Вихвалялки (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Marcipanka, 15 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (3)

Ааа!! В мене сьогодні був перший урок водіння!:girl_blum:
    Як то класно!
    Чоловік вчив, вже давно мене підмовляв, а я все віднєкувалась.
    Сьогодні їздили по справах, і після цього заїхали на якийсь майданчик, де ще двоє дівчат вчились водити. :)
    То так легко, нічого надзвичайного, головне педалі не перепутати.:connie_pull-pigtail

Туди-сюди поїздили, повертала сама, ями минала сама, передачі переключала сама, в дзеркало пильнувала, щоб в дівчат не в*їхати...
    Ммм, хочу ще! :girl_haha:

2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

В мене теж вихвалялка- мій пузожитєль сьогодні був такий активний, що я навіть не починала тест "Рахуй до 10", а то іноді як затихне до вечора, що я сама прошу його порухатися. Нашо мені про той тест Г сказала, я так все переживаю про ті рухи. Чи не забагато, чи не замало. З малою то мене попередня Г не напрягала ніякими тестами і я собі спокійна була, а тепер- здайте кров, перездайте сечу, принесіть мазок, зробіть зіскоб... Ну то вже не до вихвалялок.

3. Alicia

Alicia Well-Known Member

У мене нарешті довгоочікувана вихвалялка - я отримала водійські права! Ура! І я возила на нашій машинці чоловіка, маму, сестру і швагра - всі вони сказали, що я дуже обережний і уважний водій. :girl_angel: Я така щаслива!

4. карапуз

карапуз Well-Known Member

Опалення включили :girl_crazy: ! Але, у нас і так не було холодно. Йду балкон відкрию:connie_pull-pigtail .

5. Donata

Donata Active Member

Тішусь за вас, а в нас не включили, я сьогодні в новинах прочитала, що мають запускати, але батареї холоднючі.

6. kyharochka

kyharochka Member

А в мене також вихвалялки. Вчора купила собі каструльку новеньку, велику, щоб компотик варити. І від вчора в нас поселилося маленьке кошенятко, таке гарнюсіньке, малюсіньке(ще не має 2 місяців), всього боїться, але ми вже його сильно любимо.

7. Gavil

Gavil Member

як я зрозуміла, то тепло повинні справді сьогодні запускати, але допоки воно все по трубах пройде, то батареї в помешканнях мають стати теплими в суботу-неділю.

8. Bobas

Bobas New Member

Маю дві вихвалялки.):connie_pull-pigtail Перша - Я сьогодні була на Міжнародній контактній біржі «БІЗНЕС-ПАРТНЕРСТВО 2012», біржі з проведення індивідуальних двосторонніх переговорів між українськими та іноземними підприємствами. Було це все на стадіоні Арена. ( Перший раз була на Арені і представляла фірму замість директора. Файно було! Там зустріла двох одногрупників, чудово провела час).
    Друга - Прийшовши додому, отримала букет квітів від коханого мужа і доцьки, бо в мене сьогодні день народження. :girl_tender:

9. Naturals

Naturals Well-Known Member

І в нас вже включили. В хаті теплота.

І ще маю дві вихвалялки, перша-нарешті діти здорові:girl_tender: а то два тижні не вилазили з сопель і кашляння, і друга, нарешті зробили і привезли ліжко в дитячу УРААА :radist:я так довго на нього чекала, але щось не розраховувала, що воно буде таке здоровенне:connie_pull-pigtail. Софія помаленьку освоює лазання на другий поверх.

10. allja

allja Well-Known Member

В мене нині знов вихвалялка: сьогодні приїхав наш слінг з кільцями:) Потроху вчимося ним користуватись, сподіваюсь, що за декілька днів повністю оволодіємо "мистецтвом слінгоносіння":girl_cool:

11. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

:girl_yes::girl_yes::girl_yes::girl_yes::girl_yes: Все-таки ДП - то велика сила. Інколи маю підозру, що нас читають наші можновладці. Тільки-но пожалілась про воду, як на тобі, вона вже є. Я й посуд вже помила... І батареї якісь такі літньо-теплі, вже тепер не здивуюсь, якщо вони завтра будуть гарячі... Ги-ги, тре туткай більше кави пити, бо то приносить щастя....

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Мені спрезентували чашку і футболку від Google.

13. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

В мене трошки своєрідна вихвалялка. Нам з чоловіком вдалося продовжити дитячу коляску. І може наша малеча ше і цю зиму зможе поспати на балконі.:girl_claping:

14. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

І в мене теж своєрідна вихвалялка. Вчора були на весіллі двоюрідного брата коханого, і мій, коли представляв мене новим родичам, сказав "моя майбутня дружина":girl_in_love: Це вперше! Як воно гарно звучить!
    А ще сьогодні поїхали в лісок і знайшли три білих грибка!:)

15. Lanasweety

Lanasweety New Member

А я сьогодні провела день зі своєю мамусею, сходили на обід в ресторанчик потім в кіно і ще після на кавусю!

16. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

А я сьогодні вперше після отримання прав їхала на нашому авто від нашого дому до батьків і назад. Ще трохи хвилююсь, але дуже мені та справа подобається! Головне, чоловік майже не сварив :connie_pull-pigtail я ж бо стараюсь :girl_yes2:

17. Heureuse

Heureuse вірю...

в суботу чоловік прийшов з нічного чергування і потішив ось такою красою, просто за те, що я в нього є...

[​IMG][​IMG]

а ще сказав, що без мене не міг виспатись, бо ніхто не забирав в нього ковдру і не витісняв на край ліжка :girl_haha:

18. olangel

olangel Well-Known Member

А мені чоловік подарував таку цяцьку)))))[​IMG]

19. Vероніка

Vероніка Never give up

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

а я мала марафон на два дні. вчорашнє святкування ДН подруги плавно переросло в сьогоднішню мандрівку в Ужгород. спала за 1,5 доби рівно годину, але отримала купу позитивних емоцій, які мене тримають дотепер:dance::dance::dance:

Статус теми:
Закрита.