Вихвалялки (3)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Marcipanka, Feb 15, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

не на Мерседесі часом?..

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

десь сьогодні не дуже, і вирішила я сьогодні потішити себе покупками
    от прикупила собі зубну щітку, давно мріяла про електричну, але щось вагалась.Після відвідин стоматолога і рекомендацій мені саме електричних щіток відважилась! Почистила і відчула істотну різницю!
    А ще купила собі квіточку

3. Virna

Virna Well-Known Member

а я в шоці від свого чоловіка. пішов зранку на роботу, а потім прийшов і приніс мені торт. замовляв спеціально для мене. в формі серця, на ньому викладені червоні трояндочки і білий бант, на якому написано "Коханій Тетяні". Мені так було приємно:girl_yes2: я ще сонна, бігала з тим тортом по хаті, хотіла зазнимкувати:connie_pull-pigtail Так любцяю свого чоловіка:kiss:!

---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:13 ----------

4. magic

magic Well-Known Member

і я похвалюся подарунками від коханого чоловіка!! по-перше, це величезний букет білосніжних троянд (моїх улюблених)
    і :girl_dance::girl_dance:

5. analastanka

analastanka тень на стене

А в мене вихвалялка оригінальна: я сьогодні сам-один був на форумі присутній!!!))))

Ось доказ:

:girl_crazy:

6. lawyer

lawyer Member

А в мене мегавихвалялка: мій племінник Макс виводив футболіста Велозу на матчі Динамо-Бордо вчора в Києві!!!:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

7. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

вчора мала паскудний настрій - передчувала що нічого не отримаю на Валентинів день бо музь "не сприймає такого свята". Гуляла з малючком, заглядала на закохані парочки з букетами й пакунками і дусила мене зелена ропуха )) але сталося чудо! Видно коханому сподобалась моя валентинка і цукерочки з Майстерні Шоколаду і він на останні гроші купив і подарував мені гарнюній веселий букет гвоздик неймовірних кольорів. На валентинку грошей не вистачило, то він мені усно освідчився :) тішуся як слонь! :girl_tender: ех, як мало треба жінці для щастя ))

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а в мене 6 нових намистинок pandora :girl_tender: :radist: чоловік подарував, кожна має своє значення крім мабуть тої, що просто з камінчиком:) (але трапився казус, дівчата, що пакували мабуть не так стрічки завязали, червона мала бути на подарунку до Валентина, а кремова на іменини і тому валентинку я отримала на день ангела, а ангелочка на валентина, ну але перестановка доданків суми не міняє, як я вже писала я хеппі-хеппі:girl_tender:)

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

А ми були на УЗД. Дурне провела безсонну ніч, так хвилювалась, але зараз мене просто розриває від радощів.:yahoo: Бачили ми нині нашу лялю. Таке сонечко...:girl_claping:
    Головне що в нас все супер, розвиваємось день в день, ніяких загроз, як в першу вагітність, ніких зауважень з приводу розвитку вагітності. Ура...
    Буде у нас ще один хлопчик, я нині сама щасливіша жінка в світі.:girl_claping:

10. zetta

zetta Well-Known Member

маю вихвалялку.
    сьогодні відбулись змагання -Міжнародні змагання зі спортивних бальних танців «Львів-Лідер-2013»
    Цього року у рамках змагань відбудеться Кубок України серед ювеналів 2 з програми латиноамериканських танців (згідно з календарем Міністерства освіти, науки, молоді і спорту), а також рейтингові змагання Всесвітньої Федерації серед молодіжних пар. до участі у змаганнях зголосилось близько півтисячі танцювальних пар як з України, так і з-за кордону — Італії, Франції, Литви, Польщі, Молдови, Білорусії.
    ну і мої похресники , які танцюють не в парі між собою а кожен має іншого партнера.. так от, зайняли 1і місця) отакі талановиті братик з сестричкою)

11. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Запізніла вихвалялка. Подарував мені чоловік на День Валентина тортик власного приготування, коржі спік і перемастив Нутеллою і фруктами :girl_in_love:. Так приємно, різного сподівалася, але такого кулінарного шедевру, ніколи.

12. lawyer

lawyer Member

І я прийшла хвалитися:girl_claping:
    Я тепер маю власні лижі, чоботи, шолом та окуляри:girl_dance:
    Ще докуплю палки і маю вже все лижне спорядження та необхідний одяг+аксесуари:)

13. tann

tann New Member

а в мого синочка виріс сьогодні перший зубчик....:connie::connie::connie::clapping:

14. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Навіть не знаю, чи то вихвалялка, але: я отримала просто неземне задоволення після практичного заняття з англійської. :girl_smile:
    Така щаслива була, що розповідала і не задумувалась над тим, як перекласти те чи інше слово!
    Та й давно вже не розмовляла іноземною мовою

15. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

а в мене теж є вихвалялочки: прикупила собі два набори білизни, сходила в перукарню і трошки підстриглась.
    Але найголовніше: Моїй солодкій красуні вже 3 рочки!!!вже така велика!!!:girl_in_love:

16. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Ми вже маємо весільне відео :girl_dance: дивимося-передивляємося, любуємся))) ще фото з відео, яскраві моменти, поробила... єх, маю забавку)))

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Ура-а-а, я така задоволена, коханий неочікувано вирішив зробити мені сюрприз, тож тепер маю таку дзеркалку - буду намагатись вийти з аматорського на бiльш професійний рівень. :girl_yes:

Last edited: Feb 19, 2013
  18. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Staff Member

А я..а я...а я сьогодні захистила свій другий диплом!!!!:girl_dance: В придачу до філолога й перекладача я тепер ще й фінансист - блондинка з двома вищими освітами:girl_crazy: Якесь дивне відчуття - йшла до того довго й болісно..Тепер є відчуття порожнечі, яке треба чимось заповнити.. Мабуть, піду третю освіту здобувати:girl_crazy: Або ще щось собі придумаю (інакше збожеволію від дурних думок). Тепер маю повний набір - дипломи бакалавра, спеціаліста і магістра:girl_dance:

19. Filina

Filina New Member

А мені чоловік на день народження подарував шикарний букет з 25 троянд і чарівне колечко!!!!!!! Ай частіше б так)))

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Похвалюсь подарунком чоловіку від мене на 30-ти ліття ;)
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

Thread Status:
Not open for further replies.