Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Відповідь: Вихвалялки (3)

8 числа приїде моя мама, аж на тиждень:girl_dance:я її не бачила з квітня

2. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

І я забігла чоловіком похвалитись :)) Мало того, що зробив усі закупи, маринує баранячу ногу, так вчора ввечері залучив Настюху і напік медових пряників. Сьогодні їх прикрашав і буде вішати на ялинку. Щаслива я.. :girl_dance::girl_in_love:

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А мені вчора зібрали меблі в вітальні:girl_dance: Доберусь до фотіка і похвалюсь наочно:girl_curtsey:

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

І я хвалитись!
    Мій солодкий дід мороз вже приніс мені подарунок під ялинку! Уря, таваріщі!
    Мою стареньку-вірненьку розвалюшку тепер замінив отакий красень:

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я навіть не думала, що нині попаду в вихвалялки, але я сьогодні стільки приємних подарунків нежданно-негаданно від наших чарівних форумляночок отримую, що реально сама в шоці.:girl_blush2: Серед них і сувеніри, і нова бомбезна електронна вага, і силіконова форма для випічки, і милко ручної роботи, і солодощі. Аж голова кругом від таких приємних несподіванок. Тішусь- не то слово. Настрій підріс до небес.:dance:

Останнє редагування: 31 Грудень 2012
  6. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А наша Марічка-чічка нам зробила просто передноворічний подарунище: вперше за своїх рік і місяць проспала цілу ніч! Ото б щастя було якщо б так кожної ночі (ну чи хоча б через одну :) )

7. Sertce

Sertce Member

Мій коxаний xлопчик( 3, 5р.)два дні тому склав для мене віршика САМ! Поxвалюся:
    Зірочка сяє,
    мою маму звеселяє,
    Дід Мороз подарки ніс
    мамі на ялинку приніс!

8. Halina

Halina Well-Known Member

Ой, я мушу похвалитись, бо таке може бути тільки в новорічну ніч. Я виграла 2 квитки на концерт Джамали у Львівській опері. А все таки чудеса бувають...

9. Котя

Котя Оптимістка :-)

І я хочу похвалитися своїм класющим подарунком на Новий Рік від мужа, дуже йому вдячна, що він міє відчувати, що я потребую:girl_tender:
    А отримала я ось такий подарунковий найдорожчий сертифікат
    завдяки якому, можу тепер влаштувати свято душі і тіла, і зкомплектувати його різними СПА процедурами, масажами, басейнами, їздою вверхи на конях, фітнесом і т.д. в провідних салонах і клубах Львова :girl_tender:
    Тепер сплю і бачу як я буду розслаблятись:girl_spruce_up:

10. Donata

Donata Active Member

хоч в мене стан на жилетку, але все ж це у вихвалялки: в нас ДОФАРБУВАЛИ сьогодні панелі і перила - повністю!!! Хоч смердить жахливо, моя голова розколюється, але під"їзд такий світлий став і гарний :girl_tender:

11. Gentle

Gentle Well-Known Member

І в мене вихвалялка! D&G 6 L'amoureux!!!
    Це вже мої другі з т. зв. антології D&G (перші маю - номер 3). Ці зовсім інші, але теж дуууже кльові!
    Трохи нервова на себе, бо не маю потреби в парфумах зараз, і грошей шкода, але ніколи не можу стриматися. Сказала собі, що все, доки не випшикаю всього що є, нічого купувати не буду.

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я нині дістала картку Benefit-Multisport. :connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail То таке нам філармонія зробила(хто хотів), частину оплачує працедавець, частину я, зато тепер я можу ходити майже у всі фітнесзали, тренажерні зали, басейни, клуби танців, ковзанки, які є тут ( і взагалі в Польщі, правда то мені не дуже і треба :)). От я спочатку не вірила в таке, коли мені дівчата розповідали. Ну бо як так?? Платиш менше, ніж я зараз би мала платити далі в свому клубі, а ходити можна і в свій клуб і ще куди захочеш практично( хоча клуб я міняти не буду, а от тепер зможу ходити на басейн :dance::radist:). Отака я була зневірена, бо де ж у нас би таку можливість нам дали? ...

13. NeAliona

NeAliona New Member

я нарешті маю те, про що мріяла багато-багато років!!!)))
    пузлі з Ейфелевою вежею і Парижем) на 1000 елементів, тепер буде чим зайнятись найближчі пару тижнів:girl_curtsey:
    мало мені потрібно для щастя))

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І я маю парфумовихвалялку - так мені захотілось чогось нового,що пішла і купила ось таке. Також не мала потреби в парфумах,але не можу себе стримати,як душа бажає свята:girl_haha:Особливо коли старих ще багато залишилось,а хочеться чогось нового. Напевно треба купувати меншого обєму.

15. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Моєму захвату немає меж. Навіть не могла подумати, що на НР отримаю від чоловіка оце
    [​IMG][​IMG]
    Чоловік тримав інтригу до кінця, я чесно очікувала на якийсь подарунок спортивного призначення, а він здійснив мою мрію :)

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

І я похвалюсь: ми мали подорож Львів-Дубаї-Фуджейра. Відпочинок вдався...я просто закохалась в Емірати:girl_in_love:

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

Настусі 6!!!!!!!!! побігла в садок приймати вітання :girl_dance:
    :girl_dance::girl_dance::girl_dance: час дуже швидко летить, місцями страшнувато стає.
    о 15.45 буде рівно 6 рочкі, як я побачила вперше оченята моєї донечки :)

18. Freetany

Freetany Member

І Назаруні сьогодні 6 :). Не віриться, що вже такий дорослий :)

19. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ніби йдемо на поправку. :girl_crazy:

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я по Натореллиній наводці (чисто випадково вичитала в "анонімних шопоголіках") сьогодні таак класно пошопінгувала!!! Витратила абсолютно всі гроші - їхала додому з порожнім гаманцем,великим пакетом і блаженною посмішкою.
    Результат - нові чобітки, манюнчику купа лашок , ну й мужу дещиця ))). А ще я нарешті купила нову шторку в кухню!

Статус теми:
Закрита.