Вихвалялки (3)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Marcipanka, Feb 15, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fillette

fillette Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

І я тепер маю пухнасту, синьооку красуню. Завдяки одній чарівній форумляночці, з нами тепер житиме кошенятко - маленький комочок щастя.

2. Олька

Олька Well-Known Member

Вчора мій чоловік з татом забрали з салону свою новеньку "Шкоду-Рапід". Такий він гарнюній, тепер в моєї "Фабії" з"явився "кавалер"))))

3. arina

arina Active Member

і в нас нарешті є вихвалялка)) Вчора ми були на довгоочікуваному концерті Дзідзя. Наш малий - величеееезний його фанат, і того концерту він чекав ще з Нового року, відколи побачив його рекламу біля Арсену)) Кожний день питався коли вже на Дзідзя підемо. Ну і мегавихвалялка, на ту ж тему: Дзідзьо взяв Матвійка на руки, скільки то було радості в тих дитячих очках -то треба було бачити, тепер хто до нас не подзвонить-всім розказує, що "Дзідзьо тримав мене на руцях і Дзідзьо мене любить"))) (ми ще маємо його фото з автографом) але нічого, для дитини - це незабутній день:girl_yes2:

4. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А ми вчора хрестили наше малятко! Тепер він офіційно під покровительством Ангела-охоронця і Бога. Але він так кричав в церкві, що я його і на вулиці добре чула. А гості казали, що за його криком і батюшки чути не було :).

Last edited: May 19, 2013
  5. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

І я вчора була на концерті Дзідзя! Концерт супер! Відірвалася на повну.):girl_smile:

6. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

В мене сьогодні 2 річниця заміжжя! 2 роки кохання і гармонії:kiss::girl_in_love::girl_in_love:, які подарували нам нашу донечку.:girl_claping:

7. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

була на першому святі Матері в ясельній групі в садочку, розчулилась до сліз. Всі такі файнющі!!!
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

8. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

9. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

це вони серйозні, (фото зроблене коли діти грали свою роль, а сценка була про те що вони загубили свою маму...) діти дуже відповідально відносяться до свята, я аж здивувалась, ясельна група, а усі вийшли розказали віршик, затанцювали, заспівали, зіграли сценку, навіть не всім дорослим так вдається...

а це фото зроблене вже не в ролі )))
    [​IMG][​IMG]

10. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Вже три мої подружки народили, ще дві "в дорозі" :girl_wink:. І скоро я стану хресною мамою (щось переживаю) :girl_blush2:

11. olangel

olangel Well-Known Member

А в мене чудернацька вихваляха)))
    Купила 2кг полуниці і з Марком за раз майже кг згамали :) :) :) няяямка

12. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а я така щаслива - завершила вишивати перший рукав своєї вишиванки. тааааак довго його колупала. вже аж втомилася(може тому, що там тільки 2 кольори і воно набридає трохи). але перший рубіж подолано!!! і результатом дуже задоволена!:girl_yes2:

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я завтра йду в заааааал! Нарешті! :radist: :dance: :radist:

14. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

А я сьогодні себе порадувала спідничкою довгою :xaxa: вона така гарна шо я аж балдєю:girl_spruce_up:

15. Lamara

Lamara Well-Known Member

В мене мега - вихвалялка!!)))
    Деякий час назад діти залили мій ноут водою. Як наслідок - клавіатура не працювала (точніше працювала, але друкувати правильно не могла), плюс мала захопилась видиранням кнопок))). Ноуту вже 3,5 роки, батарея вже давно здохла. Ще й шнур до мережі також практично поламаний, постійно крутила ним щоб контакт був.
    І ось повзаючи по просторам китайського таобао знайшла все мені потрібне!!! Батарея тримає 3 години, як рідненька!!! а клавіатура! моя муся-пуся! не відрізняється від рідної (кольори і букви такі самі як і на рідній). Нарешті я вже повноцінно з вами, мої ДП! (а то замахалась друкувати на планшеті, а фотки через ноут тільки)))). А саме найголовніше - це ціна, все разом мені обійшлось в $50. Юхууууууууу

16. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Нарешті вчора я стала власницею великої 3-кімнатної квартири і паркомісця! Все! Гроші пораховано, віддано. Нотаріально все перевірено і підтверджено. Все було досить спокійно, але ду-у-уже довго, як почалося з 9.30 ранку, так по 16.00 ледь закінчено. Шо то є правильна планомірна підготовка і нормальні адекватні продавці.
    Я ще навіть встигла заїхати на свято у садок до меншої.
    Привіт, РЕМОНТ!!!

Last edited: May 22, 2013
  17. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Тішуся вже 2 день. Вчора замовила пошиття весільної сукні.:girl_dance::girl_dance::girl_dance: День "ікс" уже скоро.

18. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

нині останній день чергового курсу Сашкового лікування. ми зробили ще один маленький крок назустріч здоровим оченятам)))
    Завтра нарешті садочок і робота, моя дорогенька робота)))

а ще муж потішив мене ноутом, так що я тепер посиденькаю не тільки з роботи))

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

похвалюсь своїм чоловіком :) він скинув 3 зайвих кг і став такий гарний! і був гарний, а вчора вийшов з ванни зранку вмитий-поголений - ну реклама Gillette та і все. молодець у мене він.

20. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Затра, а точніше сьогодні вночі виїжджаємо в Нью-Йорк)) :girl_claping: і жодна паскудна погода, яка там в прогнозах, не зіпсує нам файного настрою:girl_blum:

Thread Status:
Not open for further replies.