Вихвалялки (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем smilechyk, 10 Вересень 2014.

1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Дивлюсь пряму трансляцію з кубку Словаччини, де наш молодчинка зараз буде виступати в рейтингу, а в юніорах вже взяли перше :girl_in_love::girl_dance:
    Ото, я написала)) Турнір з бальних танців.

Останнє редагування: 2 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. silvia

silvia Well-Known Member

Купила-м собі нині пальтечко, шукала щось таке, щоб сіло файно, бо ж маленького росту (куди я буду в ньому ходити- то друге питання:girl_crazy:)І натрапила на останній розмір у магазині, що планує закриватись. Ціна 700 грн., початкова ціна 1500. Цікава така накруточка на одній шмотці виходить.....

• Подобається Подобається x 7
  3. flame

flame невгамовний експериментатор

Не знаю чи це можна назвати "вихвалялкою", але хвальканусь - 5 місяців не курю. І не хочеться мені. За цей час було 2 дефіляди, де я курила, але на другий день бажання не виникало. І ломки ніякої нема.
    а в мене від 20 січня -7:dance3:. Я майже на половині плану:girl_in_dreams:.

• Зе бест! Зе бест! x 23
    • Подобається Подобається x 17
    • мімімі мімімі x 4
  4. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А в мене щойно під вікно оленятко прибігло і так уважно мене розглядало в вікні . Тільки поворухнулася, щоб сфотографувати, а він втік.

• Подобається Подобається x 16
    • мімімі мімімі x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  5. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сьогодні коханий порадував мене гарними квіточками! Так приємно! Люблю його!

• Подобається Подобається x 16
    • мімімі мімімі x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Юхууу, клас! Перший раз дзвонила на радіо і додзвонилась відразу, а потім... взяла і виграла похід у ТРЦ ''Булька'')) Нам з доціком якраз те, що треба.
    ПС. Тішуся, як дурне цвяшком. Стою собі ліплю пироги і думаю, ану подзвоню, а тут взяли трубку)) говорила дуже швидко і цілу розмову переживала, щоб гроші не закінчились швидше, ніж я договорю, бо то ж на домашній.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 17
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 2
  7. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

І даблпост, сестричка теж подзвонила на іншу забавку, придумала 16 слів і виграла ( саджанці дерев, а мені би якраз персика треба було)! Ото сьогодні- ''О-о , мені повезло, я знайшов....!!!''

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 14
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 1
  8. Hermi

Hermi Well-Known Member

А де я сьогодні була? - на віденському марафоні! Правда у моєму випадку головне не перемога, а участь...Але стільки емоцій, вражень! Ну і новий стимул - 40 км ;)

• Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 7
  9. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Сьогодні у мого синунятка-коханятка День Народення! Зібралася наша величенька родина: дідусі-бабусі, і дяді-тьоті, і хресні. Я два дні на кухні готувала-виготовлювала. Дитина щаслива - надарували купу подарунків, а я щаслива, бо отримала купу позитивних емоцій. Старші засідали в вітальні, а малим віддала дитячу - іграшками все було встелено. Я ото лежу задерши ноги, бо гудуть, а чоловік миє посуд. Любу його за це.
    Завтра ще в садочок понесемо гостинці діткам.

Останнє редагування: 11 Квітень 2016
    • мімімі мімімі x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  10. Ahaha

Ahaha Well-Known Member

У мене з"явилось нове хобі. Недавно виникла ідея начитати улюблені вірші дітей на диктофон, щоб діти слухали і запам"ятовували. А потім подумала, а чому б не заливати то на ютуб. Комерційного інтересу у мене як такого нема )) я тверезо оцінюю свою потугу )). Але мені страшенно подобається цим займатись. Є ще одна мрія - але це буде, напевно, ще один канал )) А на разі, повихваляюсь. Нарешті я роблю те, що мені страшно подобається, і здається я навіть готова до дислайків, яка різниця, я ж кайфую по-любому. :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 37
    • Зе бест! Зе бест! x 10
  11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а я нині в рамках однієї співбесіди чисто випадково пройшла тест з англійської рівня Advanced
    Щоб пояснити чим хвалюсь, нагадаю, що універ 6 років тому дав мені офіційно upper intermediate та і то було досягнуто більше моїми силами ніж заняттями в групі. От тепер скажіть мені хтось, що в декреті тупішають :)

• Подобається Подобається x 20
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  12. Hexe

Hexe Well-Known Member

а я ледь жива,нині надранок вернулись з Франківська - були на танцювальному фестивалі - малі зайняли купу призових місць:) тішуся зі своєї Танцульки:)
    з останніх вихвалянок кількаденної свіжості: зробила врешті манікюр - тепер хоч як людина виглядаю:)сподіваюсь надовго:)

Парєнь врешті пішов:) ще боїться трохи,колінки трусяться - але ходить:)

пи.си. з малюком в слінгу можна навіть дуже зручно спати в автобусі на одному кріслі якщо вправно скластися китайським ієрогліфом:) новий слінго-рівень досягнуто!

• Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 3
  13. Arabika

Arabika Well-Known Member

А у мене сьогодні річниця - 6 років з Посиденьками :connie_pull-pigtail

• Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 1
  14. Inglor

Inglor Well-Known Member

Чемно відходивши на курси водіння, сьогодні я отримала права:yahoo:. Тепер залишилось перебороти страх, бо сама без інструктора я ще не їздила:sorry:.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Вітаю)))
    І за кого ж більше хвилювався чоловік))) ох, як малі діти з тими машинками бавляться)))

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 3
  16. Inglor

Inglor Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  17. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  18. Inglor

Inglor Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  19. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Пощастило Вам з чоловіком, мушу відзначити. Навіть не ховаю в "офф", бо то явна вихвалялка!
    А водити авто - це круто. Що би там не казали всілякі "жінка-за-кермом-ненависники".
    Це економить хмару часу і нервів.
    Так що щиро вітаю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  20. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Мій чоловік мені зробив сьогодні сюрприз- вечірнє побачення-прогулянку... так романтично було... супер !:girl_dance::girl_in_love: Ввечері майже пусті вулиці, сутінки, пахнуть бузок і каштани і ми гуляємо під зорями і захмареним вечірнім небом, говоримо про все і ні про що, ніби і не 10 років одружені ... а ще тепле капуччіно в кафе і цьомчик на напівтемній вулиці... ну прям як студенти :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 24
    • мімімі мімімі x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 3