Вихвалялки (3)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Marcipanka, Feb 15, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Halina

Halina Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Не хотіла вчора виходити з хати і чоловік відправив мене купити хліб. Ото я пішла і купила собі білизну яка гарно все зтягує-втягує-зменшує На радостях від візуального ефекту не можу відійти від дзеркала.
    Ось така у мене вихвалялка

2. shparynka

shparynka Well-Known Member

А мені синочок трояндочку спрезентував)) питаюсь, з якого приводу- бо в тебе день народження. Так тільки в середу- ну і що, а я просто так. Певно, ніхто мені стільки квітів не даруватиме)) а, і ще маю від нього комплімент- мама, ти така гарна в сонячному світлі! Ехх, ловлю момент, а то виросте і буде дівкам цвітуйочки носити.

3. Farfalla

Farfalla Member

А ми сьогодні купили машинку!!!!! Не іграшкову, а справжню :girl_claping:т Стільки радості, стільки щастя, стільки приємних думок!!! Ех!!!!!! УРААААААА!:girl_cool:

4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Я теж тішусь, отримала гарний, ніжний букет альтромерій, від коханого чоловіка, з самого ранку, мені підняв настрій на всі 100%, поки я ще дрімала, сказав що заскочить на базар за продуктами, а прийшов ще й з квітами, як це приємно, коли несподівано і без поводу!!!

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Коханий подарував величезний букет червоних і білих гладіолусів. А ще на вихідних випробували наш новий миючий пилосос.
    Витратили пів-дня, щоб дві кімнати прибрати, але килимове покриття тепер як новеньке!

6. Farfalla

Farfalla Member

7. Heureuse

Heureuse вірю...

шойно дзвонить домофон- вийдіть, будь-ласка, заберіть доставку!
    вихожу- молоденький хлопчик з япі привіз мені роли, салат мій улюблений, морозиво і коктельчик!!!
    то наш татко зробив нам з пузіком такий приємний і смачний сюрприз :girl_in_love:

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а в мене отака вихвалялка. Відстояв мій чоловік наші права. Вписували нам дітей в закордонні паспорти - і сильно хотіли чиновники взятку. Обнагліли вкінець. А він законним шляхом добився того, щоб і паспорти зробили, і вчасно видали, і ще і вибачились за незручності. Він у мене молодець, хабарництву - ні!

9. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

І в мене сьогодні є вихвалялка :) сьогодні народилась моя племінниця - маленька дівчинка - красуня :girl_in_love:
    Оскільки тема про вихвалялки - хочу похвалити лікарку, що приймала пологи - , яка постійно була біля братової, допомагала і вичікувала до останньої хвилини щоб майбутня мама народила саме, без ліків та інших втручань. Пологи були першими, трохи довгими, але результат - здорові та щасливі мама й донечка, яких завтра мають виписати додому)))
    Я сьогодні на радощах вже скупилась в Антошці, купила Ушастого Няня (чула, що непоганий) і вже завішала півбалкона різними дитячими одьожками, щоб завтра віддати дитинці (я подумала, що мама поки не буде мати коли прати/прасувати, бо ж постійно кормить доцю :girl_dance:)
    Тому тішусь за братову, за дитинку, за брата :) (був присутній на пологах від початку і до кінця) ну і за себе :girl_blush2:

10. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А в нас сьогодні друга річниця шлюбу! Від чоловіка букет троянд і величезна порція суші, а від сина беззуба посмішка і "агу-гу". Як же я їх люблю, моїх Мужчин!
    Я щаслива Дружина і Мама!

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А в мене ще одні парфуми від свекра:girl_tender:

12. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

маю на кухні смачненький тортець, як тільки прокинеться бусь - піду той тортик поїдати в честь власних іменин, нямнямням:girl_cool:

13. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Подарунок чоловіка на Д.Н., яке буде незабаром. Я довго "впиралась", що він мені не потрібний і ось... "здалась"! :girl_crazy:
    П"ятий. 64 ГБ. :girl_blum:

14. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Цього дня 5 років тому ми розпочали писати спільну історію.
    І сьогодні у цей особливий для нас день в книжці під назвою "Життя" ми розпочали новий розділ.
    Тепер цей день для нас став двічі особливим: нам - 5 років, а нашій офіційній сім'ї - 1 день.
    Неймовірно щасливі, що маємо один одного!

15. zetta

zetta Well-Known Member

сьогоднi народилась моя доця. Вже 10 рокiв я мама)

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я втомлена і щаслива після святкування дн... сиджу і чекаю коли машинка допере останню партію брудних лахів з села і йду спатки. Маю цілу купу подарунків і омріяні кульчики-цвяшки з діамантиками від чоловіка:girl_tender:

17. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Від чоловіка просто так. Скромно, але як приємно :girl_in_love:

18. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

І мій синочок :girl_tender:, як він сам каже: " Поки що середній" :girl_crazy:, красунчик він в мене (блондин з голубими очима) і мрійник. Хочу, щоб в нього було щасливе дитинство.

19. olangel

olangel Well-Known Member

Урааааа!!!! Забрала в ДАЇ посвідчення водія :) :) :)

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

І я:girl_claping: Нарешті змінила на нове прізвище, бо вже занато довго їздила на дівочому:girl_flirt:

Thread Status:
Not open for further replies.