Вихвалялки (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем smilechyk, 10 Вересень 2014.

1. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

День суцільного позитиву :

1. Батьки святкують 30-річницю шлюбу:girl_claping:)) Всяке бувало за стільки років, але ніколи у них не було сумніву, що вони половинки одного цілого, завжди є опорою і підтримкою один одному... Щиро бажаю ще дочекати Золотого весілля:girl_yes2:

2. Дв. сестричка родила сьогодні "маленього" хлопчика :d25::girl_in_love:,
    хоча до останнього її готували до кесаревого, але вона сама !!! народила справжнього богатиря 4650г і 60см ( і де він у тому маленькому пузі умістився???:girl_haha: :girl_impossible:) Так тішусь за неї :girl_dance:

• Подобається Подобається x 23
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • мімімі мімімі x 2
  2. BlackSheep

BlackSheep Active Member

пошила малій дві повязки_косинки і тішусь як "дурень цвяшком"

Вкладення:

• Подобається Подобається x 18
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 2
  3. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Сьогодні в мого найкоханішого чоловіка і синового тата День Народження! Бажаємо йому усього-усього найкращого! Ми його дуже любимо! :heart::give_heart::kisss::man_in_love:

• Подобається Подобається x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  4. casablanka

casablanka Щаслива особистість

І у нас поповнення. Вчора подружка народила дівчинку. Слава Богу все пройшло добре, адже скарб виявився аж на 4 кг. щастя. Вже не дочекаюсь кінця робочого дня, щоб вже чим пошвидше побачити і познайомитись з маленьким чудом.

• Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  5. lilochok

lilochok Well-Known Member

Повернулись з походу Карпатами! Гарна погода, чудові краєвиди, багато нових вражень, нові цікаві знайомства, кохана людина поруч... Классс!

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  6. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

маю вихвалялку матеріальну) - шкіряний браслетик - з моїм годинником і до рваних джинсів - красота -
    bs-2044.jpg
    вихвалялка яка тішить око і ніс на кухні чудовим запахом з дачі (садила сама і тепер радує врожай)
    2015-06-12 15.52.28.jpg
    і сама крута для мене вихвалялка, бо не бачити мені цього літа моря, але безвихідних ситуацій не буває і ще я молодець бо вчора захотіла і вчора стала (захотіла-зробила) власницею абонементу в Спортлайф на повний день з басейном (може нарешті навчусь плавати) аж на 13 місяців і сьогодні мене чекає ще одна приємність - вибір купальника в басейн) ура!

Останнє редагування: 13 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 22
    • Зе бест! Зе бест! x 7
    • мімімі мімімі x 1
  7. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Настрій, як в анекдоті:

- Доброго дня! Я у вас вчора повітряні кульки купував. Я до вас зі скаргою - вони браковані .
    - У чому справа - повітря не тримають ?
    - Та ні , з цим все гаразд.
    - Можливо , лопаються ?
    - Ні, не лопаються ...
    - Так у чому ж справа ?
    - Та не радують вони мене ...

А чого я в вихвалялках? Бо в мене сьогодні ДН. Старію...
    А чоловік обіцяв на суші зводити...

Останнє редагування: 13 Червень 2015
    • Подобається x 14
    • Зе бест! x 7
    • Погоджуюся x 1
    • Інформативно x 1
    • Креативно x 1
  8. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Маю якусь дивну вихвалянку. Сьогодні вечір в мене вдався дивний. Виходжу з роботи пів 12 переходжу дорогу біля Південного, тут підходить якийсь хлопець і просто так дарує квіти))) ну думаю ладно, най буде... біжу дальше,бо немаю парасольки, тут намилюється ще один тип, пропонує провести додому, бо я без парасольки йду. І що ви думаєте, все таки провів, навіть нічого поганого не сказав, не приставав. Хух.... але мені було страшно, що то капці з цього всього. Добре, що вже в дома є)))

• Подобається Подобається x 17
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  9. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

І в мене вихвалялка: в тата вчора було ДН, ювілей. Коханий чоловік купив суперовий презент. Будем на вихідних святкувати.

• Подобається Подобається x 5
  10. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А я стала на чергу на візу. Нарешті:girl_haha::girl_haha::girl_haha:.
    Не пройшло і року, ага ага:girl_crazy::girl_crazy:. Чи мо якраз пройшов від тоді як мама взяла папірчик з архіву про переселення бабці.
    Та глобальна суть не в тому.
    А в тому, що кажись я таки ще попадаю до брата в Лодзь поки він там ще буде:kisss::kisss::kisss:.
    Рада як слонь.
    За шо і вип'єм. Хорошого закарпутського винця.
    Файно мати передачки звідти:girl_dance::girl_dance::girl_dance:.

З меншого, сьогоднішнього, що теж сюди піде- тотально почистила контакти в соцмережах і домовилася з подругами на рахунок файненько вигуляти мене в Києві. Ага- кажись я туди таки ще цього літа попадаю.
    А де Київ- там і Гомель. Заждалися мене вже там. Як зорі файно ляжуть- то ще туди на 2 дні попаду. Не пропадати ж плану, пра?

• Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Моя найбільша вихвалялка: мені успішно провели дуже складну операцію закордоном (в Україні таких не роблять). Дуже довго чекала на неї, покладала великі надії, і тепер щаслива: залишилось лиш пройти подальше лікування, а це вже такі дурнички в порівнянні з пройденим!

• Подобається Подобається x 39
    • Зе бест! Зе бест! x 13
    • Оптимістично Оптимістично x 7
  12. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Ассоль, вітаю Вас! Швидкого Вам одужання і міцного, як граніт, здоров’я!!!

• Подобається Подобається x 3
  13. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Тирнет вже є :yahoo:

• Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 1
  14. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

А нам чоловік купив путівки на 4 дні в Карпати! Уррра! Скоро відпочинок.... малюк вже має нарукавники, щоб купатись! Я така рада....

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 2
  15. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Останнє редагування: 19 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  16. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

nibysh, Ми 3 роки тому були на річці Ріка, вона здається теж гірська, але тепла, вода була тепліша аніж в озері. Та й в цьому комплексі є басейн, я про нього й мала на увазі

• Подобається Подобається x 3
  17. lilochok

lilochok Well-Known Member

щодо карпатських озер...
    на початку червня я по одному з них бігала))

Сьогоднішня вихвалялка - дипломну роботу захистила на "відмінно" :girl_dance:

• Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 10
  18. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Я така рада, така рада, що не можу стримати емоцій!!!
    Такі гарні та хороші новини сьогодні, ну просто ааааааааааа! Усміхаюсь вже цілий вечір :girl_dance: І одна звістка краща іншої, ага :girl_in_love:
    І п'ятниця сьогодні і вихідні завтра і взагалі я щаслива :girl_claping:

• Подобається Подобається x 17
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

І в мене вихвалялка вже -3.5 кг:girl_dance::dance3::yahoo:Ще 2.5 і я звізда:girl_blush2::girl_cool:

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Oriana

Oriana Well-Known Member

А моєму сонечку, моїй зіроньці, моїй квіточці, моїй помічничці, моїй потішечці.... словом - моїй коханій донечці Христинці сьогодні виповнилось 3 рочки!!!:girl_in_love: Ми з татком дуже її любимо й бажаємо їй здороооовячка, щастячка, щасливого дитинства, та радісного життя. Хай усмішка не сходить з її сонячного личка, а її крихітного сердечка хай не торкається печаль.

• Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 4