Вихвалялки (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем smilechyk, 10 Вересень 2014.

1. Zhdana

Zhdana Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (4)

Сьогодні зранечку за вікном на яблунці побачила снігурів!!! Людоньки, останній раз бачила їх ще в далекому дитинстві, років з 30 тому:radist: Зібрала дітисьок і ми разом сиділи біля вікна і дивилися на цю красу - червоненькі та сіренькі пташки на чорних гілочках серед бордових яблучок:girl_tender: А потім їх налякала білка))) І же ж ніби не в лісі живу))) Ось така мила дрібничка створила сьогодні мій гарний настрій)

2. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

посиденьки працюють :girl_tender:

3. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Нарешті))) як я скучила за ДП

4. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Я також чекала) думала це тільки в мене якийсь глюк:girl_blush2:

5. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

А в мене із вчорашнього дня таке відчуття було що щось бракує...))) ДП!

6. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Ураааааа! Я вже скучила за цілий день за ДП!

7. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Отримала у подарунок від дорогої мені людини парфуми, куплені у далекому Лос-Анджелесі.
    Раденька, бо парфумоманячка і це перший Його подаруночок:girl_claping:

8. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

1. Посиденьки запрацювали:)
    2. Зранечку побачила як за вікном падав хоч і маленький, але такий гарненький сніжок:)
    3. Чоловік привітав мене сьогодні з днем народженням ось таким прекрасним букетом:

9. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Тільки що моя манюня зробила пару самостійних кроків до татуся!!)) Ми щасливі:girl_claping:

10. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Отримала подарунок на 7 річницю весілля)):girl_in_love:

Останнє редагування модератором: 24 Листопад 2014
  11. flame

flame невгамовний експериментатор

Забрала сьогодні свій клатч Тепер мій комплект повністю готовий, так як і було задумано. Як бралася до роботи - сумніви гризли мене чи я то втрафлю і чи вистарчить терпіння, але нічого справилася. Ось так в результаті вийшло.:girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 1
  12. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Ми з малою були в стоматолога. І моя дівчинка сіла сама в крісло і дала стоматологу прочистити канал. Я так пишаюсь своєю дорослою дівчинкою.
    З весни будемо пробувати пломбувати зубки. Без наркозу.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Зі всіма своїми життєвими перепетіями навіть не мріяла себе побачити нині в вихвалялках...:) Але не тут то було)), цілком випадково на чекові з магазину я побачила нинішнє число і нааагадала, порахувала і вам пишу. Знач, нині рівно 9 років як в мому паспорті красується пУчатка, що я офіційна дружина одного дуже сімпатішного (ну, на мій смак))) молодого чоловіка.:girl_haha: Одним словом у нас нині річниця одруження, про яку ми як завжди дружньо забули.
    Ну, але я певно з роками мудрішаю, бо сама перша подзвонила, нагадала, толканула рєчь. Шкода що ми сьогодні не разом, але надіюсь буде можливість надолужити.
    Нині такий пасмурний день, а коли одружувались, таке сонечко було і так тепло... Гм.)

14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

УРА! В дитячій ремонт закінчили,все помили, перенесли,тюлі-штори забрала з майстерні, попрала,попрасувала,вчепила. Все, мої діти офіційно переїхали в дитячу.
    Замовлення попідтягувала.
    Хату "вилизала" на 70-80 %, ще трішки залишила на завтра.
    Дівчата,от чесно,пишу і не віриться що ми це зробили.
    Красота!

15. arushka

arushka завжди досягаю мети

Сьогодні прикинула, що вже всі мої знайомі/подруженьки, крім однієї, народили діток:radist: І це справжня вихвалялка, бо багатьом вагітність далась дуже-дуже непросто. Тішусь за кожну
    Ну і я закінчила марудну справу, з тих, які важко нести-шкода кинути, тому накльовується премія і її витрачання))

16. Vероніка

Vероніка Never give up

Дрібничка, але та-а-а-к приємно - коханий прислав на пошту і підписав "Послухай, це про тебе" :girl_blush2:

https://www.youtube.com/watch?v=HTLkmfUl90o

17. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

І я сьогодні нарешті пішла. Признаюсь я боягузка)) думала, що треба хоча б 3 зуби лікувати, а виявилося що майже все добре і треба тільки в одному зубі пломбу поставити)))

18. Leila

Leila Well-Known Member

Здала я вчора екзамен, і тепер маю спокій на 2 роки до наступного підвищення кваліфікації. правда ще в лікарні лежу, але добре що хоч на вихідні відпустили додому.

19. Vероніка

Vероніка Never give up

В нашій сімейці неочікуване поповнення.
    Знайомтесь - британська красунечка Шейла, неймовірно тендітна і грайлива. Малий просто в захваті, повзає за нею по всій квартирі.

• Подобається Подобається x 1
  20. opel

opel Well-Known Member

Вчора на конкурсі зі східних танців " Караван" у Львові моя мала здобула срібло і два золота у трьох номінаціях вікової категорії юніори 1 продовжуючі. Ура!!!!