Вихвалялки (3)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Marcipanka, Feb 15, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

Відповідь: Вихвалялки (3)

юххуу! а ми з пузиком нарешті "розбагатіли". прийшли нам наші грошики допологові:girl_dance:

2. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

:radist::radist::radist: Привезли нам сьогодні наше ліжко!!!!!! Нарешті! Ми будем спати на власному великому ліжку!!! Юхуууу :girl_claping:

3. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Ура, ура!!! А нас нарешті взяли в дитячий садочок, саме в той, що ми хотіли :girl_claping:

4. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відмітили ДН Тео.
    3 рочки.
    Як же час біжить:girl_flirt:...

5. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

А нам сьогодні 4 рочки, :girl_dance: така велика і водночас маленька моя кохана донечка, люблю її до безтями!!!!:girl_in_love:

6. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Буквально пів годинки тому, моя сестричка народила синочка! Безмежно за неї щаслива, сиджу і трохи згадую як я в такий час, і в тому самому пологовому, Даніка народжувала. Я вперше стала тіткою! Ура! Тішусь так :girl_claping:

7. Velana

Velana Member

Шось нині маю дуже писемний день на форумі, користуючись настроєм прийшла хвалитись синочком :girl_in_love: Ми з чоловіком не дуже любимо фотозйомку, ну не наше то і все, а от синочок відривається за нас двох))
    Запросили спершу нас на зйомки реклами для телебачення (нашого місцевого, але все ж), потім ми мали проф.зйомку для каталогу дитячого одягу, і той каталог буде розповсюджений вже по Україні і я думаю не тільки, і ще одну рекламу з участю синочка ціле літо транслювали на великому екрані телевізора який знаходиться на стінах великого супермаркету. Ну шо я можу сказати - я мама зірки :girl_dance: А ще, малому то подобається і то головне :girl_wink:
    Одна зі сторінок каталогу де зазнимкований синочок:
    [​IMG][​IMG]

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Маю вихвалялку- щойно приходили до мене два молоденьких хлопчики і підключили нам домашній інтернет. Та шо там говорити, я тепер в неті не повзаю, а літаю.))):dance: Так вже хочеться в онлайні передивитися всі-всі улюблені передачки, які пропустила по телику і то всі і негайно...)))
    І гроші більше ніж на половину менші в місяць платити будемо і нет кращий. Радію.:yahoo:

9. olangel

olangel Well-Known Member

А в мене мега вихваляха))))
    Похресничку сьогодні 6 міс :) вже такий великий хлопчик.
    А ще в честь цього мене запросили на боулінг в КК... Я три роки вже не грала(як завагітняла і все) жві години так надурілись. Краса!!!! А Марко взагалі у захваті :) Прийшов до дому, встиг тільки поїсти і всьо, у відключці)

10. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

І все то ти перша встигаєш! :)
    Зайшла ото похвалитись, що в честь 6 місяців синочка ми з мужем (вперше) і кумою грали в боулінг :) Я в захваті. Про мужа взагалі мовчу!
    Тааак добре відволіктись, розвіятись і відпочити...

11. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

А ми щойно з футболу! Україна- Сан Маріно 9:0 :yahoo:
    Це було мега-круто! І смішно :girl_crazy:

Слава Україні! :naci:

12. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Зі своєю розповіддю я мала сьогодні вранці йти у Жилєтку, бо таки шкода було би...
    але
    Є НА СВІТІ ПОРЯДНІ ЛЮДИ!!!!!
    вчора я купувала багато всього в аптеці, пакунок мені винесли назовні, а не дали через віконечко, гроші я давала в якійсь такій метушні, і ще про щось там з аптекарем говорили. Розраховувалася 200 грн купюрою. Мені не додали 100 решти, хоча дали тільки дрібні з другої сотні і копійки. Я не відразу звернула на це увагу, хоча якісь сумніви виникли, але було не до того, бо черга і все таке.
    Точно памятаю, які гроші я мала в гаманці, бо не ношу зайву готівку, точно і деталях знаю де і за що платила, але аж вдома побачила, що гроші мені не додали і бракує рівно 100 грн.
    Я собі все промотала в пам'яті і пригадала, що то таки відбулося в аптеці. Щиро кажучи, не дуже сподівалася, що з тим можна щось зробити, але зателефонувала туди, покликала ту касирку і запитала, чи не було в неї вчора надлишку 100 грн, і нагадала, що саме я в неї купувала. Вона мене пригадала відразу і зізналася, що побачила в себе зайві 100 грн., сказала приїхати забрати ), щоб її не мучило за мене сумління. Моєму здивуванню не було меж!

---------- Додано в 01:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:59 ----------

смішно - це без сумніву, коли мені чоловік повідомив рахунок, я навіть хотіла перепитати, чи це він про футбол мені каже ))))

13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

14. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

15. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

І я була, не футбол, а баскетбол якийсь.:girl_crazy:Але це і не дивно, в Сан- Маріно немає професійної команди, грають прості громадяни - пожежники, міліціонери. Мені їх аж жалко стало... За 7 ігор - ні одного забитого голу, 38 пропущених.
    От би з Англією такий рахунок... Сенсація. Ха. Розмріялась:girl_curtsey:

16. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Наші хлопці звісно молодці! але зовсім інші будуть відчуття, коли вони переможуть у професіоналів, а не в аматорів. але ще все в них попереду! будем тримати за них кулаки. хай втруть носа жителям туманного альбіону:girl_curtsey:

17. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Ой, мені також їх було ТАК шкода, але все рівно матч видався веселим, ну і це чи не єдина гра, де наші змогли виграти. :shutup:
    Я думаю, що про це нам залишається хіба мріяти :girl_in_dreams:
    Чесно сказати, я навіть боюсь дивитись той матч, щоб не було часом рахунку навпаки. :girl_crazy: Але будемо надіятись. :girl_wink:

18. lilochok

lilochok Well-Known Member

А ми з чоловіком влаштували собі похід вихідного дня. Спакували все необхідне в рюкзаки і пішли близько 10 км до лісу. Там знайшли гарне містечко. Поставили намет, приготували вечерю, посиділи біля вогнища, полягали спатки. Ніч була теплою. На свіжому повітрі спалось просто чудово. Зранку вставати не поспішали. Неділя все ж таки - вихідний день. Поніжились в спальниках :) Потім був смачний сніданок та урок від коханого чоловіка (вчив мене вузли туристичні в"язати). Трішки втомлені та щасливі повернулись додому. Вихідні однозначно вдались!

19. Seferi

Seferi Well-Known Member

А ми щойно повернулися з Житомира. Який ж наш хлопчик солоденький. Ми сьогодні і побавилися, і годувалися і навіть трохи плакали. Швидше б вже той суд, бо серце розривається від розлуки

20. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Маю супервихвалялку - ми на вихідних переїхали жити у особняк під Львовом. Правда у орендований, проте я тішусь капець як :girl_dance::girl_dance::girl_dance:

Thread Status:
Not open for further replies.