Вихвалялки (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем smilechyk, 10 Вересень 2014.

1. lilochok

lilochok Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (4)

У мене дві вихвалялки. Чоловік робить ремонт у ванній, а я опановую мову програмування і тішусь як мала дитина коли виходить навіть щось елементарне

2. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Я мега мега щаслива,. В нашого куму, в наших добрих друзів народилися двійнята. Надзвичайно рада за них бо вже давно вони їх хотіли та чекали. Юху!

3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Нема зле, аби не вийшло на добре. Я зла тьотя... А наша "квартирантка" звалила сьогодні. На прощання прихопивши кілька виделок та ложок. В мене просто істеричний сміх! Чекаю коліжанку, щоб перевірила чи в неї все на місці...
    Добавочка, так сказать. Кум має виїжджати завтра-післязавтра із "зони". Правда, каже, що невідомо ще як, бо техніка розбита. Але головне, що відпускають. Тьху-тьху!

4. magic

magic Well-Known Member

я сьогодні маю творчо-робочу вихвалялку:) отримала я сьогодні величеньке солодке замовлення до дня вчителя і довольна як слон, бо ж гроші зайвими ніколи не будуть)
    ага, і маю ще мамську вихвалялку - малий сьогодні так швиденько вивчив віршик на анг. мові, що завтра нам лишилося його тільки повторити, приємно)))

5. padesnig

padesnig Well-Known Member

Моя малявка навчилась кататись на справжньому двохколісному велосипеді без допоміжних колес. Їй тільки буде 2.5р. Побила рекорд свого старшого брата, який почав кататись в 3.5 р.

6. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Я в міні-відпустці в мами (правда, через мамине здоров"я, але то інша тема), вчора була в перукарні - оновила мелірування і підстриглася, сьогодні - в косметолога, зробила пілінг і чистку. Задоволена - віпустка проходить недарма!))

7. Margarett

Margarett Well-Known Member

А в мене не те, що вихвалялка, а як кажуть - дрібниця та приємна.
    Замінили дитині у взуттєвій майстерні липучки на кросівках, дешево вийшло і професійно. Як рідні. А я думала, що це вже не реально.

8. Divchyna vesna

В мене нові черевички!!! Ля-ля-ля...:girl_tender:

9. Shamna

Shamna Мамуся

Тепер в нас є мультиварка, тішуся:girl_claping:

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Радію, бо сьогодні замовили шафу-купе! :girl_dance: Вже два роки її хочу, але вічно не хватає грошей. З понеділка вже прийде майстер, робити заміри.

11. ultra

ultra Well-Known Member

А в менем обновочки, прикупила пальто і чоботи до нього. Довольна, нема ради.

12. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

УРААА!!!
    Моя хлібопічка працює!!!

Якось дорогувато було по 3 булки хліба в день купувати. :girl_crazy:Печеного треба 3 буханки на 2 дня.
    На вечір буде кунжутний

13. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

А я сьогодні отримала таку квіточку у подарунок :girl_crazy:
    [​IMG][​IMG]

14. terezka

terezka котяка-вишивака

а у мене тепер є сріблечко-вишиваночка

15. Divchyna vesna

Як і обіцяла, вихвалялочні черевички. Фотографувала на роботі...

16. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ну шо вам сказати- маємо ми кицю другий день:girl_crazy:.
    По моїм власним спостереженням- що вона, що Тео одного розуму:girl_impossible:.
    Весело короче)).

Як купляли їй аксесуари, то муж казав- ніби дитину з роддому забирати плануємо.
    Ох, ті чоловіки:girl_dance:.

Питають в кармі де фото.
    Осьо:

Спить, ага.
    Інакше її фіг сфоткаєш нормально:girl_nea:.

Останнє редагування: 30 Вересень 2014
  17. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Я таки неймовірно щаслива! І так вже 17 днів :girl_in_love::girl_dance::girl_tender:
    Найголовніше - ми створили, а Бог благословив нашу маленьку сім'ю!
    Щоразу згадуючи цей важливий день, серце в грудях стискається, від щастя звісно! Може я якась ненормальна, але плачу кожного вечора, відтворюючи в пам'яті усі ті моменти, усі емоції :girl_in_love: Настільки швидко промайнув наш волошковий день, так ранок-прогулянка-церква-ресторан і я вже знімаю фату. Ех, швидше б глянути на відео та фото.
    І ми таки поїхали в медову подорож, в Буковель на декілька днів. А там, стільки всього чоловік придумав! І екскурсії, і походи, і самостійні вилазки на гори, і багато водоспадів, і квадроцикли, і велопрогулянки... і навіть замовив мені повний релакс в спа-салоні. Люблю його :kiss3: Ще погода сприяла романтично-сімейному настрою :)
    І це ще не кінець :) Нарешті ми остаточно переїхали, і так, я тепер львівська дівчИна ;) Не повірите, але я скучила за життям у багатоповерхівці.
    Ще один день позитиву - день проведений на рідній кафедрі! Навіть не думала, що настільки сумую за академією, за викладачами, за парами. Дуже неочікуваною стала пропозиція провести лекцію :) Хоч спершу сумнівалась, але таки стала лектором на годинку часу. Аааааааааа! Шалені емоції від того!
    Важко висловити теперішній свій стан, описати словами те, що твориться всередині.
    Щаслива-щаслива-щаслива!! :girl_dance: :yahoo: :girl_in_love:

18. ultra

ultra Well-Known Member

Сьогодні купила обруч малій на виступ в садочок (будемо яблучком, тому замовила з яблучками). Такий класний, мушу похвалитися.[​IMG]

19. magic

magic Well-Known Member

сьогодні моя мега-вихвалялка - це 5 років мого синочка Ромчика, моєї Ромашки!!:girl_in_love: сьогодні ми присвятили іменнику увесь день:) привітання від мами з татом, задування свічок на торті, відвідування Скай Парку та вечірні гостювання, привітання від баби з дідом) а хресних лишили на вихідні, щоб розтягнути свято:)
    усі ми вже трохи змучені і щасливі закінчуємо цей наш святковий день))) усім гарного вечора!

20. olromashka

olromashka Active Member

А в нашого Назарчика -сьогодні вже 3рочки:haha:)))) Але ми прихворіли,тому всі святкування - на вихідні((((((