Вихвалялки (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем smilechyk, 10 Вересень 2014.

1. Oriana

Oriana Well-Known Member

А мій братик скоро стане татом! Так тішусь!:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 23
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • мімімі мімімі x 1
  2. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

моїй донечці сьогодні 8 років...Вже 8 .... Як швидко плине час ...Насолоджуйтесь митями з дітьми, поки вони маленькі...

• Подобається Подобається x 21
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Мої подаруночки від Валентина. Я замовила лише туш, але Валентин знав, що я гину за цими парфумами і порадував мене. :girl_in_love:

[​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 30
    • мімімі мімімі x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  4. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А я в Буковелі, на нових лижах! І погода просто супер! І ми тут будемо 3 дні!

• Подобається Подобається x 28
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  5. basia

basia Well-Known Member

А я вчора закінчила плаття для дочки, а сьогодні до нас прийшла моя подруга з чоловіком. Ми смажили шашлики, а потім реготали... як колись...Як рідко тепер ми сміємось..

• Подобається Подобається x 17
    • Оптимістично Оптимістично x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. opel

opel Well-Known Member

А в мене сьогодня 19 років подружнього життя! Маємо троє діток і кохаємо одне одного до нестями!!!

• Подобається Подобається x 41
    • Зе бест! Зе бест! x 21
    • мімімі мімімі x 6
  7. flame

flame невгамовний експериментатор

Ля-ля-ля, тра-та-та:girl_dance::girl_dance::girl_dance: А я скачу і танцюю. Отримала щойно посилочку, точніше бандерольку. А ше точніше - то не мені, а чоловікові на вчорашній ДН, але то не важливо.:girl_haha:Сиджу собі, працюю, почитую ДП і тут мені дзвонять : виходьте, вам посилка, беріть паспорт. Я в шоці, нічого ж не замовляла, ну думаю, може муж собі щось замовив. Коротше, тисяча версій за хв. Питаюся, від кого і скільки грошей брати. Відразу прикидаю скільки маю готівки і ше більше страшно.:girl_crazy:А грошей не треба, бооо - посилка з Канади. Ггггг. А там: по кілограмовій упаковці кешью,фісташок, фініків, кави пахучої. А ще копчені мідії консервовані - то мій марципан - 8 банок. І мужова любима Прада Луна, величезна - 150 мілів. І купа фоток з моєю зозулькою-перлинкою:kisss:.
    Дбайливий брателло, аднака:girl_in_love:

Останнє редагування: 20 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 36
    • Зе бест! Зе бест! x 13
    • мімімі мімімі x 5
  8. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А я з мамською вихвалялкою...мої емоції зашкалюють)) мій блошик маенький був сьогодні на математичній олімпіаді...:d23:
    Сидів майже до останнього в класі, я вже думала, що мабуть сидить і не знає нічого. А він вийшов такий заляканий, але все зробив, почав мені задачки переказувати і т.д. Пишаюся ним! Незалежно від результату, який буде за три дні, для мене він переможець:girl_smile:

• Подобається Подобається x 41
    • Зе бест! Зе бест! x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Малюк тільки-що отримав суперподарунок від нашої чарівної форумлянки - радості немає меж! :girl_dance:
    тепер разом із татом до 00.00год точно зайняті будуть :girl_haha:
    Оля, дякуємо!!! Ви здійснили мрію маленького хлопчика :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 2
  10. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Купила собі сьогодні туфлі(500 грн) та сумку(290), вимушено, бо зрозуміла що буду боса та гола бо по 1000-2000 грн за пару туфель не дам. Рада як слон, ще осінню крутила носом на ціну 500 грн а сьогодні бігом брала що підійшло по фасону та ціні
    А ще хочу лисичку за 200 дол:girl_cray:, треба було колись купувати за 1500 грн, тепер мрія,але чоловік пообіцяв на майбутнє...

• Подобається Подобається x 12
  11. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

А до нас сьогодні бабця приїжджала, привезла для внучка довгоочікуваний саморобний розвиваючий килимок. Сама все пришивала/вирізала/приліпляла/прищіпала. Такий гарний, так багато всяких цікавинок, що мені і чоловікові самим цікаво. І сонечко, що ховається за хмарку, і дощик ховається в хмарку, і кораблик, віконечка закриваються, веселка піднімається, кораблик, паровозики, місточки... всього-всього є.
    uploadfromtaptalk1424633609425.jpg

Останнє редагування: 23 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 44
    • Зе бест! Зе бест! x 21
  12. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

І я похвалитися. Зробила все що планувала в суботу і в неділю. А планів було: ого-го. Та головне купила туфельки. Тепер я не боса :girl_dance:

• Подобається Подобається x 12
  13. UnLikE

UnLikE Фотограф

Я собі купила електричну духовку, тепер кожен день щось печу, так подобається, давно хотіла мати духовку))

• Подобається Подобається x 19
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Sankasan

Sankasan Руда мама

Сьогодні була на своєму новорічному подарунку... на сеансі тайського масажу :girl_dance:))))))о так!

• Подобається Подобається x 15
  15. Korzuk

Korzuk Active Member

І в мене вихвалялочка! Я нарешті записалася на курси візажу, мріяла про них довго-довго :girl_tender:сьогодні перше заняття:girl_claping:нема радості моїй меж):d23:

• Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Маю шалену вихвалялку мого тата (приємно:cools:)
    Виграв абонемент на 5років безкоштовного фітнесу у СпортЛайфі :yahoo:
    :dance3::drinks:
    Довольний дуууууже, будете бачити мого тата по новинах - це наш герой :dance4:

• Подобається Подобається x 36
    • Зе бест! Зе бест! x 16
  17. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Перший політ в житті.
    Успішний:girl_dance:.
    А то ж політ осінню накрився мідним тазом з тими хворобами:girl_cray:.
    Як я боялася, дівки))). Добре, що летіла з командою підтримки.
    За що їм велике ДЯКУЮ:girl_yes:.

• Подобається Подобається x 19
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  18. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Маленька і смішненька вихвалялка, але похвалюся.)) Сьогодні в моєму спортзалі, після заняття нам всім "спортсменкам" зробили подарунок, от таку штуку для води [​IMG] .От чесно, дрібничка, а радості було, якби то ключі від машини дали. Ой, та які там ключі, банька в 1000 раз краще. Скільки ходила і спортзали, ше такого не мала м))

• Подобається Подобається x 13
    • Смішно Смішно x 1
  19. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

І в мене вихвалялка. Надибала малому кросівочки кларкс майже не ношені, і за смішну ціну:girl_claping:. Ну і про себе не забула: новесенькі осінні черевички від ТОМ Тейлора мої:girl_dance:

• Подобається Подобається x 4
  20. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

Сьогодні отримали чудову новину - наш сусід повертається з АТО, подробиць ще не знаю, але дуже тішусь від звісточки від нього, бо зв"язку довго не було і ми дуже переживали.
    А ще я ніколи не думала, що буду так радіти від звичайної покупки зимових черевик чоловіку)), купили сьогодні йому шкіряні на овчинці за 600грн!!!

• Подобається Подобається x 10