Вихвалялки (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем smilechyk, 10 Вересень 2014.

1. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Відповідь: Вихвалялки (4)

Цвітуйочки від Рудого на іменини.
    Пи.Си. Упять добавочка. Кум вже вдома!!!!! Відпустили майже на 2 місяці. І скоро ми зустрінемось заради файної нагоди.

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

А вгадайте хто зараз заважає мені писати, кусає мене, гризе мої вишивальні нитки, скубає вазонки?
    :girl_crazy: Ми завели кицю) отак вчора нарешті відважились, знайшли оголошення, поїздка через весь Київ - і ми маємо гарненький комочок щастя, який зараз гризе мою фіалку:)

3. iriwa

iriwa Особлива мама

А я вчора отримала подарунок від свекрухи :connie_pull-pigtail Парфуми від Пако Рабан Леді Мільйон. Певно з натяком :) гг, але пахнуть супер!

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Так от маю таки під вечір вихвалялище- їдуть муж додому з Яворова.:radist: І поруч тупцює ще одна вихвалялка, знач в неділю підемо разом на весілЄ до куми.:drinks::dance2::dance:
    Одним словом передбачається сімейний вечір і сімейні вихідні, а шо далі... то вже в жилєтку, але при теперішніх обставинах треба жити сьогоднішнім днем. А нині всьо круто! Вот так..:girl_cool:

Останнє редагування: 3 Жовтень 2014
  5. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Та я сюди лиш заради Вас заходжу, ну і якщо треба похвалитись))))

6. zetta

zetta Well-Known Member

7. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Моя Анюточка сьогодні була на своєму першому тренуванні з гімнастики. :girl_claping:
    Я так тішусь, так тішусь :yahoo:
    Вона так гарно все виконувала, наразі їй дуже подобається :girl_yes:
    Така кнопа, а вже така доросла.:girl_in_love:
    А ще, тренер сказала, що вона дуже обдарована.:girl_cool:
    І чо я так тішусь? :xaxa:

8. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

омг. А я віддихнула.:girl_tender:день майже відпочинку

9. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Маю мега вихвалялку. Вже 3-4 місяці пищу за одною пудрою, але 260 грн завжди шкода. І тут сьогодні мені її подарували авансом на д/н, рада як слон

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

А ще нам поставили вікно і тепер вітер по голові не гуляє, скоро діти будуть мати кімнату

10. flame

flame невгамовний експериментатор

А я рада, як слон. І буду вихвалятися:girl_tender: Майже зібрана в дорогу. Купила сьогодні все, що треба, а може і не конче треба було. Але купила.:girl_crazy:
    Основна вихвалялка- моя сорочка і спідниця вже в мене http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=1996841&postcount=435
    До цього купила мешти на середньому каблучку. На шпильці трохи побоялася йти, а раптом впаду з дитиною:girl_impossible: [​IMG][​IMG]
    Ще плащик, в ньому і поїду [​IMG][​IMG]
    А ще черевики, то мої перші на такому дивно низькому каблуку, всі високі. Старію, чи що? [​IMG]
    Ну і ше светрик:girl_crazy: [​IMG][​IMG]
    І ще чорні і сині штани, але там немає що показувати. Короч, довольна, як слон і ще зо 2 години, буду то все перемірювати і комбінувати з тим, що є в шафі.

11. Shamna

Shamna Мамуся

І я вчора отримала посилочку з Гамерики:girl_dance: І тепер я власниця просто класнючої косметички і дуже гарної піжамки

12. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

З самого ранку чоловік встав, зготував сніданок і каву і подарував ось такий букет!

13. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Вже завтра!!!! О такій порі я буду прогулюватись по Ужгороду. Уря! Вперше чекаю понеділка :)

14. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Ходили нині з малим в парк культури - качельки , то святе (на грибку, де машинки , покатався 11 раз, 2 з них нам тітонька подарувала) . Послухали і подивилися 2 виступи , поганяли білку , 2 собаки і скількись там голубів - і додому , бо обідній сон ніхто не відміняв . А шкода , бо судячи по настрою музикантів - гульбан мав бути файний , еех , "где мои семнадцать лет" тобто ще 3 роки тому я б , з того парку , пішла в останніх рядах . Маю надію що ,через років так 8 , не будемо з малим пропускати таких гульок .Але кожен в своїй компанії .І відмаз класний - я не за тобою наглядаю , я зі своїми тут.І писок зкривити відповідно .Головне , щоб тато не "вознікав" .

15. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Я скачу від радості))):girl_crazy:, хоч приводу поки нема 100%, але є натяк на те, що я скоро (можливо) зміню статус: з домогосподарки і мами в декреті на біснес-вумен...мені запропонували посаду шеф редактора одного журналу, який виходить в Харкові, а тепер буде і у Львові:girl_in_love:

16. lilochok

lilochok Well-Known Member

А мою вихвалялку мало хто зрозуміє. Сьогодні я стала власницею кішок. Хоч приїдуть вони до мене зі Штатів аж через місяць, а знадобляться десь в грудні, але все одно тішусь :)
    Ось вони, мої кішечки

17. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А я вперше побувала на боксі! Ходили на Арену Львів на бій Усика (він справжнвй молодець!), дивились і інші бої. Сподобалось, хоч спорт цей жорстокий, імхо, і холоднувато ввечері було (та підстрибування під "Хто не скаче той..." зігрівали;)) А ще купила собі дві чарівні рослинки (одна цикламен, інша - невідоме чудо), буду тепер в сво гарненькї вазонки пересаджувати))

18. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

моїй дитині 5 років,ааааааааааа,не вірю як час скоро пролетів.Щаслива!

19. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

А в нас сьогодні 9 років з дня одруження! Як же скоро час пролетів! Ввечері чоловік запросив в ресторан на дефеляду))))
    Для сміху: вчора Максимкові пояснюєм, що у нас завтра свято, а він питає, питає, а потім видає: "Тоже мені свято придумали!!!"

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

юхххууу! я завершила вишивати свою "хатинку". яка я молодець! :blush:
    отже підсумок - 2 місяці і 2 дні. і результатом дуже задоволена:i-m_so_happy:

а ще - в нас лізе 9й зубчик!

а ще - ми так гарно з Катрусею погуляли сьогодні. який був чудовий сонячний теплий день :)