Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Popi

Popi Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

А ми повернулись з Майорки! Як там було файно, тепло, ехххх. І дуже гарна новина, ми в серпні ще й в Дубаї попадемо. В мене самий файний чоловік:girl_claping:

2. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

пищу від радості:radist: сьогодні приїхав мій флакончик Тигра Кензо. 100 мл 2007 року. я так довго його шукала і УУУУРРРАААА:crazy:

3. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Ну от і все... переступила я вчора 20-річний рубіж життя, хтось скаже - доросла, хтось - зовсім юна. Але для себе вирішила, що я щаслива :girl_cool:
    А чого б не радіти, коли перед очима бачиш кохану людину та улюблені квіти :girl_in_love:

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І я похвалитись. Ми нарешті завершили ремонт:girl_tender:.
    То є мега-мега вихвалялка, бо тепер маємо повноцінну омріяну спальню і повноцінну дитячу (а не все в купі як було до вчора:girl_haha:). Як то файно і добре:girl_in_love:.

6. domino

domino Well-Known Member

Не можу не похвалитися( трішки)))))
    Зустріти в Лондоні відомого актора не так вже й важко!
    Мала сьогодні приємну несподіваку -у кав"ярні за сусіднім столиком сидів відомий британський актор Jason Flemyng, відомий ролями у фільмах Гая Річчі «Карты, деньги, два ствола» і «Большой куш». А що найсмішніше, що вчора я дивилася фільм, в якому він грав" Большие надежды" -"Great Expectations"(2012) - до речі, цей фільм дуже рекомендую до перегляду. Він надзвичайний!
    Ось такі приємні моменти бувають в житті!)))

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Останнє редагування: 29 Червень 2013
  7. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

А ми вже вдома!! :radist:
    але мабудь найбільше радості, що я вже з інетом :lol:

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ось з такого подарунку від своїх мущин, кольорового, як і житіє моє, розпочався мій перший день в якості "дами за тридцять":girl_smile::

9. Holly

Holly Moderator

А в Маркіянчика виліз перший зуб, такий момент зі мною втретє гггг, а тішусь неймовірно

10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Була чудова відпустка в Греції!
    Навіть краще ніж я очікувала. Там чудова природа, море, все... Хочу знову туди повернутися. Жили в готельчику де з одного боку було видно хребет Олімпу, а з іншого море - надзвичайне поєднання. На Олімп ми піднімалися, правда богів грецьких не знайшли:)

11. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

12. inka

inka і.Неrb-то до мене)

А я посадила сьогодні віртуальне грошове деревце! Його треба поливати щодня і господарю, та друзям, що допомагають йому в цьому має пощастити фінансово.
    Дуже мені зараз потрібна така стабільність....починаю віриту в усе.

Буду дуже вдячна, якщо перейдете по підпису і полиєте моє деревце:girl_tender:

13. Mammy

Mammy Well-Known Member

А в нас дуже активно рухаэться вiдлучення вiд памперса :girl_tender: i сьогоднi ми вперше гуляли в трусиках i прийшли сухенькi :) тiшуся!

14. jylanda

jylanda занууууда

А я була в Версалi, мiй хитрющий чоловiк так все органiзував, що я до останнього була впевнена, що îдем до друзiв. Погуляли по парку, друг чоловiка, який е там "шефом по фонтанах" провiв нам ексклюзивну екскурсiю по закритих пiдземеллях:connie_pull-pigtail. Вечеряли ми в дворику замку - шампанське, класична музика. Iдеальне святкування рiчницi весiля. Вечiр закiнчився феерверками в парку Люблю я свого чоловiка:girl_tender:

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А в мене народився племінник і я буду його хресною мамою !!:girl_dance::girl_claping::radist::radist::dance::clapping::yahoo::dance2::preved:

16. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

а я вчора повернулась з закупів з новеньким пилососом:girl_cool:

17. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

А ми з чоловіком учора ходили на боулінг, я така довольна як слон, бо чоловік знаючи що я дуже хотіла туди, забронював попередньо 2 години, щоправда прийшлось всі мої манікюри спиляти, а ще думала, що після боулінгу знепривички рука буде боліти - дууууже, але як не дивно - не болить.:girl_curtsey:

18. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

А я була на весіллі своєї найкращої подруги! :girl_in_love: Дуже за неї рада :girl_tender:

19. olangel

olangel Well-Known Member

20. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

мій учора був вперше, каже сподобалось, плануємо наступних вихідних знову туди піти, так що вчора пограли на славу, тому вирішили повторити.

Статус теми:
Закрита.