Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Вихвалялки (3)

я довше, бо досі не змінила права, а завтра буде 4-ри роки як змінила прізвище:girl_yes2:
    в мене багато вихвалялок, різних, але саме в цю хвилину похвалюсь гарним настроєм і відчуттям гармонії, так добре мені сама не знаю чому , зараз поїдемо за подаруночком і відвідаємо малесенького хлопчика:girl_tender:

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

3. kati

kati Well-Known Member

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

5. Holly

Holly Moderator

Ми в Шацьку. Погода не підвела, ставимо намети, діти збирають шишки. Озеро тепленьке і чисте. Красота!!!

6. olangel

olangel Well-Known Member

А ми у наступну суботу там будем ;)

7. oksitigra

oksitigra Member

Я нарешті купила всі прибамбаси для весілля. Буду тепер спати спокійніше.

8. Tequila

Tequila Well-Known Member

Щаслива! :girl_dance: Давно забуте солодке відчуття... :girl_smile:

9. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я випрала свою вишиванку:connie_pull-pigtail
    Дуже переживала, щоб вона не полиняла чи сіла. Стільки всього перечитала перед тим, як прати:girl_yes2:

10. Alicia

Alicia Well-Known Member

Фестивалимо на Франко фесті! відвідали батьківську хату Франка, я згадувала історії про дитинство Франка, які нам розповідав Горак на семінарах. Гуляли в заповіднику по Франковим стежкам, смажили стейки, відпочивали біля озера, а тепер чекаємо ту, заради якої приїхали - Ніно Катамадзе. Літо, спека, драйвова музика, тисячі кольорових палаток, я хеппі-хеппі!

11. olangel

olangel Well-Known Member

Ми вчора там витанцьовували і смажились :) Свекруха виступала на Франкофесті, от і ми з нею за компанію поїхали )))))

12. Музик

Музик Мартуська

а я сьогодні стала хресною мамою :) то таке приємне відчуття, таке піднесення! я дуже хвилювалась, щоби все пройшло якнайкраще, а мацьопик мені так гарно допомагав, вів себе просто суперово.

13. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Ми сьогодні з чоловіком поїхали двоє на річку,не було в нас шумної компанії як зазвичай :girl_haha: але відпочили ми суперово:girl_in_love:

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ура!!!!!! наша пральна машина врятована-майстер спрацював миттєво і тепер як новенька..
    п.с. виявляється,що якось засмоклало мої трусєля і воно дало збій-не викручувало і не спускало воду..трохи соромно було,як майстер витягнув мою спідню вже прогнившу білизну,але що зробиш...деталі роботи:connie_pull-pigtail

15. Seferi

Seferi Well-Known Member

Ура!!! Дівчатка, нам дали дозвіл на усиновлення!!! Сижу реву від щастя!!!

16. Gentle

Gentle Well-Known Member

Я - щаслива власниця такого чуда перукарського мистецтва :)
    Тепер буду вчитися кучерявитися :)

17. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а я...а я... закінчила вишивати свою вишиванку!!! :girl_claping::girl_dance: залишилося зшити все докупи.

18. domino

domino Well-Known Member

Я так хочу похвалитися:girl_crazy: Для мене то ТАКА подія! Моя кохана сестричка приїхала до мене в гості в ЛОНДОН! Не можу натішитися! Це так класно проводити час разом!))):girl_in_love::girl_in_dreams::girl_blum:

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

19. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

І я сюди)))) святкували вчора трішки з чоловіком одну з наших подій, вчора минуло вже 6 років з нашого першого побачення:girl_dance: Подарував мені коханий, любимі білі троянди, планшетик, смачненькі цукерочки, і улюблене італійське винце:girl_smile: Люблю свого коханятка( так я його називаю)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Щаслива:girl_in_love:

20. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Виходжу з роботи, і тут бац!!!! Стоїть мій коханий з квітами, я така рада була! Здивував я не очікувала його там побачити! От як хоче , то ж може дивувати.

Статус теми:
Закрита.