Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Відповідь: Вихвалялки (3)

А мій чоловік в суботу буде дома - вже купив квиток! його дуже чекаю!!!

2. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Придбали ми сьогодні фотоапарат ну і розовий чехолчик:girl_dance:,так мені потрібен був фотоапарат для роботи і ось він Є :yahoo:

3. Heureuse

Heureuse вірю...

купив мені чоловік шубку! при чому з власної ініціативи, і то тоді, коли я вже втратила надію отримати її цього року. типу подарунок два в одному- на валентина і восьме березня (два свята, які мене нервують :xaxa:)
    шубка гарнюня, і я в ній зразу стаю така мадам і взагалі то перша прілічна шуба в моєму житті :girl_in_love:
    я звичайно поржала спочатку типу нашо мені шуба навесні, але тепер, дивлячись на ту нашу "весну", тішусь який в мене золотий чоловік :)

4. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Маю декілька вихвалялок:
    Спочатку собою- завжди заповнювали декларацію річних доходів в податкового порадника, це коштувало порядних грошей, ще й дуже довго приходилося чекати, коли податкова поверне частку доходів, цього року наважилася і зробила сама - і все вийшло.:girl_yes2:

Друга - маю такі парфуми в подарунок- 100 мл. - вистачить надовго.

І тепер буду пити домашнє лате:

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

6. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

7. oksumoron

oksumoron Active Member

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

9. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

В малого був вчора ДН баба з дідом подарували йому монітор (ми наперед домовились), а всім нам чоловік привіз системний (якраз встигли бо складали на замовлення)!!! Радію! Надіюсьзавтра Посиденьки будуть вже не через смартфон.

10. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А в мене ось така вихвалялка
    Чоловік мені сам випиляв і вижиг ось таке серденько з пташкою! Мені дуже сподобалось)

11. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

А наш тато зробив такий подарунок для своєї донечки: горщик iPotty:

Мені звичайно він сподобався, але мені руки свербіли його продати. То ж поки я на кухні готувала вечерю, вони швиденько його "підмочили" :girl_haha:

12. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

В моєї донечки сьогодні маленький ювілейчик - 6 місяців!!! :girl_claping: Як скоро час летить, ніби вчора пренесли з п.б. маленький згорточок, а вже нині та малеча: регоче, перевертається, повзає, тулиться до мами. Як прекрасно відчувати, що ти є мама!!!:d25:

13. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Урааааа! тепер в мене інтернет не тільки з смартфона. Підключили компутерррр! ото щастя:girl_in_dreams:

14. Vероніка

Vероніка Never give up

15. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

16. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А я сьогодні підстриглася:girl_smile: Аж настрій покращився, що щось трохи змінила:)

17. Liona

Liona Well-Known Member

Наскладалося в мене багацько мамських вихвалялок )
    Валерія дебютувала на конкурсі зі своїм вокально-хореографічним колективом, тож тепер також причетна до заслуженого Гран прі та Першого місця на конкурах :girl_tender:
    Також встигла вдало дебютувати у сольному вокалі, має тепер власну пісню та номер ) Ну і перший диплом із фестивалю ):girl_smile:
    Внаслідок перших двох вихвалялок є і третя ) Доня тепер дуже активно займається, готується до першого у свому житті міжнародного фестивалю в Болгарії, аби виступити і з колективом, і сольно ) Ну і ми з чоловіком "примазались" - поїдемо її супроводжувати, тож гарантовано матимемо цікавий двотижневий відпочинок на морі :connie_pull-pigtail

Ще в мене дуууже відросло волосся ) Тепер воно аж до лопаток, такого не було ще з шкільних часів ))))

А! І на сьогодні остання вихвалялка - маю тепер рідера ПокетБук, тож я тепер багато читаю (нарешті!!!) і модна ) отак )

18. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Моя мобільна обновочка (подарунок від коханого чоловіка)

19. Talya

Talya Well-Known Member

і я сюди вихвалятися!
    привезла мені мамуся купу презентів з Ізраїлю
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    тепер я вся така пахнюча і доглянута :girl_flirt:

20. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Маю приємність, яка сталася на днях. Отримала два примірники всеукраїнського видання «Газети для жінок». І не просто так, а замовним листом та прямо в руки, де в №5 і №9 опубліковані два мої твори. Потрібно зауважити той факт, що, можливо, я ніколи б і не надрукувалася там, але коли я виставляла свої твори на сторінці «ВКонтакті», то ними зацікавилася людина, яка є членом редколегії даної газети. І саме вона запропонувала мої твори надрукувати, бо їй сподобалася моя скромна творчість. І коли твори надрукувалися і вийшли у світ, то ця особа люб’язно надіслала мені два примірники газети. За що я щиро вдячна цій людині. Тішуся собі з цього всього :girl_dance::connie_pull-pigtail

[​IMG][​IMG]

Статус теми:
Закрита.