Вихвалялки (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем smilechyk, 10 Вересень 2014.

1. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

вчора доці полікували останні два зуба (з чотирьох) без знеболення.
    ось така вона в мене молодчинка :girl_tender:

• Подобається Подобається x 14
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  2. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А в мого тата сьогодні День Народження! Подаруночок купили, ввечері трошки посидимо... Люблю його дуже!

• Подобається Подобається x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  3. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

І у нашого татка-дідуся сьогодні День Народження! Подаруночки вже теж купили, торт печеться.

• Подобається Подобається x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Привела своєму колючому ще трьох дружбанів:
    IMG_6305.JPG
    Нас не рухати - ми колючі :girl_blum:!

Вкладення:

• IMG_6293.JPG
      IMG_6293.JPG
      Розмір файлу:
      84,6 КБ
      Переглядів:
      264
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  5. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

сьогодні здала державний екзамен і все...навчанню кінець, починається доросле життя :girl_dance:

• Подобається x 13
    • Зе бест! x 7
    • Оптимістично x 4
    • Погоджуюся x 2
    • мімімі x 1
  6. basia

basia Well-Known Member

Ура! Канікули! Відівчились і відсвяткували ! І відтанцювали звіт! Для мене Гопак нарівні з "Ще не вмерла України .." і "Червоною Рутою", тому пишаюся,що моє дитя вміє танцювати його (з синіх костюмів моя ліва)

Вкладення:

• DSC_0622.JPG
      DSC_0622.JPG
      Розмір файлу:
      172,7 КБ
      Переглядів:
      244
    • Зе бест! Зе бест! x 5
  7. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Супер-пупер мега вихвалялка - маю запрошення на Фестиваль Надії, що відбудеться 20червня у Львові :clapping:
    А найважливіше, і найприємніше - збувається моя дуже давня захцянка :music:
    Побуваю на концерті Майкла. В. Сміта - можна сказати - мрія мого життя!!! :give_heart:
    А то він все по Штатам та Європі гастролює, а в Україну, а тим більше у Львів - ще не навідувався :girl_cray:

Я вже рахую дні і години до того фестивалю :girl_dance::girl_claping::girl_tender:
    Я - МЕГА довольна і щаслива!!!

• Зе бест! Зе бест! x 9
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  8. basia

basia Well-Known Member

Я теж хочу піти, на рекламах написано вхід вільний.То що, без запрошення не впустять?

• Подобається Подобається x 1
  9. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Вихвалялка номер раз: новонароджений племінник і молода мамуся вже вдома!!! Найближчі два тижні живуть у нас, тому я маю шанси "згадати все"))
    Вихвалялка номер два: квитки на море куплені, хата заброньована!!!

• Зе бест! Зе бест! x 12
    • Подобається Подобається x 9
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  10. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

11. Музик

Музик Мартуська

всьо, сертифікат отримала, можна і похвалитись, від тепер я сертифікований тренер з Zumba. лишилось всього нічого- підготувати програму, відрепетирувати, пройти співбесіду і почати працювати!

сертифікат.jpg
    уряяя, мрія цього року здійснилась!!!!!

Останнє редагування: 2 Червень 2015
    • Подобається x 18
    • Зе бест! x 17
    • мімімі x 2
    • Смішно x 1
    • Оптимістично x 1
  12. jalla

jalla Прогрес року 2013

"наречена...наречена" парарам-пам-пам...:music:
    Нареченою в розкішному на тоді, білому платті з ніжно рожевими трояндами була я рівно 9 років тому назад і десь приблизно в цей час стояла перед вівтарем говорила клятву на вірність. Хвилювалась, плутала слова... як згадаю на послуг подружній сказала "посуд":facepalm:))), але ніхто здається того не вчув, а може культурно вдали що не почули.:))) Але тимнеменш аж мені не віриться шо то вже цілих 9 років пройшло з дня нашого весілля.
    Згадаю, ніби вчора було, а скільки ми вже солі і цукру)) разом з"їли, то тільки нам обом відомо.:)
    Одним словом, маємо нині річницю шлюбу. Правда ніц особливого не буде, ні подарунків, ні кахфе... зараз просто не до того, але і це не головне. Головне, що цього року в цей день ми разом, головне в душі і в серці, ну, і пару теплих слів одне одному- ше ніхто не відмніняв.
    Тішу себе тим, що на наступний рік нашу десяту річницю ми вже точно якось забабахаєм. Дай Боже щасливо дочекати, миру і здоров"я всім.:)
    Отака вихвалялище у нашої сім"ї нині.:blush:

Останнє редагування: 2 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 33
    • Зе бест! Зе бест! x 21
    • мімімі мімімі x 4
  13. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

аналогічно
    якраз йшла у вихвалялки
    8 років після шлюбу, навіть не віриться.....
    Так класно мати підтримку, чоловіче плече, друга і просто кохану людину, сім"ю. І хочеться щоб так було вічно
    А ще вага вчора показала -4кг, це при тому що 3 тижні стояла намертво
    Дякуючи чоловікові тепер маю меблі на балконі, і п"ю каву серед моїх квіточок
    А ще вишила половину роботи бісером, тішусь як дурна, деколи закінчую працювати в 1-2 годині ночі і всеодно сідаю на годинку повишивати
    І ще минулого тижня оновила сві гардероб, нарешті знаходжу трішки часу для себе
    Готуюсь до відпочинку
    І якась я сьогодні мега щаслива
    Лю всіх:ThankYou:

• Подобається Подобається x 26
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  14. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

І я маю вихвалялочку ! До відпустки залишилось 2 тижні ,папери підписані, а далі оформляю декрет:girl_blum:.І я вільна і щаслива жіночка(пенсіонерка з аналізами) бо матиму нарешті час їх носити:girl_haha:. За 2 тижні маю час подумати де б то погріти своє тіло під сонечком:girl_tender:,розглядається варіант Карпат ,бо думаю я пузата далі не заїду, а так і краса і не далеко.Тільки бронювати треба мабуть вже хатинку... По дорозі ще застрибнимо до родичів ,вже другий рік їдемо і все заїхати не можемо..Як то швидко час біжить, наче були перші тижні вагітності, а вже і декрет не загорами !

Останнє редагування: 5 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 21
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 1
  15. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Зустріла свою колись дуже близьку подругу, з якою доля розвела)
    Щаслива дуже-дуже! Як приємно бути з кимось на одній хвилі, особливо, якщо і через стільки років це лишилося незмінним:girl_in_love: І день народження в нас теж один на двох:girl_spruce_up:

• Оптимістично Оптимістично x 2
  16. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

17. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Кумаська з Португалії приїхала!
    Конспіраторка така, я аж не повірила своїм очам, коли побачила що висвітився її номер на екрані телефону. Прилетіли на чотири дні, завтра до нас вранці приїдуть. Я така рада, така, що просто ааааа!

• Подобається Подобається x 17
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  18. flame

flame невгамовний експериментатор

і я, і я:yahoo::dance3: Щойно мені повідомили, що я маю піти і забрати подаруночок. :girl_dance: Я собі так тихенько мріяла, що його отримаю, але сумніви мене підгризали. Тепер треба багато працювати і пакувати валізи. Я так чекала літа, а тепер хочу, щоб воно дуже швидко закінчилося:tease: Хто вгадає куди я намилила ласти?

• Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тобі замовили квиточки за океан?

20. flame

flame невгамовний експериментатор

Так, так. Треба тільки обрати дату, але то і так ясно, що буде на вересень. Я ж не пропущу д.н. Христуні:girl_in_love:.

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 3