Вихвалялки (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем smilechyk, 10 Вересень 2014.

1. Kandya

Kandya Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (4)

І я була. Правда не вперше. Раніше в цирку бувала. Зате вперше з доцьою. Їй 3 місяці. Вона, така молодчинка, весь вечір проспала. Колясочка наша позаду Кличка стояла, і лялі ніхто не заважав) Ото Кличкові охоронці хоч щось корисне зробили: і шефа свого оберігали, і мою лялю)) А загалом із дітьми з народження ходимо і на футболи, і на бокси, на баскетболи і в Карпати. Діти -- то щастя, і зовсім не причина відмовляти собі у щасті)

2. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Ура, це вже завтра початок, на кінець-то, а то цей депресивний стан уже набрид, а це джерело енергії, спокою і молитви, моя душа цього так потребує!!!

3. Ziben

Ziben :)

Отримала свою коробочку Uabox, тішусь як дитина після Миколая:girl_claping:

4. magic

magic Well-Known Member

Ми сьогодні провели просто чудовий день в Трускавці та Східниці! Погода була надзвичайно тепла, ми находилися спочатку по Східниці (дуже любимо там відпочивати, але цього року нам не склалося туди поїхати), потім поїхали до Трускавця, наїлися смачного шашлика і відпочили у лісі, в тишині і спокої! От воно щастя))) приїхали тільки додому стомлені але задоволені днем на 200%! Усім теплих та душевних вихідних! Ловіть останні теплі дні:)

5. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Цибульку цієї квіточки мені подарував Тато. Дуже довго вона не випускала навіть пагінчика. Потім проклюнулась. Виросли листочки - сантиметрів 5-6 - і ріст зупинився. А після того, як Тата не стало - вазонок почав рости, рости. Тепер на ньому дуже багато маленьких квіточок, а найбільша сьогодні відкрилась. Дякую, Тато...
    [​IMG] [​IMG]

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Роблю голубці!

7. Vероніка

Vероніка Never give up

Символічно - 13 троянд 13 жовтня на 12 річницю ... :connie_pull-pigtail
    Дякуючи коханому, такий буденний понеділок став для мене неймовірним початком тижня. Навіть не очікувала від нього пристрасного привітання, тому що вихідні пройшли дуже насичено і емоційно (завдяки нашому нащадку, який страшенно капризував усі 3 дні відпочинку і ми усі пересварились).
    Але сьогодні вже все добре, і я не перестаю повторювати, як я сильно ЛЮБЛЮ його !!! :girl_tender:

8. Britney

Britney Домашня посиденька :)

А ми їздили в Почаїв та на джерело святої Анни. Занурилися у джерело, помолились, пообідали в трапезній біля джерела. Така там атмосфера! Погода прекрасна, настрій ще кращий. Таке піднесення відчувала всю дорогу назад і навіть досі. Надзвичайно....:girl_tender:

9. lilochok

lilochok Well-Known Member

А ми з чоловіком мали романтичну прогулянку лісом. Там така краса!
    [​IMG][​IMG]

10. terezka

terezka котяка-вишивака

Маю тепер чудову згарду під свою весільну вишиваночку (там є корал, венеційське скло, кераміка, бронзові хрестики-згарди)

11. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Виграла квиток на концерт ОЕ в Чикаго!:yahoo:
    На тому вихвалялка закінчується, бо квиток один, а нам би два))) І Злату кудись пристроїти треба...
    Тепер в роздумах, що робити з ним... чи пошукати десь ще один, чи комусь подарувати...

12. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

13. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

А ви до якої церкви ходите?
    Питаю - бо минулого року я була в Почаєві і враження лишилися негативні.
    Як пам"ятка архітектури, краса - так, але все інше...
    По-перше - на кожному кроці бізнес, прохачі дуже нахальні, попросив один босий на взуття, дала гривню, він зі зневагою глянув на ту гривню і спитав чи не можна дати більше.
    Хотіла подати за декількох людей з родини на сорокауст.
    Питали мене звідки я, звідки чоловік і усі родичі, за кого хотіла просити молитви та в яку церкву ходять. Сказали, що у Львові можна ходити лише в дві церкви, а в Бродах (там свекруха) - в одну.
    На сорокауст не взяли ні за кого. Взяли лише за здоров"я, сказали, що за родичів, які давно не були в церкві наступного разу не візьмуть взагалі і якщо хто ходить в "неправильну" церкву - також.
    Коротше, я туди більше ні ногою, хіба просто подивитися, бо нічого крім розчарування мені той візит не приніс.

14. olyatihonova

olyatihonova New Member

стовідсотково! нічого святого в тім Почаєві не залишилося і вже давно . Я там останній раз була років 5 тому, і після того сказвла шо нема там шо робити, 100% бізнес москалів і нічого іншого

15. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

17. Відповідь: Вихвалялки (4)

Останній раз були в Почаєві 7 років тому.Більше не хочу,лишився великий негатив від тої поїздки.Найбільше мене вразили слова гіда коло ротонди:" Тут з великою точністю відображено місце народження Христа ".За гратами лежало кілька кольорових картинок...До сповіді нас не взяли,бо "ви не вту церкву ходите".Про літературу нема що й говорити ,надіялась для внучки щось прикупити.З других святинь повертаєшся окрилений,піднесений,легенький якийсь.Зарваниця, Гошів,Страдч,список можна продовжувати і продовжувати.

---------- Додано в 07:10 ---------- Попередній допис був написаний в 07:07 ----------

Я думала ,що то тільки в мене таке враження склалося.Враження таке ,що попав в рашівську глибинку,де всі тебе ненавидять.

18. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Ніби дрібничка - а таааак приємно :girl_in_love:
    Зустрілась сьогодні з форумлянкою Hexe (Катрусею) на роздачі
    А вона мені подарувала величезну, смачнющу, соковиту жовту грушку.

Я її знямала вдома за 2сек. :girl_blush2:
    Неймовірно і дуууууже смачно :girl_claping:
    Дякую

19. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Ми ходимо до греко-католицької церкви.
    Стосовно Почаєва, я погоджуюся з Вами, велич, краса, все це присутнє, а як святиня, Лавра втратила своє значення. Коли планували поїздку(їхали на джерело святої Анни), то дорога якраз лежить попри Лавру. Хто їхав туди, знає. Тому не могли не зайти. В неті начиталася багато відгуків про Почаїв, тому була готова до всього негативу, і тому, мабуть, не так гостро все сприйняла. А може і тому, що місія моя пролягала через Почаїв до джерела)))
    А власне на джерелі, мені дуже сподобалося. Атмосфера там чудова, спокій навкруг. Я була у молитві, роздумах, надії...Молилася, навіть не відчула чи холодна та вода у джерелі. Я просто там розчинилася. Вірила, що Бог добрий, і за посередництвом Анни вислухає мої молитви і прохання. Ми купили там образок св.Анни і тепер він стоїть біля нашого ліжка.
    ІМХО:Бог один і молитва одна. Головне треба вірити. А за здоров"я чи посповідатися, то можна в церкві в яку ходиш, якщо там не хочуть брати, і не приймати той негатив на себе.

20. Hexe

Hexe Well-Known Member