Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

А у нас поселилась отака бездзеркалка Panasonic Lumix GF5

2. Bonita

Bonita Member

А ми вже подали документи на візу і в кінці серпня їдемо на МОРЕ!!!!!! Вже не дочекаюся цього моменту - тепле море, сонце, валяння на пляжі, об'їдання фруктами, гулянні по незнайомих містах і ще багато-багато чудових вражень та емоцій! Все починаю викреслювати дні до відпустки:girl_curtsey:

3. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

А я вже забрала паспорти з візами і ми 20 числа їдемо на море!!! :girl_tender:

4. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Я сьогодні прокинулась, помірялась, і в мене мінус 3 см в пузі. В загальному за тиждень мінус 8 см. Ваги не маю дома, тому таким способом пильную хоч якісь зміни.

Юххху! Я така рада! Як слон! Ну... вже не слон, а так... слоник :girl_spruce_up:

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Подарував мені чоловік сертифікат на шоколадне СПА :girl_tender: Ну шо сказати - час для себе то вже приємно, а ще коли тебе скрабують, мажуть шоколадом, потім кремом - ммммммммм..... після того шкіра така гарна, мягенька, пахнюча...

6. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Вчора по дорозі з роботи зайшла в перукарню і зробила нову зачіску, зістригли половниу довжини, мені це неймовірно подобається !! :girl_spruce_up::girl_claping:

7. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

теж до теми )))а я вмію різні косички заплітати, точніше я пробую і мені це вдається )))
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Останнє редагування: 11 Липень 2013
  8. Korzuk

Korzuk Active Member

Щойно взяла білети на море...юху:yahoo:.....9 серпня ми вже будемо плавати і ніжитися на сонечку:girl_tender: відпусточка....ніяк неможу дочекатися і ще наші друзі зголосилися їхати з нами....як то весело буде:girl_crazy::yahoo:

Останнє редагування: 11 Липень 2013
  9. olangel

olangel Well-Known Member

Ну як всі про відпустки, то і я по тішусь. Їдем 2-го не так далеко, у Шацьк :) Забронювали вже хатинку. Чиста водичка, бомбовий ліс, з дитиною саме воно ))))

10. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

І ми вже замовили номера у Шацьку. Їдемо 6 серпня). Вже не можу дочекатися медового тиждня!!!!:radist:

11. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Дівчата, маю вам завдання - розкажіть про все як повернетеся.))) мені кудись попасти світить лише в кінці серпня, море не світить, теж думаю про Шацьк.

12. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Обов`язково)

13. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну і хто як не я сама себе похвалю. Вчора про мене вийшла стаття!

Останнє редагування: 12 Липень 2013
  14. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Похвалюсь, яку мені сьогодні зачіску співробітниця заплела, діти сказали що як справжня принцеса ))):girl_yes2:
    [​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG]

а ще у мене сьогодні останній робочій день був і муж прийшов за мною на роботу з великим букетом моїх улюблених квітів. Я така рада була, ви собі не уявляєте....Ура...відпустка ))) Моїй радості немає меж.
    і ще квіти покажу вам ))))
    [​IMG][​IMG]

15. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

ми дома накінець то закінчили капітальний ремонт нашої кімнати, поміняли від перекриття підлоги, яке як виявилось було гниле, вирівняли стіни до меблів, вирішили нічого старого не залишати, поки що купили диван з ортопедичним матрацом і журнальний столик, тепер націлились на шафу купе від командор, але поки що ціна ще кусає...тож збираємо гроші...А ще радію люстрі на пульті, так зручно...:girl_tender:
    ех...дорого зараз ремонт обходиться....

16. oksumoron

oksumoron Active Member

Ми вчора ввечері повернулись з Прпги! майже тиждень відпустки в цьому гарному місті просто пролетів!:girl_tender:
    стільки находились, деякі місця вдалось побачити лише один раз нажаль! познайомились з просто нереальною кількісю іноземців, і находились так багато, що ноги ще і сьогодні болять!
    погода була просто прекрасна, їжа дуже смачна, і звичайно ж багато пива!

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я хвалитися.:connie_pull-pigtail
    Ми вже маємо візочок для нашого другого мацьопки.
    Дякую за такий мега-подарунок чарівній форумляночці.:girl_wink:
    Вчора якось зненацька приїхали речі і іграшки (дякую коліжаночці))), нині я ще з ранку навіть не запідозрювала, що в вечір приїде візочок (дякую форумляночці)))).
    Так кльово.:radist:

18. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В мене дивна вихвалялка. Не могла заснути через кашель, лежу, думаю і чую дивні звуки через відкрите вікно. Довго думала чи вставати, заставила себе. Підходжу до вікна і бачу як посеред вулиці сидить зайчик:girl_tender: В нас тут дуже близько поле і лісопосадка, то він рухався в тому напрямку. Вухастий такий, ногастий:girl_blum: Я так тішилась, як мала дитина:girl_yes2:

Останнє редагування: 16 Липень 2013
  19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

А моєму Сергійкові нині півтора рочки! От вже як довго мене тішить мій солодкий Їжачок

20. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

І в мене дуже дивна вихвалялка. Емоції переповнюють:) Сиджу от зараз на лавочці, чекаю на лікаря і нуджуся. Побачила голубів і вирішила погодувати їх печеньком. Скільки ж їх позліталося, так класно! Відчула себе маленькою:) Ще в дитинстві ходили з бабою до пам'ятника Шевченкові годувати голубів... Треба частіше згадувати такі моменти. А як ж приємно дбати про тваринок!

Статус теми:
Закрита.