Вихвалялки (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем smilechyk, 10 Вересень 2014.

1. lilochok

lilochok Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (4)

Сьогодні вперше побувала на занятті зі скелелазіння. Емоції переповнюють! Так мені сподобалось!

2. flame

flame невгамовний експериментатор

Щось я зачастила:girl_crazy: Але не змогла не повихвалятися:girl_curtsey: Маю ось таку красу [​IMG] [​IMG]Я ніколи срібла не носила і купувала не собі, а сестрі, але поки донесла додому, то сто разів перевернулися мої думки. Залишаю собі. Не можу віддати. Буде доповненням до ось цього [​IMG]. Відкладаю ту сорочку, що почала і беруся за цю. :girl_dance:

3. Nevistka

Nevistka Well-Known Member

Хоч моя вихвалялка дуже маленсенька, але я нарешті придбала перевидану книжку Дарїі Цвек Солодке печиво.
    Замовляла на сайті, тому думала, що вона буде приблизно такою ж, як і мамина (з дитинства пам"ятаю її).
    Але видання таке гарне. Глянцеві сторінки, сучасні фото... Так і хочеться щось зготувати. :smile:

4. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а я, а я нарешті маю нормальні родзинки. сухі-сухі, сооолодкі і темні, бо не оброблені оксидом сірки...ух..

5. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

А мені чоловік спрезентував на день народження новий смартфончик, тепер і я не відстаю від прогресу. Тішусь, тепер треба часу, щоб в тому розібратись, привести до порядку. Люблю свого чоловіка, дуже

6. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Юхууу!!!:girl_dance: А я сьогодні мала дуже приємний шопінг-тур в пошуках подарунків до Миколая!!!!! І все - я майже виконала план! Подарунки дітям,мамі,чоловікові, всім моїм і його похресникам і не тільки:connie_pull-pigtail! Привезла то всьо до дому, натішитись тим всім не можу-довольна як слон! Люблю купувати і робити подарунки,якось святковий настрій пробивається!

7. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Похвалюсь своїми старшими хлопцями. Мають кльові зимові курточки.
    Купили їх трошки раніше, а я щось все забуваю похвалитись :girl_haha:
    Нарешті всім все подобається :girl_yes:

Ця для чоловіка
    А ця для Артемчика, червона

8. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Потішаю себе думкою, що була і є дуже слухняною, бо.....отримала сьогодні подарунок з нагоди Св. Миколая :girl_dance::radist:, так-так, до слухняних "дівчаток" Миколайчик (у вигляді чоловіка :)) приходить швидше. І то нічого, що сьогодні день народження у чоловіка і подарунки мали б бути всі йому:kiss3:, але ні, ще й мені перепало...

Останнє редагування: 4 Грудень 2014
  9. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А ми нарешті найшли квартиру дешевшу, ніж маємо...такий собі подарунок до Миколая. Бо платити по 100 євро у валюті (по зростаючому курсу) нам з малим було закруто...робим там трохи ремонт косметичний і сподіваюсь нарешті оживемся не слідкуючи за валютою..і температура впала у дітя, а то 39.5 п'ять днів(((

10. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А у нас, а у нас, а у нас сьогодні чоловік зі свекрухою квартиру привели до Божого вигляду після ремонту. Каже мужа- завтра можна вїжджати:girl_yes:.
    Тішуся як три слони.
    Бо вчора я як побачила той кошмар, який залишили після себе майстри(рідний брат- то ще та жесть), чуть в депресуху не впала.
    На щастя згадала про те, що можна її попросити допомогти і вмовила на то діло чоловіка.
    Ммм яка ж у мене деколи файна свекруха:girl_tender:.

11. Vinnytska

Vinnytska люблю....

А ми з донькою в процесі виготовлення хендмейдівських іграшок)
    Вже маємо багато сніжинок, двох сніговичків і перше з колекціїї (майбутньої) сердечко)))Мушу сказати,що і ідея і виготовлення - справа ручок моєї маленької дівчинки, хоча вишивка на серці- моя робота (знову ж таки-донька навчила)))Тішусь своєю дівчинкою))А!І ще наша ялинка доповнилась колекційною іграшкою з етномайстерні "Кози-Дерези" - Лелекою)
    [​IMG] - це минулорічна ялинка

і одна із сніжинок))

12. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

А мені подруга зробила неймовірно красиві вії, тішуся!:girl_tender:

13. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

До мене прийшов Миколай!:girl_yes2:
    Отримала від мужа, ось таку Соковижималку PHILIPS:girl_tender:

14. Clementina

Clementina Well-Known Member

А в мене маленька мамська вихвалялка: ми сьогодні вперше їздили на санчатах. Яка мала задоволена, словами не передати, аж не хотіла додому вертатися. Щаслива дитина - щаслива мама.
    То ми так проводили час, поки в хаті світла не було.

15. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Хух- ми вже вдооооооооооооома.
    Майже місяць нас не було. Я так сильно скучила за домівкою, що аж сама з себе в шоці.
    Це старість так пробирається чи що:connie_pull-pigtail?
    Завтра закінчимо прибирання і до кінця тижня в мене піжамний день.
    Хто не в курсі, що то таке- це коли мама зранку до вечора лежить в ліжечку з ноутом чи книжкою(а ліжечко в нас теж від сьогодні оновлене- набагато вище і з новим матрасом Венетто(добре, що ми його купили тоді і так і не змогли продати ммм) і встає лише в ванну кімнату і на кухню:girl_tender:.
    Ех- як же класно жити))).

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ото я закрутилась... Так давно нічим не хвалилась, що аж теми в підписці не мала... дожилась! Виправляю!

Завтра йду на спа-процедури для обличчя в новому салоні краси в Роксолані... Як давно я себе так не балувала... не можу дочекатись завтрашнього ранку!:girl_dance:

17. casablanka

casablanka Щаслива особистість

А до нас щойно на роботу прийшов співробітник який був з кінця серпня в АТО. Така рада його бачити живим та усміхненим. Навіть тих пару хвилин розмови і вже на душі щастя. Радістю просто переповнені емоції і від тих емоцій вже плачу....
    Така рада була його побачити, бо то справді дуже хороша людина і він ГЕРОЙ!

18. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

А ми нарешті купили синочку автокрісло, давно придивлялись, шукали, вичитували. І знайшли те, що хотіли - Concord Ultimax Isofix. Вчора приїхало, синок чемно в ньому сидить. Тішусь

19. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Дівчатка, до мене сьогодні прийшов Миколай :girl_claping: Напевно я була дуже чемною:girl_wink:

20. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

До кого Миколайко, а до мене сьогодні приходив Андрійко! Це тому що в детя сьогодні іменини! Неочікувано зайшов мій тато, а вже як він збирався йти, то ще і брат з племінником зайшли. Нанесли малому подарунків, трошки за столом посиділи, було дуже кльово. Шкода, що чоловік ще на роботі...
    А з понеділка ще має прийти Миколайко!