Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Відповідь: Вихвалялки (3)

Що може бути краще, ніж шикарний букет троянд, подарований чоловіком?
    Не знаєте? А я знаю! Приніс мені щойно муж гарненький букетик польових квітів. Їхав додому, зупинився біля якогось поля і нарвав мені квітів! То реально приємніше, ніж букет троянд :girl_in_love:
    Люблю його, хоч він і зволоч в мене ))

2. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Мняммммм... Ех, піду тлумити українське "Зоряне сяйво"...
    О, і в мене вихвалялка суперська - моя коліжанка народила синочка, були нюанси, але все обійшлось! Ура! На одного парубка у Львові більше!

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Вся така сижу ділова, диплом роблю, а муж на кухні котлетки смажить, між тим речі після прання розвішує, приносить мені їсти/пити і дає цьомка. Моя вихвалялка:girl_tender:

4. Seppy

Seppy Active Member

Отакий сьогодні отримала подарунок від чоловіка :girl_tender:

5. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

І мені мій коханий вчора купив таку)

6. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Ех, здала я перший держіспит, файно здала, на п'ятірочку :girl_yes2:
    Попереду ще другий, так що йду готуватись :girl_in_dreams:

7. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Коханий чоловік зробив несподіваний подарунок. Просто так. :girl_in_love:

8. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А наш Марко третій день на англомовному таборі і все там їсть!!! Вчора ше й добавку картоплі просив, я в житті не бачила щоб він картоплю їв, та ще й сам..

9. Hermi

Hermi Well-Known Member

Давненько мене тут не було!
    А про мене таку вумну цілу статтю в тижневику напишуть! Сьогодні отримала листа від редакції. Сиджу тішусь як слонь після кування!
    А ще мені сьогодні квіточку подарували, гуляла по парку і до мене підійшов незнайомий чоловік і подарував - не повірете - пару маків. Правда я німецької не знаю, і не зрозуміла що він казав, але всеодно приємно!

---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

ну і ще вихвалялка, правда вона мене не дуже то стосується, але приємно, мого керівника нагородженно Кавалерським Хрестом Ордена «За заслуги Республіки Польща» ! Я так тішусь за нього! Ця людина дійсно заслужила!

10. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Як вже всі хваляться шоколадками, то і я похвалюсь))) Приніс мені сусід шоколадку:girl_cool: Ну дав він її мужу зі словами, що то для мене Зараз ще прийде до мене мама, то втопчем з кавою ту шоколадку. І купила нині м"яско на шашличок, вже порізала, зараз ще замариную, і якщо не буде дощу, то сьогодні буде шашличок:nyam2::nyam2::nyam2:

11. Bulbashka

Bulbashka Active Member

І я хвалитись! Сьогодні нарешті завершила свою останню сесію, і тепер не прийдеться мені тинятися по маршрутках з моїм вже великим пузятком!:girl_dance:

12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

і я ))), муж привіз з Чорногорії для Сашки здоровенну 400-г шоколадку, а я як добра мама, допомагаю її їсти.
    З сьогоднішніх вихвалялок - купили собі з мамою кожна по капелюху. Все, я до літа готова! А ще я купила навігатор, тепер сиджу й читаю "мат. часть" - як його кріпити і як він взагалі функціонує.

13. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Буде жити в мене така красунька:

14. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я купила собі вазонка на балкон.
    Муж досі в легкому шоці). Хотіла купити зразу на всі підвіконники та коханий зупинив на одному)). Щоб сильно не перетрудилася на перший раз.
    Я і вазонки- цікаво ЯК це буде:girl_crazy:

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А мій чоловік щойно приїхав з роботи і привіз мені букет троянд... Просто так:girl_blush2::girl_in_love::girl_dance:

16. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

і мені, і мені мій коханий чоловік :girl_in_love: привіз отакий букетик

17. tania

tania Well-Known Member

Вирішила і я собі повихвалятися)))
    Вишила бісером для похресниці отакенний костюм
    [​IMG] [​IMG]

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

З шоколадок перейшли на букети :girl_wink: У мене ось такий від коханого:girl_tender::

19. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

І я собі вчора купила вазонка, такий файненький. Муж каже, що я помішалася на вазонках))) Казав, що ще трошки, і в хаті будуть джунглі:girl_haha:

20. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

хочу похвалитись умінням свого чоловіка дивувати мене )))
    на сніданок чоловік порадував мене налисниками з сирно-полуничною начинкою (став раненько зробив і подав мені вранці з кавою
    і полуницями
    а ще зробив ось які канапе

Люблю його дуже дуже:kiss:

Статус теми:
Закрита.