Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Вже мені надоїла та зима, тому сьогодні вирішила зробити собі весну в хаті:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Не зовсім весняна, але гарна квітка:

2. oksumoron

oksumoron Active Member

нарешті приїхав нас матрац Memory Foam з бамбуком!
    має літню і зимову сторону! а верхній чехол є знімним, і його можна при потребі попрати у машинці!
    це якраз буде нам обом подарунок на Валентина!

3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Мій Рудий до того часу "тащиться" від моїх пальців на ногах, навіть коліжанкам розказує, що я його тими пальцями привабила. Ги-ги! Але то певно

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Вчора вперше за два роки побачила сніг, багато снігу і гори!!!

5. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

а в нас з чоловіком завтра буде 2 роки, як ми розписались :)
    подарунки один одному почали дарувати вже сьогодні:girl_yes:
    я отримала ось такі чудові парфуми - дуже ніжний, теплий аромат!
    а чоловік отримав три светри з Кроп Тауну (не могла вибрати 1, тому взяла оптом)))

6. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

А я вчора вперше стала хресною мамою!
    Як ж то файно тримати то маленьке чудо на руках і усвідомлювати, що тепер ти теж відповідаєш за нього:girl_in_love:
    І взагалі так чудового вчора набивалася з старшою сестричкою. Подарували їй дошку з крейдою і цілий день з коханим вчили її малювати різних звіряток. Під вечір ми були схожі на аватарів - всі у синій крейді:)
    Все, хочу вже свого такого чуда:girl_in_dreams:

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

чоловік додому прийшов не з порожніми руками
    приніс солодкого:girl_dance: (їстиму завтра, бо я на радощах і з вдячності таку вечерю забабахала смачну, що ніц вже не лізе:girl_crazy:)

8. Зануда

Зануда Well-Known Member

А мені коханий чоловік спрезентував пуховичок від Reebok. Я довольнааааа!

9. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А в мене супер-вихвалялкааа!
    Ми вже третій день в Парижі!:girl_in_love:
    Вже встигли відвідати купу цікавих місць! І сьогодні ввечері здійсниться ще одна мрія, йдемо до Ейфелевої вежі:)

10. карапуз

карапуз Well-Known Member

à Paris, ville de l'amour :girl_in_love: !
    Як я хочу у Париж. Маю кумасю-авантюристку, яка вже двічі літала у Париж сама, володіючи при цьому французькою, як я англійською, точніше ніяк. Ціїє весни знову планує поїздку і кличе мене з собою. Я зовсім не проти, зовсім проти мій чоловік :girl_wink: .

Останнє редагування: 12 Лютий 2013
  11. Багіра

Багіра Well-Known Member

в Парижі певно зараз файнютко

ніколи не перестаю хотіти в Лувр і взагалі подорожувати Францією.. якщо Париж міняється, провінційна Франція завжди лишається такою ж, просто країною мрій

12. Heureuse

Heureuse вірю...

13. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Навіть як тої романтики нема, то ми точно привезли її з собою)))

Хтось колись мені так і сказав, що в цьому весь Париж:)
    Щоб його зрозуміти, треба вранці почитати на лавочці газетку під смак свіжої кави з круасаном(як французи смачно вимовляють те слово:nyam2:). Не можу пригадати чиї то слова...
    В мене правда замість газетки книжка, та і кава з молоком)))

14. NeAliona

NeAliona New Member

15. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Мрію про Париж, але саме такий, яким можна насолодитись, неспішно прогулятись, посидіти в кафешці. Думаю, що навіть не дуже хотіла би відвідувати популярні визначні місця, бо мені зразу уявляються там черги туристів, метушня і т.п.

А якщо по темі, то я не можу не похвалитися своєю сестрою! По-перше, вона працює у Штудгарті за спеціальністю, знає, боюсь помилитись, 5 чи 6 мов, пише надзвичайні вірші, а от вчора надіслала мені на мейл кілька своїх малюнків - це її нове захоплення.

І ці картини - чудесні! В такому цікавому стилі і наповнені змістом. Вона справді талановита, горджусь сестрою!

16. orange girl

orange girl Well-Known Member

ну то Fistawka, ну то вже жабка-мандрівниця:girl_dance: не сидиться їй на місці, ну і правильно:girl_claping:, такі молодці, що поїхали. Ну то прям тоже моя мрія, провести день Валентина в Парижі, рАмАнтіка, як не як:girl_in_dreams:(і дарма, що кажуть, що її там вже нема)

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Мушу похвалитись своїм 10-и річним племінником.
    Дивіть яку красу він мені сплів:girl_in_love:. Якраз те, чого мені бракувало до вишитої сорочки.

18. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

А я отримала мега етно-подарунок на уродини від коханого мужа.
    Зрозуміють мабуть не всі, але скажу, що для мене це значно більше, аніж цікава прикраса :girl_dance:.
    Моя дУже подібна до тієї, що на фото, проте не ідентична, а мабуть ще краща (та що на фото належить Катерині Ющенко). До комплекту маю не лише кульчики, але й браслет.
    Для тих кому цікаво скажу, що тут давні срібні австрійські монети, венеційське скло фіорато із позолоченими по сріблі елементами. Такий собі невеличкий маєток :girl_in_dreams:

19. Відповідь: Вихвалялки (3)

ура! значить я похвалюсь тим самим..мій брат працює у Штутгарті і за спеціальністю,і дизайнує модні і дорогі машинки:girl_yes2:

20. Vероніка

Vероніка Never give up

Коханий теж порадував мене сьогодні вишуканою прикрасою, якраз в стилі Валентина. :girl_tender:

Статус теми:
Закрита.