Вихвалялки (3)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Marcipanka, Feb 15, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Мабуть таки сюди. Ось таких малих маємо на балконі нової квартири. Цих вихідних їм був тиждень. Це пташенята голубів. Побачили гніздо на балконі, вже як голубка висиджувала 2 яйця. Голубка з голубом по черзі їх висиджували, тепер малих гріють. Така файна сімейка :girl_tender: Завжди було цікаво, які вони малі :)
    На фото їм 2 дні:
    І тиждень:

2. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Запасайтеся віниками, швабрами, шуфельками для збору відходів, водою і терпінням :)
    В мене на лоджії теж аналогічна сімейка проживає, правда, наші голубки вже починають самі літати :) І, до речі,якщо не засклите балкон - вони до Вас повернуться потім :)

3. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

5. Мар'яся

Мар'яся Moderator Staff Member

і потіштеся, що я не ваша сусідка :girl_haha:

6. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Завдяки бабусі і дідусеві у нашого мацьопика обновочки:
    [​IMG][​IMG][​IMG]

7. Tikaba

Tikaba New Member

Вчора кума зробила Ігорчику царський подарунок : 100 казок, три томи видавництва АБАБАГАЛАМАГА. Я в захваті! Давно хотіла придбати, але все відкладала, бо ще маленький. А тут така МЕГАПРИЄМНА несподіванка. Вже читаємо:)

8. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Але маю ще й декілька вихвалялок - мій чоловік закінчує викладати плитку на терасі - скоро будем мати де гарно посидіти :girl_claping:

Дістала від чоловіка в подарунок - просто так:

І таку коробочку безкоштовно:

9. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А я така довольна, як слоник! Отримала від коханого підвісочку з діамантом:)
    Напевно вперше в житті я отримала таке неймовірне задоволення від ювелірної прикраси! То є щось!
    Налюбуватись не можу:girl_in_love:
    Називається підвіска "Diamond inside me".
    Подарована була зі словами: "Щоб ти не сумувала за пузиком, коли народиться синок " Страшенно кохаю свого чоловіка!!!!

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

ось яку красу мені сьогодні приніс чоловік, тільки подивляю його винахідливість і вміння дивувати.

11. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Хоч і з запізненням, проте похвалюсь. 1 червня сходили сімейкою до церкви: я до “вводу”, сповіді й причастя, Андрюшку “воцерковили” - отець Миколай заніс його до вівтаря, а ще малеча отримала своє перше причастя, тато теж був з нами “за компанію”. Коли почали причащати, одна дівуля з малою на руках, як не кинулась повз мене, щоб бути першою до причастя, то ледь мене не знесла. І куди так спішити?

12. Олька

Олька Well-Known Member

В нас сьогодні 10 річниця з дня одруження, завтра шлюб)

13. Mammy

Mammy Well-Known Member

İ я маю кiлька вихвалялок. :girl_tender: Моэму синочку вже 2 рочки, а нiби недавно народився... Вихвалялка друга :girl_blum: у Ларусi в'эться волоссячко :girl_tender: окремi волосинки повiдростали довшими нiж iншi, почали крутитись. Так гарно! Ну, i третя - я вчора забрала свiй купальник, який брала на ДП, можна готуватись в Шацьк. Тепер чекаю липня :)

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Спершу жилетка, потім проза, а зараз вихвалялки! Мій чоловік читає думки - (ну або посиденьки) нила я що все погано, а сьогодні зранку зібрав нас наш тато та й повіз в ...Люблін, як же я хотіла кудись виїхати! Кордон перетнули за...годину! Це ще одна вихвалялка! Сьогодні тусувались по галереях, а завтра культурна програма- Люблінський замок і шукаю в неті що б ще цікавого побачити. І не забути сказати чоловічку, що я його лю, ну знає як мене розрядити, бо дуже щось депресняковий тиждень був:girl_in_dreams:
    Усім гарних вихідних!

15. Holly

Holly Moderator

І в мене вихвалялки - гарно нині відсвяткували День народження Яринки. І друга вихвалялка - включили гарячу воду. Зараз буде годинний релакс)))

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

17. карапуз

карапуз Well-Known Member

О, а мій чоловік, зібрав нас і повіз в ... Перемишль :girl_wink:. Минула наша поїздка до Польщі була культурно-пізнавальною, а цього разу пізнавально-закупівельною :girl_haha:. Найбільше перепало мені. А ще, купила собі класнючі бойфренди, і розміру меншого ніж завжди, на одну захцянку стало менше :connie_pull-pigtail.
    А, який ми сирник смачнезний купили :nyam2:, всі сплять, а я його доїдаю, бо зранку вже може і не бути. І не буде :girl_blush2:.

А ми за три:girl_in_dreams: .

Завтра, чи то вже сьогодні, Перше Причастя у племінниці. Біжу спати, бо щось останнім часом недосипаю.
    Гарної та врочистої усім неділі :girl_bye: !

18. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а наша малеча вже має перше придане! сестра віддала зі своєї доці найменші речі - повзунята, бодіки, шапочки і т.д. яке ж воно все манюсіньке:girl_tender:. ще маємо вдома запакований цілий ящик дитячих речей моєї сестрички молодшої. ото вже я мрію, коли піду то добро перебирати-розглядати. думаю на перших порах нам майже нічого нового і не треба докупляти з одягу.
    як то файно отримувати подаруночки! :connie_pull-pigtail

19. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А моя донечка зайняла І-ше місце В клубних змаганнях з сучасного танцю АРТ-СТУДІЇ "СПЛЕСК"
    і друга вихвалялочка, в нас вже є квиточки на море, так спонтанно все вирішили, сподіваюсь відпочинок вдасться, і погода нас не підведе

20. shparynka

shparynka Well-Known Member

А я - дипломований спеціаліст з економіки підприємства!!! Мала сьодня захист диплому, маю 5- 90 балів!!! Яка ж я молодець! Пішли з дівками на урочистий обід в ПХ , з тої радості взяла аж 2 порції торту)) і ще на розпродажу в Ресервед надибала собі кофтинку за 99 грн. коротше, класний день!

Thread Status:
Not open for further replies.