Вихвалялки (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем smilechyk, 10 Вересень 2014.

1. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Приїхала моя мама :dance3::dance3::dance3:Я така щаслива :blush:

• Подобається Подобається x 17
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Чоловік подарував вагу, яка синхронізується з телефоном і автоматично фіксує всі зміни ваги для всіх членів сім'ї.
    http://m.rozetka.ua/offer/3153078/
    :girl_claping::girl_dance::girl_cool:

Останнє редагування: 8 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 13
  3. Oriana

Oriana Well-Known Member

Може для когось дивно, але я похвалюсь снігом:) Я його небачила майже два роки, а тут така казка за вікном - все біло-пребіло, щедро сипле лапатий сніжок і морозець такий легенький... Та, я тим тішусь, то моя вихвалялка нині.:girl_dance:

• Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 4
  4. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

А я така щаслива....чоловік кинув курити на Новий Рік, вже 8 день) Це після 14 років куріння, і останнім часом у великій кількості. Для мене та й для нашої сім'ї це дуже важливо)

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 24
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  5. solana rok

solana rok Well-Known Member

А я вирішила похвалитися річницею) Вже 5 років ми тримаємо один одного за руку, і долаємо все. Так приємно поглянути назад і бачити, що ми не здавалися, що ми стали набагато мудрішими, що розвиваємо один одного з кожнем днем. Дівчатка, бажаю вам усім щасливої сім'ї, опори і багато діток

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 26
    • Зе бест! Зе бест! x 9
    • мімімі мімімі x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Одна дуже далека моя знайома, яку я бачила два-три рази, на Новий рік сказала про мене: "Олеся - гарна, розумна дівчина. Тепер це рідко зустрічається". Мені як це вчора розказали, то я тішилась, як мала дитина :girl_tender:Буває таке, що пару слів можуть зробити твій вечір :girl_blush2:

• мімімі мімімі x 2
  7. Oriana

Oriana Well-Known Member

Прочитавши в прозі, що дівчата важаться після свят, я вирішила теж зважитись, і знаєте, що? Я не поправилась!:girl_spruce_up::girl_dance: ( хоч всякого смачного попробувала)

• Зе бест! Зе бест! x 4
  8. Siania

Siania Love Life

У нас велика радість! Сьогодні узд показало, що моя красуня Еммуся чекає на маляток! Через 3-4 тижні мають появитись на світ наймиліші золотисті ретрівери! (Фото мами і тата)
    jHBgGud1sCU.jpg 11887879_490740684419446_8560646233707920992_n.jpg

• Подобається Подобається x 44
    • мімімі мімімі x 16
    • Зе бест! Зе бест! x 11
  9. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

У мене така собі особиста вихвалялка: здійснила ще одну свою мрію, записалась на курси по JAVA.
    Дуже багато вчилась сама, дуууже довго "тягнула" англійську і нарешті це сталось УРРААА нарешті візьмусь за цю спеціальність серйозно і офіційно ))) :girl_claping::girl_claping:

• Подобається Подобається x 29
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Корисно Корисно x 1
  10. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Моєму татові відкрили візу в Америку. Тепер вони з мамою не будуть розлучатись :dance3::dance3::dance3:

• Подобається Подобається x 29
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  11. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Маю супер-пупер вихвалялку: аналізи в тата дуже добрі :clapping::i-m_so_happy::ok:
    Тепер залишилось дізнатись причину тих гульок на голові і тілі.
    Мусимо далі боротись :dance4:
    І найбільша мрія і мега-вихвалялка для Тімки - коханий дідусь купив йому снігокат :dance3:
    Аж пищав малий, як той омріяний подарунок побачив :yahoo:
    Настрій файний - чого і всім бажаю! :air_kiss:

• Подобається Подобається x 31
    • Зе бест! Зе бест! x 21
    • мімімі мімімі x 1
  12. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

В мене мамська вихвалялка, по секрету сьогодні взнала, що мій малий дуже подобається однокласницям. Я знала, що є пару, але про реальну кількість шанувальниць не здогадувалась))). І знаєте у чому секрет такого успіху? Весела легка вдача, абсолютно не конфліктний. Ну і великі зелені очі))). А ріст, як виявилось, не головне. Він у мене низенький.
    Дуже тішусь тим, що він знаходить спільну мову з усіма. Він дається любити, дуже лагідний. Сподіваюсь, що життя не змінить його позитивний настрій. Дуже його люблю!

Останнє редагування: 21 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 33
    • мімімі мімімі x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 7
  13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

І ми, кіко то вже рочків пішло. Якось мені писанина на ДП миліша, ніж виставляння свого життя на ФБ (що їли, що пили, де були, кого зустріли і так далі)

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Здається мені, що я вернулась на ДП))))) Значить життя стабілізувалось...
    Пішов другий рік після розлучення, я щаслива, як і завжди. Ще десь коти скребуть за деякі моменти, але Бозя дає все так, як має бути.
    Дітьо пішов у другий клас, наколядував собі на мобільний телефон. Змінила район проживання, пішов 13 рік, як я осіла у Львові.
    Склала чергову вуалізацію, зробила собі "нову посмішку"..Знайшла нових друзів, я вже не руда і здійснила одну з важливих своїх мрій...якось так

• Подобається x 39
    • Оптимістично x 12
    • Зе бест! x 11
    • мімімі x 2
    • Погоджуюся x 1
  15. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Ура!!! Є мої фото з фотосесії де я "колобочком"!!!
    Мало того, що отримала море позитиву при зйомці. А зараз отримала купу МЕГАпозитиву при перегляді! Фотограф і гарний настрій - ось складові! (300 фото і кожна ШИКАРНА!!!)

Останнє редагування модератором: 25 Січень 2016
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • мімімі мімімі x 2
  16. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Зробила процедуру по гінекології яку давно планувала(заморозилась:girl_crazy:)
    Приїхав мій телефон, ніби все добре, телефон класний
    Купила собі вчора класнючу куртку
    Всі живі та здорові
    п.с. постукаю по дереву щоб не наврочити:girl_blush2:

• Подобається Подобається x 16
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 2
  17. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

знову почала вишивати!:d64::girl_dance:

• Подобається Подобається x 20
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  18. Natur

Natur Well-Known Member

І я сьогодні до Вас))) Маю старт набір гель лаку. Ще навіть не ввдкривала, а похвалитися прибігла. Руки чешуться зробити манікюр, але то вже напевно буде з неділі. Тоді чекайте мене в темі манікюру

Отправлено с моего lenovo A820P через Tapatalk

• Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

в нашої Сонечки сьогодні два рочки:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    вона зявилась в нас так не очікувано, але стільки щастя, радості і сміху принесла в наше життя, що я просто не уявляю що б ми зараз робили без нашої веселинки:d25:
    а ще - погода чудесна, всі здоровенькі, що ще для щастя треба?:girl_wink:

• Подобається Подобається x 17
    • мімімі мімімі x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Нам так круто відремонтували ліфт, що в нього почав проходити наш візочок. До того буквально сантиметр зайвий був і доводилося знімати колесо. Взагалі з тим ліфтом ціла комедія. Він ламався по 3 рази на день, ремонтники не встигали від'їхати, як за ними знов дзвонили. 10 днів тому остаточно прийшов йому гаплик. Наші ремонтники плюнули на нього і не ремонтували зовсім. Хтось кудись пожалівся і до нас прислали ремонтну бригаду з ... Франківська. Вони змінили весь механізм, поїхали, а через пів дня ліфт знову поламався:girl_crazy: через кілька днів знов приїхали наші майстри, щось там докрутили і сьогодні казка: їде безшумно, двері відкриваються плавно і широко. Цікаво тільки, чи надовго.

• Подобається Подобається x 11
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1