Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

А моя кума народила синочка! 3300!
    Мама мія, тож і мені вже скоро.....

2. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Дрібниця но приємна, привіз мені кур"єр від компанії Київ Стар скретч- картку на 40 грн.))) на фейсбуку до дня Валентина розігрували, моє прізвище було в переможцях, правда забули про мене, вчора я їм написала і вже сьогодні маю то поповнення :connie_pull-pigtail

3. aknytsU

aknytsU волошкова...)

І у нас в родині моя сестра народила хлопчика!! :girl_claping:
    При чому зробила собі подарунок - народила на свій день народження! Я така щаслива за неї! :girl_tender:

4. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Після марафону у Львові по лікарях в мене мега вихвалялка - Я ЗДОРОВА.
    Нє, ну окуляри виписали, але мені вони шалено подобаються і око обстежили, то все файно. В ЛОРа теж все гуд, просто звичайна закладеність через переліт скоріш за все. Всі решта серйозні проблеми, з якими мучилась два роки - ЧИСТО!!!

Так що вчора в мене була святкова ванна (вперше за два роки) з новою шторкою до ванни, свічечками

5. Azza

Azza Member

І я до вас. Сьогодні вперше відчула, точніше побачила рухи мацьопства в пузіку. Спочатку навіть не повірила, але потім мацьопство ще раз привіталося. Як класно і приємно повторно відчути ці моменти.

6. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну а тепер про це заговорили новини.Тож моя мега вихвалялка: моє імя зявилось на сайті Львівської політехніки! Тішусь як дурна! Ніколи не думала що так багато людей переглядають цей сайт. Отримала купу вітань від своїх викладачів, я навіть не тішилась так від результату конкурсу, як від тих всі вітань тішусь!

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І моя! Точніше мій подарунок

8. analastanka

analastanka тень на стене

Напишу і я свою вихвалялку - забрала сьогодні, нарешті, свою посилку з Таобао))) Оскільки Полуничка поки що свою темку закрила, вихвалятись буду тут!

Сказати, що я задоволена речами - це нічого не сказати, я МЕГАзадоволена!

Замовляла наступне (даю малюнки з посиланням на магазин - раптом хтось схоче замовити):

1) набір з трьох коробок для білизни:

2) ще коробочки для білизни:

3) ... і ще коробочки для білизни:

Дуже якісно зроблені - не з "паперового" матеріалу, а з такої тканини, з якої рюкзаки шиють; виглядають так само, як і на фото. Але має одразу попередити - ДУЖЕ важкі.

Нарешті в мене тепер буде ідеальний порядок у шафі!)))

4) І не тільки у шафі - тепер в мене і у сумках буде порядок: нарешті я знайшла і купила "оргенайзер для сумки" (і не тільки собі, але й подружкам)

5) і ще один оргенайзер - для подорожей (і теж не тільки собі), тільки оранжевого кольору:

Оргенайзери теж досить якісно зроблені, сподіваюсь, що прослужать довго)

6) набрала собі капців (за таку ціну можна було взяти ще більше!)

7) і меламінових губок майже на все життя - цілу коробку!)))

От тільки все одно у цій величезній діжці з медом була таки одна ложка дьогтю (ну не може в мене все пройти добре, обов'язково мусить щось зіпсівати настрій) - Полуничка забула мені віддати 2 з 3х замовлених косметичок для подорожей, а я на місці як забирала не перевірила замовлення - побачила це вже вдома. Треба тепер ще раз на Сихів їхати, забирати :girl_cray: Ну, але буде тепер мені наука(

9. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А я сьогодні стала такою, як на аві, тільки без бантіка і у мене каре

10. Virna

Virna Well-Known Member

а в мене мінівихвалялка, але всеодно похвалюся. чоловік мені сьогодні подарував ще одну орху, тепер жовту. я довольна, як слон. кожних п"ять хвилин бігаю в спальню, щоб на підвіконник подивитися:connie_pull-pigtail

11. arkka

arkka Well-Known Member

а в мої доці сьогодні цікавий ювілейчик 1 рік 11 місяців і 11 днів :girl_wink: ой ще трошки і два рочки...

12. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Стала власницею отакої чарівності

Зовсім спонтанно і неплановано. Ішли за зовсім іншою річчю в іншого роду магазини. І потім вирішили зайти в перший же ювелірний проконсультуватись на рахунок дорогоцінного каміння. І в результаті я побалувала себе такою красою. Це моя перша така дорогезна спонтанна покупка. Ну я даю :girl_in_dreams:

13. kati

kati Well-Known Member

в мене також є маленька файненька ювелірна вихвалялочка-презентик від чоловіка-підвісочка з білого золота з перлинкою.Дуже ніжна і красива.
    пс.Минулого року отримала в подарунок набір сережки і колечко в білому золоті з перлинками і дуже мені хотілось мати підвісочку( підвіски то моя найбільша слабкість)

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я в неділю маю запрошення на Lviv Fashion Week!

15. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Сьогодні я перефарбувалсь із світлорусявої в чорнявку і підстриглась. Щаслива неймовірно! Найбільша вихвалялка, що Коханий назвав мене красунею.

16. lesja.f

lesja.f Well-Known Member

Я стала МАМОЮ найкращого у світі синочка!!!

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

18. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

стала сьогодні власницею такого фотоапарата,але фіолетового кольору...довольна як слонь:radist::radist::radist:[​IMG]

19. Holly

Holly Moderator

А мені вчора чоловік купив карту до фотоапарат аж на 32ГБ, бо нашої на 2 ГБ мені було мало:girl_crazy:

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Мій диплом визнано як рівноцінний другого стуня в Польщі, титулу магістр штуки. Довольнаааа. А головне, що мене лякали 4000 злотих, а заплатила я 200. І не знаю, чи то директор школи повлпивав, чи то так і коштує, але то є дуже добре :)

Статус теми:
Закрита.