Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Неймовірно...а як вдало підібраний музичний супровід!

2. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Зварила щойно місо-суп. Так довго не знала, з якого боку до того взятися. І ось нарешті приготувала, смачненький, ням-ням:nyam2:

3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Цього літа ми з чоловіком домовилися, що не поїдемо нікуди відпочивати, бо зараз маємо дуже суттєві витрати, але сьогодні я випадково дізналася що на річницю одруження (18 вересня) для мене готується подорож до Греції або в Домінікану...

4. Mammy

Mammy Well-Known Member

А нам, нашій сім"ї сьогодні 3 роки! Як неймовірно летить час, тоді й подумати собі не могла, що через 3 роки у мене буде двоє малят і найкращий чоловік в світі (ну... про чоловіка думала:mocking:)

5. Hermi

Hermi Well-Known Member

Усьо! Купила я нарешті таку омріяну спідничку! Тішусь як слонь. Вирішила продефілювати у Відні в новій спідничці, вуаля - мене пригостили морозивом:)

6. Holly

Holly Moderator

Ура, нарешті можу похвалитись. Щойно подзвонив чоловік, що отримав номера. Тепер в нас є машина)))

7. boshik

boshik New Member

ЮХ-хху завершено МЕГАпродажу!!!!:yahoo: Можна курити бамбук і баламкати ногами))))

8. Njuta

Njuta Member

А моєму синулі вчора виповнилося 18 років ...аж самій не віриться

9. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Не шукай мене, бо я на морі :)
    Сьогодні зранку приїхали в Обзор.
    Відпочинок тільки починається! :girl_dance:

Останнє редагування: 24 Серпень 2013
  10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А ми вперше щось виграли)) брала участь в ВК в конкурсі а патріотичне фото) фото було Злати, а приз два квитки в клуб. так що ми вже з бабою домовились і проведем вечір вдвох)

11. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

А я вчора нарешті пішла перший раз на заняття з пілатесу:girl_curtsey: довго я туди збиралась, але таки наважилась))) мені сподобалось, правда така крепатурка сьогодні...:girl_in_dreams: але я все рівно довольна:girl_dance:

12. silvia

silvia Well-Known Member

приїхав нарешті мій муж з відрядження. Привіз мені падарка. А оскільки був у Якутії ( центр видобування діамантів), то маю теперка діамантову підвіску ( в комплект до сережок) [​IMG][​IMG]
    Але ж файного мужа маю)

13. Farfalla

Farfalla Member

Прекрасний день, прекрасний день, преееекрааааааасний день!!! В мене сьогодні ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!!!!!!!!! Неважлива погода, байдуже весь світ - СЬОГОДНІ МІЙ ЧУДОВИЙ ДЕНЬ!!!! УРА!!!!!!!!!!!! Мені 28! :girl_dance::girl_dance::girl_dance:

14. shparynka

shparynka Well-Known Member

Всьо)) вишила останній хрестик на вишиванці для мого коханого мужчини, натренувалась, і тепер буду приступати до сорочки для Зайчика-синочка)) , якого завтра забираю з табору, і це також вихвалянка, бо дуже скучила за ним. А рівно через тиждень приїжджає мій Заєць)) всі з,їжджаються домів!

15. oksumoron

oksumoron Active Member

в мене сьогодні вагітна вихвалялка, були ми на УЗД, і сказали, що в животику живе хлопчик манюсик :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:! сумнівів немає, бо всі чоловічі органи гарно показував, і ще казала лікарка, що дитинка щось собі жувала :preved:, доки ми на нього дивились!

16. LVitaliti

LVitaliti Member

Ой, як красиво я відсвяткувала своє день народження! Правда трохи довго... потрібно ж було усім приділити час! :) Дуже гарно вчора відпочили у Бухті Вікінгів, я навіть наважилась пройтись по канатній дорозі, море позитивних вражень! :) Так радуюсь, що маю стільки хорожезних друзів, з якими можна розділити все! :)

17. allja

allja Well-Known Member

А моя найдорожча вихвалялка щойно солодко заснув біля циці:girl_tender: Нам сьогодні рочок! Рівно рік назад ,в ці хвилини, на світ народився наш маленький скарбик. Цілий рік пройшов з того часу - ще так мало для синочка, але так багато для мене...Як згадаю ті хвилини ейфорії після народження синочка - сльози на очах...навіть не віриться, що так скоро "пролетів" той рік.) Ніби ще вчора тримала маленький згорточок на руках, а вже сьогодні той згорточок бігає по хаті і мамкає:girl_in_love: Скільки всього ми пережили за цей рік: скільки посмішок і радості, скільки сліз і невдоволення, та попри всі маленькі невдачі ми маємо наше найбільше Щастя - нашого синочка!

18. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

А я недавно перший раз виграла у вікторині)))виграла суші на люкм-фм,так і зробила ше один подарунок свому коханому мужчині!!!)))

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Сьогодні дуже гарний день, бо моя коліжаночка-дружечка народила синочка!!!:girl_tender::girl_tender: Шкодую лиш за тим, що я так далеко і не скоро зможу побачити маленького гарнюню :girl_tender:

20. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

а ми купили сьогодні коло для купання малому. він так гарно плавав в ванній ми з чоловіком не могли натішитись:girl_claping:

Статус теми:
Закрита.