

Demetra Well-Known Member

В нас нарешті запрацював новий ліфт!!! Яка то радість, словами не передати.
    Пів року монтували і нарешті зробили.

• Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  10. silvia

silvia Well-Known Member

може й не така вже вихвалялка, а просто приємність.
    Сьогодні чекав на мене такий солодкий маленький презентик на уроці))
    [​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  11. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А я з мега вихвалялкою: у друзів народилась донечка!!! Страшенно тому тішусь! Хай росте на радість батькам!

• Подобається Подобається x 15
    • мімімі мімімі x 2
  12. Nal4otka

Nal4otka Well-Known Member

І у мене величеезна радісна вихвалялка: у коліжанки вчора народився синочок !
    Нехай маленький козачок росте здоровенький!

Надіслано від мого SM-J200H, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 15
    • мімімі мімімі x 1
  13. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

на раз так, то й я похвалюся)) Моя найстарша (найперша тобто :girl_haha:) кума вагітна вчетверте... і у неї буде Д І В Ч И Н К А!!! :girl_in_love: Гарне доповнення до трьох хлопців, правда?

• Подобається Подобається x 22
    • Зе бест! Зе бест! x 17
    • мімімі мімімі x 2
  14. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Розбавлю "лелекові" вихвалялки бо маю своїх аж дві, так би мовити трохи запізнілі подарунки ще з дня народження
    Перша - муж приніс таки і вчепив днями в кімнаті величеееезне дзеркало на весь ріст :girl_dance:Так ся тішу що не можу передати бо майже 4 роки жили лише з дзеркальцем на стіні в ванні )
    А друга - нарешті приїхав до мене нині перстеник срібний з зеленим кварцом :girl_in_love:
    f0b70f58c55948a4c56839822d5780d1.jpg
    "Прєєєлєсть"моя , хоч і не діамант, сиджу любуюся камінчиком :d23:

Останнє редагування: 10 Лютий 2017
    • Подобається Подобається x 26
    • мімімі мімімі x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  15. flame

flame невгамовний експериментатор

а в нас, а в нас вихвалялка з якої зробилось ще +3 вихвалялки:crazy: Ага, і таке буває.
    Отже, основна вихвалялка, яка потішить ще багатьох форумлянок: в напрямку Київ- Чоп нарешті сьогодні включили ліхтарі:yahoo::yahoo::yahoo:. Дівчата, це чудо - траса освітлюється, реально відчула, що ми наближаємося до якихось елементарних європейських стандартів. Доки - не знаю, але в нас (в Липниках) все світить.
    І випливаюче з цього
    1. тепер в темний час можна йти і не перечіпатися, не залазити в калюжі, не боятися, що тебе зіб"є фура, не боятися впасти, бо тротуар не рівний і багато не.... Автомобілі не сліплять. Ну і не так страшно, що хтось чи щось вилізе з кущів.
    2. я перестала боятися бути сама вдома коли темно - реально видно все навколо до траси і я не боюся що не побачу, як хтось через поле буде знову намагатися залізти до нас на подвір"я. Та й при такій видимості навряд чи хтось наважиться на таке, бо видно з усіх будинків і з траси.
    3.в нас рахунки за світло суттєво зменшаться - можна відключити прожектор. Вже в ньому потреби нема.
    Ураааа, пройшло 9 років (без 2 тижнів), як нам голова сільської ради розказував, що буде освітлення вздовж траси, коли ми купували будинок.:))) Він ще обіцяв, що трасу заберуть з села (розширять ту, що йде з Закарпаття через ліс), а ця стане звичайною сільською дорогою. Ну що ж, чекаємо. Може якраз:girl_in_dreams:

Останнє редагування: 10 Лютий 2017
    • Подобається Подобається x 20
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  16. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

@Akina в нас теж дзеркала десь стільки не було. Тільки косметичне. Як треба було більше побачити, то я в духовку або в телевізор дивилася ))). В нас ця подія влітку відбулася )))

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

В мене вихвалялка : отримали альбом і фото з хрестин нашої дівчинки. Я мегадовольна! :girl_curtsey: Яка вона там файнезна. Навіть не думала що при такій кількості людей в церкві можна зробити такі кльові фотографії!

• Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

Ура, я здала сесію!!!!!

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 5
  19. flame

flame невгамовний експериментатор

• Співчуваю Співчуваю x 4