Вихвалялки (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем smilechyk, 10 Вересень 2014.

1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (4)

В нас з чоловіком нині 6 років з дня знайомства) Згадали випадково))

2. KUSJ

KUSJ мрійлива

Моєму синочку 12 років...Вже такий дорослий...
    Ще недавно був маленьким зайчиком, а виріс маминим помічником і вправним футболістом:kiss:

3. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Після двох місяців без авто, я нарешті знову за кермом :girl_dance:

4. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Ходили нині з малим в театр ім."Лесі Українки" .Вистава була 1год.20 хв. і нормально моє дитя висиділо , слухав -дивився уважно . Тоді майданчик в Костюшки ну і звичайно листочки . Ми їх і збирали , і ногами горнули , і один на одного кидали ну , мало , що не їли . До маршрутки я його вже доносила сплячого ., бо ми як виїхали нині в 10.30 то повернулися аж в 5 вечора . Ото погуляли .Ще дома доспав , а я вареників наліпила , чоловіка з роботи зустріла - і тут , занавес - дитьо проснулося забралося на кухню з криком "хочу вавеників" .Так що вареники були використані лише , як їжа , а не предмет зваблення (дивись темку вище ). На одну вихвалялку менше . Ну то вже в іншу тему . Я мега задоволена , що малому подобаються вистави , ще років з 10 буду мати компанію . Все іду розбороняти , бо щось мої леви заголосно ділять прайд .

5. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

З початком 14тижня вже чітко чую рухи малятка
    Чоловік вчора такий довольний був: "Чую!!!!! Копається!!!!"
    Цей пузожитєль починає дискотеку в утробі, як тільки-но приляжу :girl_haha:

А малий тепер теж має ритуал - піднімає мені футболку і цьомає "лялю в животіку" :kiss:

6. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

В мене навпаки- мале рухається поки ніхто не звертає уваги. Починаєш з ним говорити чи кладеш руку, зразу тииииша :o
    Тому я насолоджуюся сама і мовчки ;)

7. aknytsU

aknytsU волошкова...)

В мене прям вихвалялище! Я підстриглась! :girl_claping: І не просто обрізала посічені кінчики, а реально зняла довжину і змінила стрижку. Перукар в основному знімала орієнтовно 15-20 см. волосся і коли я встала з крісла, побачила на підлозі свої довгі-довгі пасма. Я так давно цього чекала, майже 1,5 року! Мені кортіло змінитись, зістригти все зайве, хотіла оновленої себе. І ось, мити-сушити волосся надзвичайно просто і швидко, а коли сплю не потрібно його зав'язувати, щоб часом чоловік не потягнув. Кайфую від такої себе :girl_dance:
    Ще вчора мали свято - чоловікові іменини, то до нас прийшли друзі і ми дуже кльово провели час, наговорились, надурілись, насміялись! Ех, люблю такі вечори! :girl_in_love:

8. Oriana

Oriana Well-Known Member

Дивлячись на скажені ціни на взуття, я тішусь, що моя мала отримала в подарунок класні чобітки екко і і босоніжки на наступне літо бартек!

9. silvia

silvia Well-Known Member

я так щось хочу з тим своїм довгим волоссям зробити...дратує мене страшно.

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

похудала на 3 кг. за місяць нічого не робивши, тепер берусь за це продовження вже з прикладання зусиль. Рада як слон!

11. lilochok

lilochok Well-Known Member

12. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

13. Arabika

Arabika Well-Known Member

Нарешті я сьогодні почистила свою поштову скриньку на ДП. Видалила близько 500 повідомлень. :girl_claping:

14. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Ой мені теж треба буде сісти бо вже сума перевалила 7000...

---------- Додано в 17:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ----------

Arabika, Ви мене простимулювали почистити пошту :girl_crazy
    Тепер я маю також вихвалялочку - почистила свою пошту (витерла 3200 листів), аж якось легше стало :girl_in_love:

15. Siania

Siania Love Life

Дівчата, Ви переписуєтесь через ПП як в соцмережах?))) Такі суми...я якась некомунікабельна зовсім)))

І моя вихвалялка маленька, вчора їздила в Жешув пробити візу, а приглянула собі гарні кросівки за чудовою ціною! В нас якщо класні - то шалена ціна, а якщо дешевше, то таке ге... Сьогодні вже випробувала, бігаю як антилопа :girl_crazy:

16. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Думаю smilechyk мала на увазі не ДП-шну пошту, а звичайну)) В мене там теж купу листів висить. На ДП навіть скриньок на 7000 повідомлень немає)

17. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Ні, в мене є 3 пошти: 1-для ДП, 2- робоча, 3 - для всього іншого. 7200 листів якраз пошта ДП, так багато бо підписана більше ніж 160 тем цього форуму :girl_haha:))
    Дуже люблю читати :girl_flag_of_truce:

18. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

вирішив муж це виправити ))
    сьогодні здивував мене, ось таким сніданком:girl_in_love:

19. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

а в нас сьогодні :girl_tender:
    і теж 6 років :girl_in_love:

20. Kucheriava